Lajmet e Shqiperia.com - Kategoria: 2 2020-07-04T13:36:27+00:00 Zend_Feed_Writer http://www.example.com A Brahaj mandi@shqiperia.com http://www.shqiperia.com.com <![CDATA[Bardhok Lala interviste me nje te vdekur]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069046/titulli/Bardhok-Lala-interviste-me-nje-te-vdekur div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekurscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectBardhok20Lala2C20intervistC3AB20me20njC3AB20E2809CtC3AB20vdekurE2809DampbodyBardhok20Lala2C20intervistC3AB20me20njC3AB20E2809CtC3AB20vdekurE2809D20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textBardhok Lala interviste me nje te vdekur data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekurlala-11 relattachment wp-att-647780img classalignleft wp-image-647780 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lalajpg alt width466 height255 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lalajpg 625w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-300x164jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-128x70jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-400x219jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-180x98jpg 180w sizesmax-width 466px 100vw 466px aMe 28 maj 1996 gazetari i Dita informacion Bardhok Lala u hodh ne nje furgon ku u rrah barbarishtp pTe zhveshur dhe gjysme te vdekur personat e paidentifikuar qe e moren me makine te kuqe e hodhen ne Liqenin Artificial duke e menduar te vdekurp p21 vjet me vone pakush e di qe Bardhok Lala eshte gjalle cdo 28 maj familjes se tij i vijne ngushellime per humbjen e parakohshme te djalitp pBardhoku nuk flet nuk kerkon nuk denoncon Ai thjesht jetonp pNe Lezhe ku punon si ndihmesmjek i eshte rikthyer profesionit qe mesoi te Jani Mininga ne Vlore para se ti futej gazetarisep pNuk te vjen keq- i them qe te dine te vdekurp pNe nje fare menyre ate dite une vdiqa pergjigjet Bardhok Lala ndersa e intervistojp pshte intevista e tij e pare 21 vjet me pasp pIntervista do transmetohet sot ne 8220Dritare me rudinen8221 ne Vizion Plus Rudina Xhungap <![CDATA[Adriatik Llalla kerkon mandatin e Zotkaj dhe Termet Pecit Te hetohen te gjithe kandidatet per zgjedhjet]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069045/titulli/Adriatik-Llalla-kerkon-mandatin-e-Zotkaj-dhe-Termet-Pecit-Te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjetscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectAdriatik20Llalla20kC3ABrkon20mandatin20e20Zotkaj20dhe20TC3ABrmet20PeC3A7it3A20TC3AB20hetohen20tC3AB20gjithC3AB20kandidatC3ABt20pC3ABr20zgjedhjetampbodyAdriatik20Llalla20kC3ABrkon20mandatin20e20Zotkaj20dhe20TC3ABrmet20PeC3A7it3A20TC3AB20hetohen20tC3AB20gjithC3AB20kandidatC3ABt20pC3ABr20zgjedhjet20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fadriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fadriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textAdriatik Llalla kerkon mandatin e Zotkaj dhe Termet Pecit Te hetohen te gjithe kandidatet per zgjedhjet data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpspan classarial14 a hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170221dekriminalizimi-kryeprokurori-llalla-ka-shume-denoncimesh-nga-qytetarettrashedllalla-37 relattachment wp-att-636692img classalignleft wp-image-636692 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2png alt width420 height224 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2png 643w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-300x160png 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-640x341png 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-128x68png 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-400x213png 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-180x96png 180w sizesmax-width 420px 100vw 420px aKryeprokurori Adriatik Llalla nga Gjirokastra deklaroi hetimin e te gjithe kandidateve qe do te marrin pjese ne zgjedhje spanp pspan classarial14 linkszi Ai tha se KQZ i jane derguar vendimet per nderprerjen e mandatit per kryebashkiaket e Tepelenes dhe Policanitspanp pKreu i bashkise Polican Adriatik Zotkaj dhe Termet Peci i Tepelenes jane ne ndjekje penale per falsifikim nga Prokuroriap pSipas Llalles i jane derguar KQZ vendimet e konstatimit per nderprerjen e mandatit per kryebashkiaket e Tepelenes dhe Policanit pasi rezulton se nuk kane deklaruar denime te cilet perfshihen ne sferen e ndalimit per ushtrimin e funksionit ne kuader te ligjit per dekriminaliziminp pNderkaq Llalla tha eshte rritur sasia e lendes narkotike qe trafikohet ne zonen e jugutp pshte rritur sasia e lendes narkotike qe kultivohet e trafikohet ne zonen e jugut tha Llallap pKryeprokurori shtoi se edhe homologet ne vendet fqinje konfirmojne se eshte shtuar sasia e droges qe vjen nga Shqiperiap <![CDATA[FOTO LAJM Pas doreheqjes Tahiri drekon me drejtuesit e policise]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068880/titulli/FOTO-LAJM-Pas-doreheqjes-Tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policisescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectFOTO20LAJM2F20Pas20dorC3ABheqjes2C20Tahiri20drekon20me20drejtuesit20e20policisC3ABampbodyFOTO20LAJM2F20Pas20dorC3ABheqjes2C20Tahiri20drekon20me20drejtuesit20e20policisC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fpas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fpas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textFOTO LAJM Pas doreheqjes Tahiri drekon me drejtuesit e policise data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpMinistri i Brendshem Saimir Tahiri i cili ka dhene doreheqjen diten e sotme pas takimit me kryeministrin Edi Rama ka vendosur te mbledh edhe njehere kreret e Policise se Shtetit si ministerp pKy takim po zhvillohet tek Tajvani dhe mesohet se ka shtruar nje dreke me kreret e Policise se Shtetitp pMe pas Tahiri pritet te dale ne nje konferencep pa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policisedrejtoret relattachment wp-att-646836img classalignleft size-full wp-image-646836 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoretjpg alt width960 height540 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoretjpg 960w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-300x169jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-768x432jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-800x450jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-640x360jpg 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-128x72jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-400x225jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703drejtoret-180x101jpg 180w sizesmax-width 960px 100vw 960px ap <![CDATA[Kishte 425 kg kanabis ne makine arrestohet 46 vjecarin ne Fier]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068879/titulli/Kishte-425-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-Fier div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312kishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fier divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170312kishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fierscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectKishte2042520kg20kanabis20nC3AB20makinC3AB2C20arrestohet204620vjeC3A7arin20nC3AB20FierampbodyKishte2042520kg20kanabis20nC3AB20makinC3AB2C20arrestohet204620vjeC3A7arin20nC3AB20Fier20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122Fkishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fier2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122Fkishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fier2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textKishte 425 kg kanabis ne makine arrestohet 46 vjecarin ne Fier data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170312kishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fier data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312kishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fier data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312kishte-42-5-kg-kanabis-ne-makine-arrestohet-46-vjecarin-ne-fierarrestimi-19 relattachment wp-att-647097img classalignleft size-medium wp-image-647097 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-300x131png alt width300 height131 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-300x131png 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-768x335png 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-800x349png 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-640x279png 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-128x56png 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-400x175png 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-180x79png 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimi-960x419png 960w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703arrestimipng 994w sizesmax-width 300px 100vw 300px aPolicia e Fierit vuri ne pranga nje 46 vjecar ne mengjesin e sotem pasi akuzohet per prodhimi dhe shitja te lendeve narkotikep pUniformat blu arrestuan Ilia Papajanin 46 vjec banues ne Tiranep pNdalimi i tij u be pasi gjate kontrollit ne mjetin e tij u gjeten ne bagazh 425 kg kanabisp pDroga ishte e ndare ne 10 pako te medha Policia ka sekuestrua mjetin tip TOUAREG me targa AA 789 JI si dhe 5 aparate te ndryshme celularip <![CDATA[11 vite pas hekurave se u akuzua per pedofili por deshmitaret thone se kane genjyer per skocezin qe punonte ne Tirane]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068878/titulli/11-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thone-se-kane-genjyer-per-skocezin-qe-punonte-ne-Tirane div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb2017031211-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tirane divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb2017031211-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tiranescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubject1120vite20pas20hekurave20se20u20akuzua20pC3ABr20pedofili2C20por20dC3ABshmitarC3ABt20thonC3AB20se20kanC3AB20gC3ABnjyer20pC3ABr20skocezin20qC3AB20punonte20nC3AB20TiranC3ABampbody1120vite20pas20hekurave20se20u20akuzua20pC3ABr20pedofili2C20por20dC3ABshmitarC3ABt20thonC3AB20se20kanC3AB20gC3ABnjyer20pC3ABr20skocezin20qC3AB20punonte20nC3AB20TiranC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122F11-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tirane2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122F11-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tirane2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-text11 vite pas hekurave se u akuzua per pedofili por deshmitaret thone se kane genjyer per skocezin qe punonte ne Tirane data-urlhttpwwwgazetatemanetweb2017031211-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tirane data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb2017031211-vite-pas-hekurave-se-u-akuzua-per-pedofili-por-deshmitaret-thoin-se-kane-genjyer-per-skocezin-punonte-ne-tirane