(ALBANIA SPORT) – Bilisht Sport konfirmoi se ka blerë korçarin Zylyftari, ky i fundit pason Xhogën dhe Kitën të ardhur nga Pojani. Presidenti Trifon Meraku pohoi se janë larguar Bojan Miniç, Ervin Delibashi, Eduard Rustemi dhe Jovan Biba.