brbrPer cdo vit shfrytezuesit e rrjetit social postojne nga 219 miliard fotografibrbr
brbrSelfie fotografi te tavolinave me ushqim dhe kafshe te kendshme vershojne per cdo sekonde kete aplikacion dhe do te duhet nje jete e tere nese duam ti pelqejme te gjitha fotografite raporton Telegrafibrbr
brbrKim Kardashian e quajtur si mbreteresha e Intagram do te duhet te jetonte 268 milione vjet per te postuar kaq shume sefliebrbr
brbrKompania Photoworld ka bere nje statistike interesante qe tregon se sa do te zinin vend po qe se printohen te gjitha fotografite nga Instagrambrbr
brbrSipas te gjeturave nese printohen fotografite e postuara per 37 sekonda do te kalonin ndertesen e Empire Statebrbr
brbrE nese printimi behet per 12 ore masa e fotografive do te jete sa Mont Everestbrbr
brbrFotografite do te mberrinin ne atmosfere vetem nese shfrytezohen postimet brenda gjashte ditevebrbr
brbrbrbr
br