data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpNje punonjes social i cili eshte denuar me 20 vjet heqje lirie ne Shqiperi pritet qe te lirohet pasi te dy akuzuesit e tij pranojne se u detyruan qe te genjenin ne gjyqp pDavid Brown nga Edinburgu deri tani ka kryer 11 vite burgim sepse u denua nga deshmia e dy femijeve te cilet qendronin ne jetimoren e cila drejtohej nga skocezi dhe kishte per qellim te kujdesej per femijet me problemep pPor dy deshmitaret te cilet jane te moshes 18 dhe 22 vjecare kane vendosur qe te thone te vertetenp pSipas tyre policia dhe psikologet u bene presion qe ata te benin akuza falsep pNe nje deklarate te bere per gazeten Sunday Mail djemte deklarojne se jane gati qe te pranojne se kane genjyer ne gjyq Kjo do te sjelle lirimin e Brown-itp pNe total 10 djem deshmuan kunder Brown-it Dino Christodoulou-t 52 vjec pedofil i denuar tashme me 20 vjet dhe Robin Arnold 63 vjec i denuar me 15 vjet heqje liriep pTani Brown mendon se makthi i tij ne Tirane do te marre fundp pAi thote se do te vazhdoje qe te punoje ne Tirane kur te dalep pNjeri prej deshmitareve Andon Qoshlli tani 22 vjec tha se eshte gati qe te terheqe provat qe ai ka dhene ne gjykate kur ishte 13-vjecp p8220Psikologu dhe oficeri i policise me shtyne te them se David ka abuzuar me mua Ai nuk e beri dhe me vjen keq qe ai eshte ne burg Une dua ta shoh ate jashte burgut dhe te perqafoj David na mori nga rruga dhe na dergoi ne shkolle8221 tha Qoshllip pDeshmitari i dyte Denis Aliu thote se ai ishte tmerruar kur ishte vetem 6 vjec kur u keqtrajtua nga policia per te thene se Brown kishte abuzuar me tep p8220David nuk duhet te jete ne burg Isha shume i vogel ne ate kohe dhe i thashe gjykates ate cfare me udhezoi psikologu tha Denisi i cili sot eshte 18 vjecp pBrown udhetoi ne Shqiperi ne vitin 2000 pasi u perfshi ne misione bamiresiep pAi ka ndihmuar femijet rome qe lypin ne rruge dhe i ka mbeshtetur ato me ushqim dhe te hollap pSkocezi e pranon se u tregua naiv ne perzgjedhjen e vullnetareve ne shtepine qe kujdesej per femijetp pPor ai duhet te rrije pas hekurave edhe per nje vit perpara se kerkesa e tij te rishqyrtohetp <![CDATA[Reagon nga spitali gazetari Elvi FundoBeteja sapo ka filluar do iu vras me pene]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068714/titulli/Reagon-nga-spitali-gazetari-Elvi-FundoBeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310reagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310reagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-penescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectReagon20nga20spitali20gazetari20Elvi20Fundo2FBeteja20sapo20ka20filluar2C20do20iu20vras20me20penC3AB21ampbodyReagon20nga20spitali20gazetari20Elvi20Fundo2FBeteja20sapo20ka20filluar2C20do20iu20vras20me20penC3AB2120-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Freagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Freagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textReagon nga spitali gazetari Elvi FundoBeteja sapo ka filluar do iu vras me pene data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310reagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310reagon-nga-spitali-gazetari-elvi-fundobeteja-sapo-ka-filluar-do-iu-vras-me-pene data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpGazetari Elvi Fundo ka folur me tone te ashpra nga ambjentet e Spitalit Ushtarak ne te cilen ndodhet Ai iu drejtohetatyre qe e sulmuan duke i quajtur burracake dhe duke i paralajmeruar se beteja sapo ka nisur Gazetari Fundo iu shpall lufte atyre qe e dhunuan ne mes te rruges dhe te tjereve qe fshihen pas tyre duke iu thene se do ti vrase me pene dhe jo me plumbap pSkena e krimit dhe rruga e largimitp pBurracaket dhe frikacaket sulmojne gazetaret nga pasp pKrimi dhe mediat e tij nuk me trembin dhe nuk me ndalinp pThjesht me bejne me te fortep pRrugen time nuk e ndal dot pabesia dhe sulmet pas shpine As censura e ortakeve te tyre apo mbeshtetja politike e xhuxheve te vjeter ne politike apo ata qe duan te ngrene te rene duke mbeshtetur krimin dhe mediat e sajp pKa lufte pas shpine me dhune dhe plumba ka dhe lufte ballore me pene qe vret me shume se plumbi Une kam te dytenp pAutoret dhe urdheruesit te dy jane te humburp pBeteja sapo ka filluar Rust never dies perfundon aip <![CDATA[LISTASubjektet dhe institucionet qe duhet te marrin masa shtese sigurie]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068713/titulli/LISTASubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310listasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310listasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-siguriescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectLISTA2FSubjektet20dhe20institucionet20qC3AB20duhet20tC3AB20marrin20masa20shtesC3AB20sigurieampbodyLISTA2FSubjektet20dhe20institucionet20qC3AB20duhet20tC3AB20marrin20masa20shtesC3AB20sigurie20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Flistasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Flistasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textLISTASubjektet dhe institucionet qe duhet te marrin masa shtese sigurie data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310listasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310listasubjektet-dhe-institucionet-qe-duhet-te-marrin-masa-shtese-sigurie data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpimg classalignleft wp-image-646331 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703imagesjpg width204 height173 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703imagesjpg 243w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703images-113x96jpg 113w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703images-158x135jpg 158w sizesmax-width 204px 100vw 204px Te gjitha institucionet publike te rendesise se vecante bizneset ato me aktivitet lojerash fati qe ushtrojne aktivitet gjate nates etj duhet te pajisen me kamera sigurise te kontraktojne polici privatep pMasat shtese perfshijne gjithashtu tregetimin e karburantevep pNdersa ne pallate do te vendosen kamera vetem pas dakordesise se banorevep pMe poshte sipas udhezimit te ministrit te Brendshem per masat shtese te sigurise eshte lista e subjekteve dhe masat qe duhet te marrinp pstrongTregetimi me shumice i karburantevestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targaveli liKontraktojne polici privateli ul pstrongTregetimi me pakice i karburantevestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liBankomate per shitjen e karburantit gjate natesli ul pstrongMagazinimi dhe transporti i lendeve te rrezikshmestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liKontraktojne polici privateli liGPS ne mjeteli ul pstrongTransporti publik i nxenesve udhetareve taksi autobuzestrongp ul liGPS ne mjeteli liKamera brenda mjetit ruajne imazhet 2 muajli ul pstrongLokalet e natesstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liKontraktojne polici private em1 polic per cdo 40-50 personaemli ul pstrongLojerat e fatitstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liKontraktojne polici privateli liPolic privat ne hyrje me dedektorli liLexues optik te kartes se identitetit emhyrje e qytetareve vetem nepermjet identifikimitemli ul pstrongUjesjellesitstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli ul pstrongInstitucionet arsimore emshkolla kopshteemstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli ul pstrongStadiume kinema teater salle koncerti muzestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli ul pstrongBankat e nivelit te dytestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli liPolic privat ne hyrje me dedektorli liSinjal alarmi i lidhur me sallen e Policise se Shtetit em112emli liKafaze me hyrje te kontrolluar ne hyrjeli ul pstrongKembimi valutorstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici private per shoqerim ku transportojne vlera mbi 1 milion lekeli liXham antiplumb ne pjesen ku qendron punonjesi me vlerat monetareli ul pstrongHidro dhe termocentraletstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli ul pstrongTerminale aeroportestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli ul pstrongQendrat spitalore dhe shendetesore strongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli ul pstrongKende lojerash te mbyllurastrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli ul pstrongQendrat tregetarestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liKontraktojne polici privateli liSalle operative 2424 oreli liPerson pergjegjes per sigurine ne kontakt me Policine e Shtetitli ul pstrongTregjet publikestrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli ul pstrongSubjektet ekonomike me mbi 50 punonjesstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKontraktojne polici privateli ul pstrongSubjektet ekonomike me xhiro mbi 10 mln leke ne vitstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli ul pstrongParkingjetstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli ul pstrongInstitucionet qendrore shteterore emvec atyre qe ruhen nga Garda Policia e Shtetit e Burgjeve dhe Bashkiakeemstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli liKamera per lexim automatik te targave ne parkimin e subjektitli liNe hyrje te objektit lexues optik i kartes se identitetitli ul pstrongPallatet pas dakordesimit me banoretstrongp ul liKamera me rezolucion te larte ruajne imazhet 2 muajli ul <![CDATA[VIDEO Kosovari parkon makinen gabim ne Tirane por kur vjene polici ben gabimin e madh Euro euro po ti jap ty bakshish]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068712/titulli/VIDEO-Kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-Tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-Euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshishscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectVIDEO2F20Kosovari20parkon20makinC3ABn20gabim20nC3AB20TiranC3AB2C20por20kur20vjenC3AB20polici20bC3ABn20gabimin20e20madh3A20Euro20euro20po20ti20jap20ty20bakshishampbodyVIDEO2F20Kosovari20parkon20makinC3ABn20gabim20nC3AB20TiranC3AB2C20por20kur20vjenC3AB20polici20bC3ABn20gabimin20e20madh3A20Euro20euro20po20ti20jap20ty20bakshish20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textVIDEO Kosovari parkon makinen gabim ne Tirane por kur vjene polici ben gabimin e madh Euro euro po ti jap ty bakshish data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-kosovari-parkon-makinen-gabim-ne-tirane-por-kur-vjene-polici-ben-gabimin-e-madh-euro-euro-po-ti-jap-ty-bakshish data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpPolicia ka konstatuar nje makine te parkuar ne kryqezim dhe ne sens te kundert me ate te levizjesne rrugen Sami Frasheri me rrugen Ismail Qemali ne kryeqytetp pMenjehere prane automjetit jane afruar punonjesit e policise ku me pas eshte afruar edhe shtetasi me inicialet AH me banim ne Kosove duke u prezantuar si drejtuesi i automjetit i cili doli nga lokalet qe ishin aty pranep pPasi i eshte kerkuar dokumentacioni i automjetit te parkuar ne menyre te parregullt 23-vjecari nga Kosova ka bere nje gabim shume te rende ku sebashku me dokumentacionin ai ka tentuar ti jape 10 euro punonjesit te Policise per tiu shmangur mases administrativep pPolici e pyet qytetarin qe cfare eshte kjo po ai i thote qe eshte bakshish po ti jap ty Diskutimi vazhdon edhe me tej ku efektivi i thote se po tendon te me korruptosh por 23-vjecari i jep nje pergjigje qe te habit 8220Jo cfare korrupsioni te gjithe ashtu po punojme8221p pPor pikerisht ne kete moment atij i jane hedhur prangat duke u arrestuar ne flagrance per vepren penale Korrupsion aktiv ndaj personave qe ushtrojne funksione publike parashikuar nga Nenet 244 i Kodit Penalp piframe width720 height405 srchttpwwwekranetcomembedfCVTyHRh9j1W4nX720x405 frameborder0 allowfullscreeniframep <![CDATA[Ndahet nga jeta ish zv ministri njeriu qe shkaterroi bandat e 97-s]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068711/titulli/Ndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311ndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311ndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-sscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectNdahet20nga20jeta20ish20zv20ministri2C20njeriu20qC3AB20shkatC3ABrroi20bandat20e20E2809997-sampbodyNdahet20nga20jeta20ish20zv20ministri2C20njeriu20qC3AB20shkatC3ABrroi20bandat20e20E2809997-s20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textNdahet nga jeta ish zv ministri njeriu qe shkaterroi bandat e 97-s data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311ndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311ndahet-nga-jeta-ish-zv-ministri-njeriu-qe-shkaterroi-bandat-e-97-s data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170305ne-shqiperi-do-te-grihet-policia-vullnetare-funksioni-i-sajpolicia-334 relattachment wp-att-643406img classalignleft wp-image-643406 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8jpg alt width377 height250 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8jpg 1024w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-300x199jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-768x510jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-800x531jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-1000x664jpg 1000w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-542x360jpg 542w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-339x225jpg 339w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-180x120jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703policia-8-813x540jpg 813w sizesmax-width 377px 100vw 377px ashte ndare nga jeta ne moshen 53 vjecare ish-zv ministri i Brendshem Sokol Barajp div classitemFullText pMesohet se shkak i vdekjes se tij ka qene atak ne zemerp pBaraj ka qene ish-drejtoi i policise qe shkaterroi bandat e 97sp pstrongKush ishte Sokol Barajstrongp pAi u lind me 5 gusht 1963 ne Tiranep pShkollen e Larte te Ministrise se Puneve te Brendshme dega Sigurim Fakultetin Juridikp pKoha e qendrimit ne detyre 3 korrik 1997- 16 maj 1998 dhjete muaj e gjysmep pDetyra te tjera Zevendesminister i Rendit Publik keshilltar i Kryeministrit per Sigurine Kombetare keshilltar prane delegacionit kosovar ne takimin e Rambujes ne France keshilltar i ministrit te Brendshem drejtor i Pergjithshem ne SHIK Gjuhet e huaja italisht anglishtp pDoli ne reforme me nenin 241 kaloi ne detyra te tjera me ulje deri pedagog ne Shkollen e Policise me ardhjen e regjimit te Berishes u pushua nga puna deri vone punoi jurist ne nje kompani privatep div <![CDATA[Rrihte bashkejetuesen dhe vajzen e saj arrestohet 44-vjecari]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068710/titulli/Rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecariscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectRrihte20bashkC3ABjetuesen20dhe20vajzC3ABn20e20saj2C20arrestohet2044-vjeC3A7ariampbodyRrihte20bashkC3ABjetuesen20dhe20vajzC3ABn20e20saj2C20arrestohet2044-vjeC3A7ari20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Frrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Frrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textRrihte bashkejetuesen dhe vajzen e saj arrestohet 44-vjecari data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecari data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpspan classarial14 a hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311rrihte-bashkejetuesen-dhe-vajzen-e-saj-arrestohet-44-vjecaridhune-24 relattachment wp-att-646650img classalignleft size-full wp-image-646650 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1jpg alt width442 height256 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1jpg 442w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1-300x174jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1-128x74jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1-388x225jpg 388w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703dhune-1-180x104jpg 180w sizesmax-width 442px 100vw 442px aPolicia e Fierit ka vene ne pranga nje 44 vjecar i cili akuzohet se ushtronte dhune ndaj bashkejetueses dhe vajzes se saj te miturspanp pspan classarial14 linkszi Policia ben te ditur se ne pranga eshte vene shtetasi Arben Kane banues ne Fierspanp pSipas policise arrestimi i ketij shtetasi u be pasi ne banese ka ushtruar dhune fizike dhe psikologjike ndaj bashkejetueses shtetases ES 31 vjece dhe vajzes se saj te mitur 10 vjecep <![CDATA[Deshmia e ish-drejtorit te Policise Per vrasjen e Azem Hajdarit u paguan 150 mije USD]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068709/titulli/Deshmia-e-ish-drejtorit-te-Policise-Per-vrasjen-e-Azem-Hajdarit-u-paguan-150-mije-USD div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usd divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usdscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectDC3ABshmia20e20ish-drejtorit20tC3AB20PolicisC3AB3A20PC3ABr20vrasjen20e20Azem20Hajdarit20u20paguan2015020mijC3AB20USDampbodyDC3ABshmia20e20ish-drejtorit20tC3AB20PolicisC3AB3A20PC3ABr20vrasjen20e20Azem20Hajdarit20u20paguan2015020mijC3AB20USD20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fdeshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usd2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fdeshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usd2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textDeshmia e ish-drejtorit te Policise Per vrasjen e Azem Hajdarit u paguan 150 mije USD data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usd data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-ish-drejtorit-te-policise-per-vrasjen-e-azem-hajdarit-u-paguan-150-mije-usd data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivdiv idattachment407087 stylewidth 366px classwp-caption alignlefta hrefhttpwwwgazetatemanetweb20150914dossier-14-shtatori-nje-grusht-ne-turinjt-e-shtetit-fotoazemi-i-vdekur relattachment wp-att-407087img class wp-image-407087 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201509azemi-i-vdekurjpg alt width356 height285 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201509azemi-i-vdekurjpg 719w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201509azemi-i-vdekur-300x240jpg 300w sizesmax-width 356px 100vw 356px ap classwp-caption-textAzem Hajdari i sapovrarepdiv pIsh-zevendes ministri i Brendshme Sokol Baraj u nda sot nga jeta si pasoje e nje ataku ne zemer Baraj i cili ka drejtuar policine e shtetit ne periudhen me te veshtire ka nderruar jete ne moshen 53 -vjecarep pNe fillimin e korrikut 1997 u emerua Drejtor i Pergjithshem i Policise dhe njekohesisht edhe Zevendesminister i Puneve te Brendshme ne vendin e lene bosh nga Agim Shehup pNe nje interviste te dhene kohe me pare Sokol Baraj nje nga profesionistet me te mire shqiptare ne fushen e rendit dhe sigurise per here te pare ka deshmuar per nje nga misteret me te medha te postpluralizmit vrasjen e deputetit demokrat Azem Hajdarip pPer koken e Azem Hajdarit jane paguar 150 mije dollare Kete shifer na ka permendur si te vene ne dispozicion te vrasesve nje sherbim i huaj inteligjence O Zot cfare behet keshtu vetem kaq kam mundur te them kur e kam degjuar per here te pare nje gje te tille qe me pas megjithate nuk eshte bere kurre publike eshte shprehur Sokol Baraj ne ate kohep pKa pasur nje proces jane denuar disa individe si ekzekutore por ideatoret e tij nuk jane zbuluar akoma Por nese ata nuk kane nje emer konkret per publikun shqiptar per sherbimet e huaja qe kane asistuar apo survejuar zhvillimet kaotike shqiptare ata jane krejt te njohur Ne mos sot neser e verteta do te dale plotesisht ne drite dhe ne nje menyre tronditese thote Baraj dhe ketu ndalonp pBeson se shumecka ka mesuar per shkak te detyrave te shumta dhe te rendesishme qe ka mbajtur eshte i detyruar dhe me tej ti mbaje larg kureshtjes se zakonte te publikut por ka bindjen se asnje e vertete nuk ka te drejte te mbetet ne varr per shume kohe nuk mund te mbetet enigme pergjithmonep pstrongIsh-futbollisti nje karriere e nderprerestrongp pMund te kishte pasur nje drejtim krejt tjeter jeta e tij nese do te zgjidhte te qendronte ne skaj te nje fushe futbolli me dorezat e portierit Madje kur mundi te hyje ne ekipin e pare te emblemes shqiptare Dinamo pothuaj 30 vjet me pare shumekush do te vinte bast per nje karriere te shkelqyer futbollistike te Sokol Barajt Por jeta dhe sidomos vendimi i atij vete per divorc me futbollin do ti rezervonin nje te ardhme krejt tjeter nje rrjedhje te vrullshme te saj qe do ta conte sa ne krye te policise shqiptare ne pozicionin e zevendesministrit te Rendit apo dhe te keshilltarit te kryeministrave shqiptare per ceshtje te sigurise dhe rendit dhe deri ne qytetarin e thjeshte te papunep pNje nga njohesit me te shkelqyer te punes ne polici Baraj eshte ne nderdyshje deri ne momentin e fundit per te folur Pergjithesisht eshte njeri i heshtur dhe ben humor kur e krahason veten me nje kasaforte qe ndryn shume e shume te pathena te verteta te vjetra dhe te reja qe nga lufta me krimin e deri ne kontributin ende misterioz qe Shqiperia dhe shqiptaret kane dhene gjate krizes se Kosovesp pNje deshmi e panjohur me pare vjen dhe per konferencen e famshme te Rambujese ne shkurt te 1999 kur Baraj u ftua nga kosovaret te sherbente si keshilltar i delegacionit shqiptar po per ceshtjet e sigurise Qe nga kercenimet e serbeve e deri ne keqkuptimin me kryeministrin e kohes Pandeli Majko qe urdheroi kthimin e tij ne Tirane Nje urdher i pazbatuar por nje kundershtim i sqaruar ne rrethana te tjerap pDhjetera personazhe parakalojne ne biseden e qete te Barajt me revisten MAPO dhe shume nga ta befas ndricohen ne nje drite krejt tjeter Disa dhe ne menyre te zymtep pFale detyrave te tij Sokol Baraj jo vetem ka dijeni per ngjarjet me te bujshme ne vend por ne shume prej tyre ai ka pasur edhe nje rol spektakolar te dores se pare Fatkeqesisht vazhdon te besoje se kureshtja e publikut nuk duhet te permbushet plotesishtp pQofte dhe per hir te publikut Shoqeria jone ka shume halle dhe te vertetat per maskarenjte si ata qe ndodhen ne qeli si ata qe ndoshta jane ne podiumet e politikes nuk mund te japin me shume se zhgenjimin e radhes Megjithate nje dite kurdo qofte ajo te vertetat qe nuk mund te varrosen do tu japin atyre ate dritehije qe i zhvendos larg genjeshtres qe kane sendertuar per veten thote Barajp pVrasja e Azem Hajdarit jane denuar vetem ekzekutoret ideatoret jane te lire Emrat e tyre dihen jo vetem ne Shqiperi por ato jane te shenuar perfundimisht edhe ne dosjet e sherbimeve partnere Ai qe mendon se dosja shqiptare e ketij krimi eshte mbyllur ketu thjesht gabon paralajmeron qetesisht Baraj qe me pas ben dhe pohimin trondites Per koken e tij jane paguar 150 mije dollare Burimi Nje sherbim i huaj inteligjentp pAi ndjehet i trishtuar per te ashtuquajturen reforme ne polici per veshjen me uniforme te njerezve qe nuk kane asnje lidhje me profesionin por qe politika i ka pergatitur si nje detashment besnikesh per ti perdorur ne nje moment te caktuarp pShqiperia tashme per shkak te krimi te organizuar dhe korrupsionit eshte perfshire ne harten e vendeve nen observim Kjo ndodhi ne 2007-en nderkohe qe pese vjet me pare ne 2002-in ajo e kishte lene kete kategori vendesh Dhe vend ne observim do te thote se elementet e luftes kunder krimit te organizuar jane ne parametra minimale dhe se rrezikshmeria e tij mund te kercenoje edhe vende fqinje shpjegon Barajp pstrongMisteret e tranzicionit vrasja e Azemitstrongp pSokol Baraj pohon se atentati ndaj Azem Hajdarit eshte nje nga misteret e tranzicionit Nje mister per publikun por qe eshte krejt e zbardhur ne dosje te fjetura shqiptare dhe sidomos ne ato qe kane agjencite e specializuara perendimorep pDeri tani dihen dhe jane ndeshkuar ekzekutoret por jo ideatoret e ketij krimi Nese shihni me vemendje dokumentet e procesit mungon motivi i vrasjes se deputetit te PD-se Sot apo neser diten kur politika do te lere drejtesine te veproje kjo dosje do te hapet pa diskutim Ai qe mendon se gjithcka ka mbaruar thjesht e ka gabim thote Baraj Qe megjithate ben dhe nje tjeter pohim te bujshem Per vrasjen e Azem Hajdarit jane paguar 150 mije dollare Te gjitha detajet per nje gje te tille njihen mire edhe nga partneret tane nderkombetare te organeve te specializuarap pIsh-sportisti portieri i Dinamos thote se ka folur gjate Njeri i veprimit ai ngjan me nje diplomat kur flet Sidomos per ato detaje qe vazhdon te heshte Nje menyre te vepruari qe ai e ka mesuar qe nga dita kur la profesionin e mbrojtesit te portes ne futboll per tu shnderruar ne nje nga njerezit qe duhet te mbronte qytetaret nga krimi Nje detyre qe e beri me pasion dhe idealizem por qe si rendome ne Shqiperi nuk mori mirenjohjep <![CDATA[Deshmia e forte e biznesmenit Ylvi Beqja Me ofruan 7 milione euro per te mos deshmuar kunder Shullazit]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068708/titulli/Deshmia-e-forte-e-biznesmenit-Ylvi-Beqja-Me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-Shullazit div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazit divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazitscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectDC3ABshmia20e20fortC3AB20e20biznesmenit20Ylvi20Beqja3A20MC3AB20ofruan20720milionC3AB20euro20pC3ABr20tC3AB20mos20dC3ABshmuar20kundC3ABr20ShullazitampbodyDC3ABshmia20e20fortC3AB20e20biznesmenit20Ylvi20Beqja3A20MC3AB20ofruan20720milionC3AB20euro20pC3ABr20tC3AB20mos20dC3ABshmuar20kundC3ABr20Shullazit20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fdeshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazit2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fdeshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazit2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textDeshmia e forte e biznesmenit Ylvi Beqja Me ofruan 7 milione euro per te mos deshmuar kunder Shullazit data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazit data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazit data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivp classrtejustifya hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311deshmia-e-forte-e-biznesmenit-ylvi-beqja-me-ofruan-7-milione-euro-per-te-mos-deshmuar-kunder-shullazitshullazi-14 relattachment wp-att-646702img classalignleft wp-image-646702 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazijpg alt width452 height248 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazijpg 633w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazi-300x164jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazi-128x70jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazi-400x219jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703shullazi-180x99jpg 180w sizesmax-width 452px 100vw 452px aPas 16 seancash gjyqesore te shtyra Ylvi Beqja bashkepunetori i Prokurorise se Krimeve te Renda ka nisur te rrefeje deshmine e tij kunder Emiljano Shullazit Gilmando Danit dhe te pandehurve te tjere te ketij procesip p classrtejustifyPer gati nje ore Beqja ka deshmuar para gjykates duke treguar fakte te reja por deshmia e tij eshte nderprere ne momentin kur avokatet kryesisht te Shullazit dhe te pandehurve te tjere jane larguar nga salla e gjyqit me argumentin se nuk ndiheshin mirep p classrtejustifyAsnje nga te pandehurit nuk ka qene prezent ne kete gjykimp p classrtejustifyNderkohe qe vete Shullazi kishte njoftuar gjykaten se ishte i shtruar ne spital pasi kishte kryer nje nderhyrje kirurgjikale dhe e kishte te pamundur te ishte fizikisht ne gjyqp p classrtejustifyBiznesmeni ka treguar ne gjykate nje fakt interesant pasi nje person i akuzuar per vrasje ne Tirane i eshte afruar duke i dhene nje oferte prej 7 milion euro ne kembim qe ai te terhiqej nga deshmia kunder Shullazitp p classrtejustifyMadje sipas rrefimit te Beqjat ky person e ka garantuar se 1 milion euro ishin te gatshme per tu dhene direkt ne dore ndersa pjesa tjeter me keste vetem me kushtin qe ai te hiqte dorep p classrtejustifyNe prezence te prokuroreve dhe gjyqtareve biznesmeni Ylvi Beqja ka treguar se edhe gjate kohes kur ka qene i mbrojtur nga policia dhe prokuroria ai ka marre kercenime dhe oferta te ndryshme per tu terhequr nga deshmia e tij kunder Emiljano Shullazit Gilmanod Danit dhe Endrit Zela e Endrit Qyqjap p classrtejustifyBeqja i ka treguar gjykates se ka marre kercenim nga nje person qe eshte akuzuar per nje vrasje Ky kercenim sipas Beqjas eshte bere ne telefon dhe ne menyre verbalep p classrtejustifyMadje Beqja ne rrefimin e tij 1 oresh para gjykates se Krimeve te Renda mesohet te kete treguar dhe nje moment tjeter per disa deklarata mediatike te disa biznesmeneve nga Fushe-Kruja qe pretendonin se ai u kishte marre para borxh dhe nuk ia kishte kthyerp p classrtejustifyBurime prane Gjykates se Krimeve te Renda thane per Shqiptarjacom se deshmitari i prokurorise Ylvi Beqja i tregoi gjykates se keta biznesmene qe kane dale ne media jane kercenuar dhe kanosur me arme nga nje person nga Fushe-Kruja me mbiemrin Shullazi dhe nga nje person tjeter i akuzuar per vrasje ne kryeqytetp p classrtejustifyGjithmone sipas deshmitarit te prokurorise ne orkestrimin e daljes se biznesmeneve ne mediakane marre pjese dhe avokatet e Emiljano Shullazit dhe nje tjeter avokat i njohur qe dikur ka qene prokuror i lartep p classrtejustifyNe deshmine e tij Beqja ka shtuar se per kete ka prova bindese dhe se eshte i gatshem tia vere ne dispozicion gjykates dhe prokurorise Nga ana tjeter biznesmeni ka rrefyer ne seancen e djeshme se Shullazi e ka kercenuar here pas here duke e detyruar qe ai te shtonte perqindjen e prones qe do i dhuronte tek ish-hotel Vollga nga 10 ne 20 per qindp p classrtejustifyGjithashtu Beqja i ka qendruar nje pjese te rrefimit te tij dhene ne prokurori duke pohuar se tek Shullazi e ka cuar avokati me inicialet NF dhe se pas kesaj kane filluar kercenimet e vazhdueshme NF ka qene avokat ne procesin civil qe Ylvi Beqja ka zhvilluar kunder shtetasit Zanmir Hasa per ish-hotel Vollgen ne Durresp p classrtejustifyAdministratori i kompanise Saudi Brather Comercial Company ka rrefyer para gjykates se pas arrestimit te grupit te Shullazit ai ka marre nje oferte te re ne menyre qe te terhiqej nga deshmiap p classrtejustifySipas rrefimit qe Beqja ka berenje person i njohur prej tij dhe me precedent penale e ka kontaktuar ne telefon dhe ka kerkuar takim me te Ky takim eshte realizuar dhe pikerisht aty Beqja tregon se ka marre oferten per tu terhequr nga deshmia qe ka dhene ne prokurorip p classrtejustifyNe kembim te terheqjes Beqja mesohet ti kete treguar gjykates se personi i ka ofruar 7 milion euro ku 1 milion do i jepeshin ne dore vetem me kushtin qe ai te terhiqej nga deshmia qe ka dhene ne Prokurorine e Krimeve te Rendap p classrtejustifyKete oferte Beqja ka treguar se nuk e ka pranuar dhe fill pas kesaj nje grup personash jane angazhuar duke kercenuar me arme disa tregtare ne zonen e Fushe-Krujes per ti regjistruar ata me kamera ne ambientet e nje lokali teksa deklaronin se Ylvi Beqja i ka marre para borxh Me pas sipas Beqajt deklaratat e ketyre tregtareve jane publikuar dhe ne mediap <![CDATA[Pas doreheqjes Tahiri drekon me drejtuesit e policise]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068707/titulli/Pas-doreheqjes-Tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policisescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectPas20dorC3ABheqjes2C20Tahiri20drekon20me20drejtuesit20e20policisC3ABampbodyPas20dorC3ABheqjes2C20Tahiri20drekon20me20drejtuesit20e20policisC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fpas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F112Fpas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textPas doreheqjes Tahiri drekon me drejtuesit e policise data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policise data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170311pas-doreheqjes-tahiri-drekon-me-drejtuesit-e-policisetahiri-1-12 relattachment wp-att-646816img classalignleft size-medium wp-image-646816 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-1-1-300x213jpg alt width300 height213 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-1-1jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-1-1-128x91jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-1-1-180x128jpg 180w sizesmax-width 300px 100vw 300px aMinistri i Brendshem Saimir Tahiri i cili ka dhene doreheqjen diten e sotme pas takimit me kryeministrin Edi Rama ka vendosur te mbledh edhe njehere kreret e Policise se Shtetit si ministerp pKy takim po zhvillohet tek Tajvani dhe mesohet se ka shtruar nje dreke me kreret e Policise se Shtetitp pMe pas Tahiri pritet te dale ne nje konferencep <![CDATA[Skandali raport mjekoligjor nga arratia per ti shpetuar burgut]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068513/titulli/Skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgutscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectSkandali2C20raport20mjekoligjor20nga20arratia20pC3ABr20t262382173Bi20shpC3ABtuar20burgutampbodySkandali2C20raport20mjekoligjor20nga20arratia20pC3ABr20t262382173Bi20shpC3ABtuar20burgut20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fskandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fskandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textSkandali raport mjekoligjor nga arratia per t8217i shpetuar burgut data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgut data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpspan classarial14 a hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-raport-mjekoligjor-nga-arratia-per-ti-shpetuar-burgutskandali-10 relattachment wp-att-646012img classalignleft size-full wp-image-646012 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandalijpg alt width442 height265 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandalijpg 442w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandali-300x180jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandali-128x77jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandali-375x225jpg 375w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703skandali-180x108jpg 180w sizesmax-width 442px 100vw 442px aIsh-drejtori i Burgut te Drenoves Laert eliku u shpall ne kerkim policor ne vitin 2015 pas investigimit te Fiksit per ryshfet Ish-drejtori i Burgut te Drenoves Laert eliku i ka shpetuar burgut Ai u denua me 3 vite burg per marrje ryshfeti por gjate kohes se arratise siguroi privatisht nje ekspertize psikiatriko-ligjore cka e 8220detyroi8221 gjykaten ta denonte me kushtspanp pspan classarial14 linkszi 8220Fiks Fare8221 investigoi realizimin e kesaj ekspertize ku doli ne perfundimin se Gjykata e Rrethit dhe Apelit ne Korce nuk duhej ta merrte ne konsiderate dhe duhet te urdheronte kryerjen e nje raporti nga Instituti i Mjekesise Ligjore ne Tirane Megjithate dicka e tille nuk u realizua dhe per rrjedhoje ish-drejtori eliku 8220u denua8221 me kushtspanp pstrongInvestigimi i pare i Fiks Farestrongp pspan classarial14 linkszi Ne vjeshten e vitit 2015 Fiks Fare ra ne gjurmet e nje skandali ne Burgun e Drenoves ne Korce Nepermjet denoncimeve dhe kamerave te fshehta u dokumentua me ze dhe figure korrupsioni ne kete institucion te vuajtjes se denimit ku ne krye te 8220grupit8221 qendronte pikerisht drejtori Leart eliku Ai merrte leke per takime speciale dhe punesim te te burgosurvespanp pPas transmetimit te investigimit eliku u shpall ne kerkim nga Policia e Shtetit por nuk u arrestua pasi u arratis Ne vitin 2015 Gjykata e Korces e shpalli fajtor per shperdorim detyre dhe e denoi ne mungese me 3 vjet heqje liriep pNe vitin 2016 vendimi u apelua nga avokati i tij Nevzat Tarelli Ai kerkoi qe masa e klientit te tij te ndryshonte nga burg ne detyrim paraqitje prane sherbimit te proves Gjate procesit gjyqesor avokati depozitoi ne gjykim nje akt te ekspertizes psikiatriko-ligjore te perpiluar nga mjeku Gezim Myftari ekspert privatp pKy akt u cilesua nga Gjykata e Apelit ne funksion te evidentimit te gjendjes shendetesore te te pandehurit jo ne cilesine e nje akti ekspertimi i cili merret si prove Pas perfundimit te procesit te pandehurit ju ndryshua masa nga denim me burg ne detyrim paraqitje prane sherbimit te proves Per kete vendim eshte bere rekurs ne gjykate te larte nga prokuroriap pstrongEkspertim psikiatrik-ligjor ne arratistrongp pspan classarial14 linkszi Po si eshte realizuar ky akt i ekspertizes psikiatriko-ligjore kur i pandehuri ishte ne arrati Ligji nuk e lejon marrjen si prove nga gjykata te nje akti ekspertize te perpiluar nga nje ekspert mjeko-ligjor privat Po si perfundoi ne dosje kur ky akt nga vete gjykata nuk eshte marre si prove por eshte konsideruar per te marre parasysh gjendjen e te pandehuritspanp pFiks Fare nisi nje investigim per te zbardhur kete ceshtje ku kontaktoi fillimisht me ekspertin mjeko-ligjor Gezim Myftari prane studios private 8220Hipokrati8221 ne Tirane ZMyftari ishte eksperti qe perpiloi aktinp pAi nuk pranon te jape interviste te hapur por pranon para kameres se Fiksit qe e mban mend kete rast por nuk e ka takuar kurre te pandehurin Ai thote se akti ekspertizes eshte bere bazuar mbi dokumentacionin e sjelle nga Korca pas nje raporti te bere nga neurologu i poliklinikes se Korces ZMyftari u mbyll deren gazetareve te Fiksit duke thene se nuk mund te jape me shume informacion pasi jane konfidencialep pstrongGjykatat 8220fshehin8221 dosjenstrongp pspan classarial14 linkszi Ekipi i Fiks Fare udheton drejt qytetit te Korces ku ndalesen e paree bejne ne Gjykaten e Apelit ku kerkojne dosjen Kancelarja i thote gazetareve se dosja eshte qepur dhe eshte nisur ne shkallen e pare Fiksi kerkon takim me gjyqtarin Olsi Xhevalla i cili ka qene kryesues ne kolegjin penal qe vendosi denimin e zLaert eliku me kushtspanp pSipas kancelares ai nuk pranon te flas me gazetaret per kete ceshtje Gazetaret e presim jashte gjykates por nuk arrijme ta intervistojme pasi gjykata ka tre hyrje-dalje Gazetaret shkojne prane Gjykates se Shkalles se Pare Korce ku kerkojme serish nje kopje te dosjes Aty u thone se kjo dosje eshte nisur para rreth dy javesh ne Gjykaten e Larte pasi eshte bere rekurs nga prokuroria Fiksi i dergon nje kerkese zyrtare Gjykates se Larte me ane te e-mailitp pKerkohet pikerisht akti i ekspertizes mjeko ligjore Kjo e fundit informon Fiksin se per shkak te ligjit dhe mbrojtjes se te dhenave personale ky akt nuk mund ta ne vihet ne dispozicion Te njejten kerkese gazetaret bejne edhe prane Gjykates se Larte Kjo e fundit tha se dokumentacioni i kerkuar nuk mund te vihet ne dispozicion te Fiks Fare pasi ruhet konfidencialiteti i te dhenave personale te te pandehurit Aq me teper kur kemi te bejme me te dhena te shendetit mendor Ky akt ekspertize qe ndodhet ne dosje mund te jepet sipas ligjit per informimin vetem ne rastin kur i pandehuri jep pelqimin e tijp pstrongFiksi gjen ekspertizen Pikepyetjet ne aktstrongp pspan classarial14 linkszi Fiksi sfidoi institucionet e drejtesise duke siguruar aktin e plote te ekspertizes Nga nje vezhgim i thjeshte vihet re se ne te mungojne disa te dhena emri i poliklinikes emri i mjekut neurolog dhe data kur mjeku ka vizituar pacientin Madje rezulton se zLaert eliku eshte vizituar te mjeku gjate kohes qe ka qene ne arrati dhe ne kerkim nga Policia e Shtetitspanp pMjeku neurolog i tha gazetareve se dokumentacioni kish qene i mbajtur nga mjeku neurolog i poliklinikes Korce Fiksi shkon ne kete poliklinike ku jane dy neurologe dhe nje psikiater Intervistojne drejtoreshen e qendres spitalore ne Korce dhe njekohesisht edhe te poliklinikes Ajo tha se nuk mund te jepte te dhena per pacientin pasi ruhet konfidencialiteti dhe nuk ja lejon ligji vetem me nje vendim gjykate ose urdher prokurorie Por pasi gazetaret i vene ne dispozicion aktin e ekspertizes ajo thote se kartelat e poliklinikes nuk jane te shoqeruara me nje kod Nuk hapet kartele nese pacienti vizitohet tek neurologu per here te parep p8220Behet thjesht regjistrimi i vizites data edhe ora8221 thote ajo por ne aktin qe disponon Fiksi nje gje e tille mungon ndersa shton se 8220Edhe sikur une te doja ta verifikoja nuk kam asnje te dhene as emrin e neurologut dhe as te Poliklinikes Nga keto pak te dhena qe me jepni ka shume mundesi qe nuk behet fjale per polikliniken tone8221 Drejtoresha na tha se ne Korce ka edhe nje Qender te Shendetit Mendor 8220Mund te pyesni edhe atje8221 thote ajop pGazetaret shkojne prane Qendres se Shendetit Mendor ku kontaktojne psikiatrin e kesaj qendre Roland Lalaj Ai u thote se ky person pra i pandehuri Laert Celiku nuk eshte paraqitur ndonjehere prane qendres Punonjesja e kesaj qendre me indeksin e kartelave na dore u tregon gazetareve se ne kete qender kartela e fundit e hapur eshte me numer 2500 Nderkohe qe ne aktin e ekspertizes cilesohet se kartela e personit ka nje numer mbi 3000p pstrongPerse 8220gabuan8221 Gjykata e Apelitstrongp pspan classarial14 linkszi Faktet e siguruara nga 8220Fiks Fare8221 zbuluan hapur 8220gabimet8221 e Gjykates se Apelit Nga investigimi rezultoi se ne ekspertize mungojne disa te dhena kryesore si Emri i poliklinikes ku eshte bere vizita emri i mjekut qe ka kryer viziten dhe ora e data se kur eshte bere kjo vizitespanp pGjithashtu mjeku qe ka perpiluar aktin e ekspertizes pretendon se nuk e ka takuar asnjehere te pandehurin Laert eliku por gjate aktit ka perpiluar te dhena te ekzaminimit objektiv dhe eshte shprehur per nje interviste te bere pacientit Nderkohe nga gjykata ashtu sic eshte shprehur ne vendim edhe eshte marre ne konsiderate por edhe nuk eshte pranuar si provep pPavaresisht kesaj ky akt eshte 8220qepur8221 ne dosje dhe eshte pjese e saj edhe ne Gjykaten e Larte Nderkohe ky akt duhet t8217i kishte sherbyer gjykates apo prokurorise si shkak per te urdheruar nje akt ekspertize te bere me kerkese te Gjykates apo Prokurorise qe do te konsiderohej me pas si provep pspan classarial14 linkszi Futja e ketij akti ne dosje mund te konsiderohet shkelje ligjore pasi gjykata ne baze te Kodit Procedures Penale fut ne dosje akte te ekspertizes mjeko-ligjore kur behen me kerkese te gjykates apo prokurorise Dhe gjithmone te perpiluara nga nje ekspert shteteror i Institutit te Mjekesise ligjorespanp <![CDATA[VIDEO Horror ne Zvicer Vriten dy shqiptare rrezikon jeten nje tjeter]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068512/titulli/VIDEO-Horror-ne-Zvicer-Vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeterscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectVIDEO2F20Horror20nC3AB20ZvicC3ABr3A20Vriten20dy20shqiptarC3AB2C20rrezikon20jetC3ABn20njC3AB20tjetC3ABrampbodyVIDEO2F20Horror20nC3AB20ZvicC3ABr3A20Vriten20dy20shqiptarC3AB2C20rrezikon20jetC3ABn20njC3AB20tjetC3ABr20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textVIDEO Horror ne Zvicer Vriten dy shqiptare rrezikon jeten nje tjeter data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjeter data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-horror-ne-zvicerl-vriten-dy-shqiptare-rrezikon-jeten-nje-tjetervrasje-130 relattachment wp-att-646167img classalignleft size-full wp-image-646167 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1jpg alt width420 height280 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1jpg 420w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1-300x200jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1-338x225jpg 338w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703vrasje-1-180x120jpg 180w sizesmax-width 420px 100vw 420px aNje ngjarje tragjike ka ndodhur ne qytetin e Baselit ne Zvicer ku jane vrare dy shqiptare dhe nje tjeter eshte plagosur rendep pSipas Tagesanzeigerch dy viktimat jane te moshes 28 dhe 39 vjec ndersa i plagosuri 24 vjecp pEnde nuk dihet motivi dhe personat te cilet hyne ne lokal duke qelluarp pNgjarja ndodhi ne Cafe 56 qe njihet si nje vend-takim i shqiptareve te zonesp pDy persona kane hyre ne lokal dhe kane qelluar dhe me pas jane larguar drejt stacionit Badischer Bahnhof ne kufi me Gjermaninep pE perditshmja zvicerane Tagesanzeigerch thote se kjo eshte nje nder vrasjet me te renda te ndodhur keto kohe ne Bazelp pLokali me perpara njihej dhe si vend ku shperndahej droge por vitet e fundit njihej si lokal i qetep pPolicia zvicerane pritet te jape detaje lidhur me krimin i cili saktesojne nuk ka te beje me akte terroristep pp piframe width720 height405 srchttpwwwekranetcomembeddS0QiCF61yY8fAEsXm1m720x405 frameborder0 allowfullscreeniframep <![CDATA[UDHZIMI Masat shtese te sigurise Tahiri Siguria jo me ceshtje vetem e Policise]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068511/titulli/UDHZIMI-Masat-shtese-te-sigurise-Tahiri-Siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-Policise div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310udhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policise divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310udhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policisescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectUDHC38BZIMI2F20Masat20shtesC3AB20tC3AB20sigurisC3AB2C20Tahiri3A20Siguria2C20jo20mC3AB20C3A7C3ABshtje20vetC3ABm20e20PolicisC3ABampbodyUDHC38BZIMI2F20Masat20shtesC3AB20tC3AB20sigurisC3AB2C20Tahiri3A20Siguria2C20jo20mC3AB20C3A7C3ABshtje20vetC3ABm20e20PolicisC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fudhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policise2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fudhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policise2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textUDHZIMI Masat shtese te sigurise Tahiri Siguria jo me ceshtje vetem e Policise data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310udhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policise data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310udhezimimasat-shtese-te-sigurise-tahiri-siguria-jo-me-ceshtje-vetem-e-policise data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170303tahiri-luften-kunder-kanabisit-do-e-coj-deri-ne-fund-pavaresisht-akuzave-ndaj-mejetrashedtahiri-policia-e-shteti-1-696x472 relattachment wp-att-642498img classalignleft size-medium wp-image-642498 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-300x203jpg alt width300 height203 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-300x203jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-531x360jpg 531w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-128x87jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-332x225jpg 332w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-180x122jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472jpg 696w sizesmax-width 300px 100vw 300px aPas dates 28 dhjetor te gjitha subjektet qe nuk marrin masa shtese te sigurise ndaj tyre do te kete masa administrativep pMinistri i Brendshem Saimir Tahiri beri te ditur se udhezimi i firmosur prej tij parashikon marrjen e masave shtese te sigurise per subjektet e ndryshme private por edhe institucionet shteterorep pMinistri Tahiri u shpreh optimist se ky ligj do te gjeje mbeshtetjen e te gjitheve pasi siguria tashme nuk eshte vetem nje ceshtje e policisep pemshte kjo arsyeja qe jane parashikuar masa qe mesa mundemi te parandalojme ngjarjet kriminale Asnje nga keto masa nuk mjafton per te bere zero nivelin e kriminalitet Ne na duhet te bejme cfare nuk eshte bere ne keto 25 vite Te garantojme sigurine maksimale ne kete vend emp pemDuhet ti garantojme nje jetese normale qytetareve Kemi thyer nje tradite 25 vjecare ku siguria ishte vetem pergjegjesi e policise Dhe per kete policia ishte kthyer ne target pasi ajo duhet te bente gjithcka Ne kemi pergjegjesi te bejme bashke me ju ate qe nuk eshte bere me pare Ne kemi pergjegjesine ta bejme kete vend me te sigurtem tha Tahirip pNe masat shtese te parashikuara nga udhezimi i ministrit Tahiri eshte vendosja e kamerave me rezolucion te larte ajo e kontrollit me detektor si dhe lidhja me sinjal alarmi me sallen operative te Policisep pemSubjektet per transportin e udhetareve te instalojne GPS dhe kamera sigurie nderkohe subjektet me aktivitete nate duhet te instalojne kamera me rezolucion te larte te pajisin me roje me detektore si dhe te kontraktojne polici private emp pemLojerat e fatit te kene kamera sigurie kontroll me detektor si dhe kontroll per mjetet e identifikimit Bankat e nivelit te dyte kamera me rezolucion te larte alarm te lidhur me sallen operative te policise dhe kontroll me detektor emp pemPas dakordsimit me banoret e pallateve administratoret e pallateve mund te marrin masa per vendosjen e kamerave ne baze te analizes se riskut nga Policia e Shtetitem shtoi nder te tjera ministri Tahirip <![CDATA[Alarmi i policise Femijet shqiptare po shantazhohen ne internet rrezikojne nga pedofilia te vetevrasja]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068510/titulli/Alarmi-i-policise-Femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310alarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310alarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasjascriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectAlarmi20i20policisC3AB2F20FC3ABmijC3ABt20shqiptarC3AB20po20shantazhohen20nC3AB20internet2C20rrezikojnC3AB20nga20pedofilia20te20vetC3ABvrasjaampbodyAlarmi20i20policisC3AB2F20FC3ABmijC3ABt20shqiptarC3AB20po20shantazhohen20nC3AB20internet2C20rrezikojnC3AB20nga20pedofilia20te20vetC3ABvrasja20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Falarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Falarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textAlarmi i policise Femijet shqiptare po shantazhohen ne internet rrezikojne nga pedofilia te vetevrasja data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310alarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310alarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasja data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310alarmi-i-policise-femijet-shqiptare-po-shantazhohen-ne-internet-rrezikojne-nga-pedofilia-te-vetevrasjacomputer-crimes relattachment wp-att-646294img classalignleft size-full wp-image-646294 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703computer-crimesjpg alt width276 height183 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703computer-crimesjpg 276w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703computer-crimes-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703computer-crimes-180x119jpg 180w sizesmax-width 276px 100vw 276px aShtim i frikshem i denoncimit te prinderve shqiptare per shantazhin qe u behet femijeve te tyre permes internetitp pPolicia e Tiranes ka dhene alarmin duke theksuar se Perdorimi i internetit nga te rinjte ka padyshim nxitje per zhvillim njohje ne fusha te ndryshme ku klikohet per te zgjeruar nje material por sigurisht ka dhe anet e erreta sidomos kur perdoret nga femijet nen moshen 16 vjecp pSipas policise tendenca e fundit per te hapur adresa emaili dhe per tu bere pjese e rrjeteve sociale ka bere qe femijet te rrezikohen nepermjet angazhimit te tyre ne keto linjap pRreziku fillon qe ne aspektin e perqendrimit ndaj mesimeve krijmin e njohjeve te reja ne rrjetet sociale komunikim me shoket ose shoqen e klases te cilet mund ti keqperdorin fotot qe ju kane derguar ne shenje besimi kur kane qene ne vazhdim te nje lidhje mes tyre- thote policiap pNe Drejtorine Vendore te Policise se Tiranes kane ardhur denoncime te shumta lidhur me fenomenin e Bulizmit qe nenkupton sharjet fyerjet poshterimin kercenimin shantazhin venien ne loje si dhe keqperdorimi i fotove ne rrjetet socialep pKeto raste kane lene gjurme tek femija qe bie viktime duke krijuar tek ai shenja depresioni qe arrijne deri ne mendimin per nje suicid te mundshem- thuhet me tej ne reagimin e policisep pSpecialiste te Krimit Kompjuterik si dhe psikologe e ketij institucioni vene ne pah se keto aspekte jane pjese e pergjegjesise prinderore si dhe te mesuesve lidhur me kontrollin ne menyre te vazhdueshme ne internet nga femija i tijp pPrinderit shpenzojne shume para per blerjen e aparateve celulare te shtrenjte duke ia dhuruar femijes se tyre gje e cila nuk eshte e keshillueshme per keto grup mosha pasi vete ata nuk marrin masa per kufizimin e tyre ne internet-thekson policiap pPsikologet pohojne se nuk eshte e nevojshme qe nje femije nen moshen 16 vjec te perdore adresa te ndryshme dhe te lihet i lire per te vepruar pasi mund te rrezikohet nga shume faktore sic jane edhe rastet e pedofileve strongPanoramastrongp <![CDATA[VIDEO E RRALL Zani aushi Berisha duhet te vdese me turp]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068509/titulli/VIDEO-E-RRALL-Zani-aushi-Berisha-duhet-te-vdese-me-turp div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turp divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turpscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectVIDEO20E20RRALLC38B2F20Zani20C387aushi3A20Berisha20duhet20tC3AB20vdesC3AB20me20turpampbodyVIDEO20E20RRALLC38B2F20Zani20C387aushi3A20Berisha20duhet20tC3AB20vdesC3AB20me20turp20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turp2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F102Fvideo-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turp2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textVIDEO E RRALL Zani aushi Berisha duhet te vdese me turp data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turp data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turp data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170310video-e-rralle-zani-caushi-berisha-duhet-te-vdese-me-turpzanii relattachment wp-att-646302img classalignleft size-medium wp-image-646302 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-300x200png alt width300 height200 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-300x200png 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-539x360png 539w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-128x86png 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-337x225png 337w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zanii-180x120png 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zaniipng 651w sizesmax-width 300px 100vw 300px a20 vite me pare Shqiperia ndodhej ne prag te nje lufte civilep pRenia e firmave piramidale solli nje kaos te madh financiar e social qe degjeneroi deri ne shperthimin e depove te municioneve te ushtrise e per pasoje coi ne armatosjen e te gjithe popullatesp pNe mungese te shtetit ne qytetet kryesore te vendit kontrollin e moren bandat kriminalep pMe famekeqja prej tyre ishte Banda e oles e krijuar ne Vlore ne mars 1997 nga Myrteza aushi i njohur ndryshe edhe si Zanip pPjesetaret e grupit ishin 15 persona shumica me precedente penale Myrteza aushi ishte i burgosur ne nje nga burgjet e sigurise se larte ne Greqi pasi kishte disa vepra te renda penalep pNe shkurt 1997 ai arratiset nga burgu dhe rikthehet ne Vlore ku duke perfituar nga trazirat se bashku me disa shoke te tij nga lagja ole krijojne banden e njohur ne gjithe vendin per krimet qe ka kryerp pNe vitin 1999 Zani u denua me burgim te perjetshem por ne perkujtim te atyre ngjarjeve tragjike te 1997-es te zhvilluara 20 vite me parep pBalkanWeb sjell sot nje interviste te rralle me Myrteza aushit te realizuar nga Associated Press ne mars 97 ku ai betohet per vrasjen e Sali Berishes dhe atyre qe i cileson si berishiane te cilet sipas tij duhet te vdesin me turpp piframe srchttpswwwyoutubecomembedalk-q1a05QM width640 height360 frameborder0 allowfullscreenallowfullscreeniframep <![CDATA[VLORE Tronditen banoret e Zvernecit gjendet nje kufome ne breg te detit]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068290/titulli/VLORE-Tronditen-banoret-e-Zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309vlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309vlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detitscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectVLORE2F20Tronditen20banorC3ABt20e20ZvC3ABrnecit2C20gjendet20njC3AB20kufomC3AB20nC3AB20breg20tC3AB20detitampbodyVLORE2F20Tronditen20banorC3ABt20e20ZvC3ABrnecit2C20gjendet20njC3AB20kufomC3AB20nC3AB20breg20tC3AB20detit20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fvlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fvlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textVLORE Tronditen banoret e Zvernecit gjendet nje kufome ne breg te detit data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309vlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309vlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detit data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309vlore-tronditen-banoret-e-zvernecit-gjendet-nje-kufome-ne-breg-te-detitzvernec-11 relattachment wp-att-645512img classalignleft size-medium wp-image-645512 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-300x157jpg alt width300 height157 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-300x157jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-768x401jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernecjpg 1024w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-800x418jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-1000x522jpg 1000w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-640x334jpg 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-128x67jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-400x209jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-180x94jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703zvernec-960x502jpg 960w sizesmax-width 300px 100vw 300px aBanoret e Zvernecit jane alarmuar mengjesin e sotem teksa kane gjetur buze detit nje trup te pajetep pMesohet se ngjarja ka ndodhur ne Portonova nderkohe qe policia ka mberritur ne vendin e ngjarjes duke ngritur edhe perimetrin e sigurise per te vijuar me hetimetp pInformacionet e para flasin per nje kufome te dekompozuar te seksit mashkull ndersa grupi hetimor i mberritur nga Vlora ka nisur punen per identifikiminp pNuk dihet ende nese behet fjale per nje vdekje si pasoje e mbytjes apo vrasjep <![CDATA[Skandali me CEZ Shkelzen Berisha kerkon strehim politik tek PD]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068289/titulli/Skandali-me-CEZ-Shkelzen-Berisha-kerkon-strehim-politik-tek-PD div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pd divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pdscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectSkandali20me20CEZ3A20ShkC3ABlzen20Berisha20kC3ABrkon20E28098strehim20politikE2809920tek20PDampbodySkandali20me20CEZ3A20ShkC3ABlzen20Berisha20kC3ABrkon20E28098strehim20politikE2809920tek20PD20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fskandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pd2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fskandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pd2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textSkandali me CEZ Shkelzen Berisha kerkon strehim politik tek PD data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pd data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309skandali-cez-shkelzen-berisha-kerkon-strehim-politik-tek-pd data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20160422donald-lu-pse-nuk-eshte-edhe-shkelzen-berisha-ne-listen-e-zezezeni-18 relattachment wp-att-479046img classalignleft size-medium wp-image-479046 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-300x205jpg alt width300 height205 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-300x205jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-527x360jpg 527w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-128x87jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-330x225jpg 330w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zeni-180x123jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604zenijpg 640w sizesmax-width 300px 100vw 300px aShkelzen Berisha djali i ish-kryeministrit Sali Berisha pretendon para gjykates se akuzat per perfshirjen e tij ne skandalin e privatizimit te OSSH kane si qellim te cenojne nderin e tij te denigrojne figuren e babait si dhe te demtojne imazhin e Partise Demokratike para zgjedhjeve te 18 Qershoritp pShqiptarjacom zbardh padine e Shkelzen Berishes kunder juristit te OSSH Romeo Karaj i cili me deshmine dhe dokumentet e tij ka implikuar Sali Berishen dhe Shkelzen Berishen ne privatizimin korruptiv te OSSH privatizim i cili u ka shkaktuar rreth 500 milione euro dem taksapaguesve shqiptarep pNe kerkesen e tij drejtuar Gjykates se Rrethit Gjyqesor Tirane per deklarimin fajtor te Romeo Karajt per kryerjen e vepres penale te shpifjes Shkelzen Berisha akuzat ne adrese te tij i kamuflon me Partine Demokratike dhe me pozitat politike te ish-kryeministrit Sali Berishap pReferuar permbajtjes se padise Shkelzen Berisha kerkon strehim politik tek Partia Demokratike strategji te cilen duket se do ta perdore edhe ne rast te nje perballje tjeter me drejtesise tashme jo si akuzues por si i akuzuar per implikimin ne privatizimin e OSSHp pNuk eshte me sekret se komisioni hetimor per ceshtjen CEZ po pergatit nje dosje voluminoze me deshmi fakte transaksione dhe dokumente te cilen do ta referoje ne prokurori ne ngarkim te Shkelzenit Megjithate ky i fundit ka nisur strategjine e mbrojtjesp pTe gjitha theniet e mesiperme jane te paverteta konsiderohen shpifje nga ana jone me qellim denigrimin e figures se z Berisha duke e lidhur ate me nje afere te dyshimte korruptive dhe ne nje moment kohor qe perket me afrimin e zgjedhjeve parlamentare ne vendp pSic dihet boterisht i demtuari akuzues eshte djali i ish-kryeministrit z Sali Berisha nje figure e rendesishme per mbare politiken e vendit ne keto 25 vite dhe gjithashtu nje ze i pazevendesueshem i opozites se sotme shqiptarep pDuke shpifur boterisht ndaj djalit natyrisht qe cenohet edhe figura e ish kryeministrit Berisha ne dem kjo dhe te opozites se sotme parlamentare qe po pergatit te shkoje ne zgjedhjet e pergjithshme parlamentare thote Shkelzenip pNe padine e tij Shkelzen Berisha as nuk mohon dhe as pohon para gjykates lidhjet me sekserin e privatizimit te OSSH Nue Kalaj i cili ka terhequr me canta ne nje banke te nivelit te dyte ne Tirane 68 milione euro duke i larguar me pas nga Shqiperia pa paguar asnje takse dhe pa kryer nje pune te dokumentuarp pNe padine e tij Shkelzeni sqaron vetem raportin me Kastriot Ismailajnp pThenie e mesiperme jane ndertuar ne nje menyre te tille dhe ne nje rend kronologjik qe te krijojne bindjen tek degjuesi dhe mbare opinioni publik lidhur me perfshirjen e Shkelzen Berishes ne nje afere korruptive e cila eshte edhe ne hetim penal nga organet perkatesep pDeklarimet e te akuzuarit nuk luajne asnje rol informues pasi ato rezultojne te paverteta por kane si qellim ti percojne publikut mesazhin e qarte se shtetasi Shkelzen Berisha nje here djali i ish-kryeministrit Sali Berisha kryeministri i vendit ne kohen kur pretendohen te kene ndodhur faktet eshte nje bashkepunetor ne krim referuar veprimtarise se ndermjetesimit nepermjet ndikimit te paligjshem mes Ismailajt dhe kompanise CEZ pretendon Shkelzenip <![CDATA[I pangopuri Ardian Fullani Merr 56 rroga demshperblim420 milione leke per pushimin nga puna]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068288/titulli/I-pangopuri-Ardian-Fullani-Merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309i-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309i-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-punascriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectI20pangopuri20Ardian20Fullani3A20Merr205620rroga20dC3ABmshpC3ABrblim2842020milionC3AB20lekC3AB2920pC3ABr20pushimin20nga20punaampbodyI20pangopuri20Ardian20Fullani3A20Merr205620rroga20dC3ABmshpC3ABrblim2842020milionC3AB20lekC3AB2920pC3ABr20pushimin20nga20puna20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fi-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Fi-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textI pangopuri Ardian Fullani Merr 56 rroga demshperblim420 milione leke per pushimin nga puna data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309i-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309i-pangopuri-ardian-fullani-merr-56-rroga-demshperblim420-milione-leke-per-pushimin-nga-puna data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20151223kjo-eshte-drejtesia-e-te-pasurve-dhe-shteti-i-te-varfervefullani-45 relattachment wp-att-432984img classalignleft wp-image-432984 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201512fullani1jpg alt width389 height240 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201512fullani1jpg 680w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201512fullani1-300x185jpg 300w sizesmax-width 389px 100vw 389px aIsh-guvernatori i Bankes se Shqiperise Ardian Fullani do te marre 56 paga demshperblim nga vendi ku ka punuar me parep pAi ka arritur te fitoje gjyqin me Banken e Shqiperise dhe Kuvendin duke marre demshperblim per shkarkim te paligjshem nga posti qe mbante prej disa viteshp pFullani iu drejtua Gjykates Administrative duke paditur Kuvendin e Shqiperise dhe Banken Qendrore e Shqiperisep pAi kerkoi demshperblim pasuror dhe jo pasuror te shkaktuar nga veprimet e paligjshme te paleve te paditurap pNe Shkallen e Pare Fullanit iu dha e drejta e shperblimit me vetem 12 paga mujore per shkarkim te paligjshem nga posti qe mbante prej viteshp pPor ish-Guvernatori nuk u mjaftua me vendim e dhene nga Shkalla e Pare e Administrativesp pAi e apeloi ceshtjen e tij per te fituar ate cfare kerkontep pReferuar deklarimeve te pasurise te bere ne vitin 2013 nga Ardian Fullani ai pritet te marre si demshperblim nje shume prej 42 210 504 leke raporton Shekullip pFullani mesohet se ka pasur nje page prej 6304308 leke ne vitp pFullani u shkarkua nga detyra si guvernator i Bankes se Shqiperise ne shtator 2014 dhe u vu para akuzes per shperdorim detyre pas vjedhjes se 713 milione lekeve ne Banken e Shqiperisep pFullani u shpall i pafajshem ne tetor te vitit 2015p pProkuroria nuk ndermori rekurs per kete vendim te gjykates cka beri automatikisht zhveshjen nga te gjitha akuzat dhe shpalljen te pafajshem per ish-guvernatorinp <![CDATA[Emiljano Shullazi shtrohet me urgjence ne spital]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068287/titulli/Emiljano-Shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309emiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309emiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spitalscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectEmiljano20Shullazi20shtrohet20me20urgjencC3AB20nC3AB20spitalampbodyEmiljano20Shullazi20shtrohet20me20urgjencC3AB20nC3AB20spital20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Femiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Femiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textEmiljano Shullazi shtrohet me urgjence ne spital data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309emiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309emiljano-shullazi-shtrohet-me-urgjence-ne-spital data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20160426administratori-i-vollgas-ylvi-beqja-i-lumtur-me-shullazin-zgjidha-hallet-20-vjecareshullazi-9 relattachment wp-att-480816img classalignleft wp-image-480816 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201604shullazigif alt width379 height218 aEmiljano Shullazi eshte shtruar me urgjence ne spitalp pAi do t8217i nenshtrohet nje nderhyrjeje kirugjikalep pSipas News 24 Shullazi do te qendroje disa dite i shtruar ne spital i mbikeqyrur nga forca te shumta te policisep pShullazi ndodhet ne burg me akuzen e kanosjes ndaj nje biznesmeni por senacat ndaj tij jane shtyre 14 here deri tanip <![CDATA[Tahiri Kthyem dinjitetin per 11 mije punonjes policie u rritem rrogat]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068286/titulli/Tahiri-Kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309tahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309tahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogatscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectTahiri3A20Kthyem20dinjitetin20pC3ABr201120mijC3AB20punonjC3ABs20policie2C20u20rritC3ABm20rrogatampbodyTahiri3A20Kthyem20dinjitetin20pC3ABr201120mijC3AB20punonjC3ABs20policie2C20u20rritC3ABm20rrogat20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Ftahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F092Ftahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textTahiri Kthyem dinjitetin per 11 mije punonjes policie u rritem rrogat data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170309tahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170309tahiri-kthyem-dinjitetin-per-11-mije-punonjes-policie-u-rritem-rrogat data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170303tahiri-luften-kunder-kanabisit-do-e-coj-deri-ne-fund-pavaresisht-akuzave-ndaj-mejetrashedtahiri-policia-e-shteti-1-696x472 relattachment wp-att-642498img classalignleft size-medium wp-image-642498 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-300x203jpg alt width300 height203 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-300x203jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-531x360jpg 531w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-128x87jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-332x225jpg 332w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472-180x122jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703tahiri-policia-e-shteti-1-696x472jpg 696w sizesmax-width 300px 100vw 300px aMinistri i Brendshem Saimir Tahiri se nga 1 marsi per punonjesit e policise eshte rritur rroga nga 10 ne 50 pasi vleresohen veshtiresite si dhe u jepet dinjitet atyrep pKete vit qe nga nje marsi ka filluar rritja e pagave per te gjithe punonjesit e policise per te 11 mije punonjesit e policise si kurre me pare Ju kujtoj se rritja e fundit e pagave para se ne te merrnim detyren ishte ne vitin 2003 Nga ky vit nga 1 mars qeveria vendos dhe fillon implementimin e sistemit te ri te pagave Per punonjesit e rolit baze ata qe jane ne terren e kane detyren me te veshtire qe perballen me krimin rritja e pages ne total shkon deri ne 50 shte rritja me e madhe e pagave qe ka ndodhur ndonjehere ne policine e shtetit shte vleresimi yne me i madh per ata qe punojne ndershmerisht Kjo eshte mirenjohja jone me e madhe per ta bere Shqiperine me te drejte e me te sigurte tha ministri Tahirip <![CDATA[Arrestohen vellezerit shqiptare ne Itali me 32 kg kokaine]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068083/titulli/Arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-Itali-me-32-kg-kokaine div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaine divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170308arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokainescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectArrestohen20vC3ABllezC3ABrit20shqiptarC3AB20nC3AB20Itali20me203220kg20kokainC3ABampbodyArrestohen20vC3ABllezC3ABrit20shqiptarC3AB20nC3AB20Itali20me203220kg20kokainC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F082Farrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaine2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F082Farrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaine2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textArrestohen vellezerit shqiptare ne Itali me 32 kg kokaine data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170308arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaine data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaine data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308arrestohen-vellezerit-shqiptare-ne-itali-me-32-kg-kokaineparate-4 relattachment wp-att-645171img classalignleft size-medium wp-image-645171 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-300x149png alt width300 height149 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-300x149png 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-768x382png 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-800x398png 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-640x318png 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-128x64png 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-400x199png 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703parate-180x89png 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703paratepng 875w sizesmax-width 300px 100vw 300px aPolicia italiane arrestoi dy vellezer shqiptare ne Como pasi u kapen me lende narkotikep pTe ndaluarit QN 34 vjec dhe AN 32 vjec akuzohen per trafik nderkombetar drogep pAtyre iu gjeten 32 kilograme kokaine dhe 233950 euro cashp pSipas medieve italiane policise i linden dyshime nga nje automjet qe perdorej nga dy vellezerit e papune te cilet transportonin droge nga Holandap pHetimet cuan ne zbulimin e baneses se tyre ne Inverigo Comasco Gjate kontrollit policia gjeti celesat e nje apartamenti te dyte e pikerisht ne kete shtepi brenda nje dollapi te mbyllur me celes ata kishin fshehur kokainen e ndare e 29 pako si dhe parate te ndara ne pako nga 10 mije europ pDroga mesohet se kapte vleren e 4 milione e gjysme europ <![CDATA[Kushtetuesja rrezon kerkesen e Unionit te Gjyqtareve]]> 2020-07-04T13:36:27+00:00 2020-07-04T13:36:27+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048068082/titulli/Kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-Unionit-te-Gjyqtareve div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtareve divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170308kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtarevescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectKushtetuesja20rrC3ABzon20kC3ABrkesC3ABn20e20Unionit20te20GjyqtarC3ABveampbodyKushtetuesja20rrC3ABzon20kC3ABrkesC3ABn20e20Unionit20te20GjyqtarC3ABve20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F082Fkushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtareve2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F082Fkushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtareve2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textKushtetuesja rrezon kerkesen e Unionit te Gjyqtareve data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170308kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtareve data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtareve data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170308kushtetuesja-rrezon-kerkesen-e-unionit-te-gjyqtarevekushtetuese-1 relattachment wp-att-645185img classalignleft wp-image-645185 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1jpg alt width436 height282 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1jpg 1024w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-300x194jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-768x497jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-800x517jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-1000x646jpg 1000w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-557x360jpg 557w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-128x83jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-348x225jpg 348w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-180x116jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703kushtetuese-1-835x540jpg 835w sizesmax-width 436px 100vw 436px aGjykata Kushtetuese rrezon kerkesen e Unionit te Gjyqtareve Shoqata dhe Unioni i Gjyqtareve i kerkoi Gjykates Kushtetuese shfuqizimin e ligjit per Statusin e Gjyqtarit dhe shpalljen e tij antikushtetues ndersa rendisin edhe faktet qe sipas tyre ligji shkel Kushtetutenp pSipas tyre cenohet pavaresia e gjyqesorit dhe shkelen standardet e percaktuara nga Komisioni i Venecias Ligji per statusin e gjyqtareve dhe prokuroreve u miratua ne Kuvend ne muajin tetor vetem me votat e maxhorancesp pAnkimimi u dorezua nga kreu i Unionit Gert Hoxha dhe kryetari i shoqates se gjyqtareve Erion Bani te cilet kane sqaruan edhe pikat ku ata pretendojne se shkelet kushtetuta Cenohet parimi i sigurise juridike lidhur me nderprerjen e mandateve te kryetarit te Gjykates se Larte por edhe rretheve por Kushtetuta se lejon ne ligj nderpritet kjo cenon te drejten e karrieres per gjyqtaret shprehet Unioni i Gjyqtarevep pKLD duhet tekete kompetenca te plota deri ne krijimin e KLGJ e KLP sepse ne kete forme sistemi i drejtesise rrezikon te futet ne kolaps tha Gerd Hoxha duke kujtuar se data 12 Prill eshte afati i fundit i funksionimit te KLDp pPak kohe me pare perfaqesuesi i UGJ Erion Bani u shpreh se ligji cenon pavaresine e pushtetit gjyqesor dhe te drejten e gjyqtareve per tu mbrojturp pMadje permes te ketij ligji cenohet parimi i vazhdimesise institucionale si rasti i KLD pasi i ka kufizuar kompetencat per emerimet dhe shkarkimet e kryetareve te gjykatave Me funksionimin e KLGJ nderpriten mandatet e kryetareve te gjykatave duke cenuar parimet e sigurise juridike tha Banip pNe kete seance gjyqesore parlamenti u perfaqesua nga Vasilika Hysi e cila kerkoi qe te shtyhej seanca sepse i nevojitej kohe per tu njohur me materialet mbi shtesen e padise Hysi tha se ligji ka 4 muaj qe ka hyre ne fuqi dhe se nuk duhej sjelle ne kushtetuese Ligji eshte i vecante jane gjyetaret ata qe e kane veshtire ta kuptojne Por kjo kerkese e Hysit u rrezua nga Kushtetuesjap - Arkiva Shqiptare e Lajmeve