Lajmet e Shqiperia.com - Kategoria: 9 2020-07-04T21:44:31+00:00 Zend_Feed_Writer http://www.example.com A Brahaj mandi@shqiperia.com http://www.shqiperia.com.com <![CDATA[Ushtria ne Rinas Mediu E papranueshme FA po shnderrohen ne instrumente politike]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134700/titulli/Ushtria-ne-Rinas-Mediu-E-papranueshme-FA-po-shnderrohen-ne-instrumente-politike pimg classalignnone size-full wp-image-709031 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904fatmir-mediujpg alt width850 height584 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904fatmir-mediujpg 850w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904fatmir-mediu-320x220jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904fatmir-mediu-768x528jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904fatmir-mediu-640x440jpg 640w sizesmax-width 850px 100vw 850px p pIsh-ministri i Mbrojtjes Fatmir Mediu kundershton vendimin e Ministres se Mbrojtjes qe ushtria te vendoset ne territorin e aeroportit te Rinasitp pNe nje status ne Facebook Mediu teksa citon Kushtetuten thote se eshte e papranueshme qe FA te shnderrohen ne instrumente te urdhrave politikep pstrongPostimi i Mediutstrongp pKushtetuta dhe ligji kane percaktuar qarte rolin dhe misionin e Forcave te Armatosurap pNe jemi vend anetar i NATO-s dhe eshte e papranueshme qe FA te shnderrohen ne instrumenta te urdhrave politike nga kushdo qe vjen ne kundershtim me ligjin dhe Kushtetutenp pForcat e Armatosura kane dy raste qe mund te perdorenp pa- Ne rastin e gjendjes se jashtezakonshmep pNeni 22p pPerdorimi i Forcave te Armatosura gjate gjendjes se jashtezakonshmep p1Gjendja e jashtezakonshme vendoset me ligj nga Kuvendi sipas dispozitave te Kushtetutes se Republikes se Shqiperisep p2Me vendosjen e gjendjes se jashtezakonshme Forcat e Armatosura me vendim te Kuvendit pas kerkeses se Keshillit te Ministrave mund te nderhyjne per rivendosjen e rendit vetem kur forcat e policise nuk jane ne gjendje ta kryejne kete detyrep p3Gjate gjendjes se jashtezakonshme Kryeministri eshte drejtperdrejt pergjegjes per drejtimin e Forcave te Armatosura permes hierarkise se drejtimit e te komandimitp p4Pas perfundimit te gjendjes se jashtezakonshme Kryeministri i raporton Kuvendit per perdorimin e Forcave te Armatosura gjate kesaj periudhep p5Veprimet qe ndermerren nga Forcat e Armatosura gjate gjendjes se jashtezakonshme duhet te jene ne perpjesetim me shkallen e rrezikut dhe duhet te synojne rivendosjen sa me te shpejte te funksionimit normal te shtetitp pNuk jemi aspak perballe nje situate te tille Nese shteti dhe policia ka rene kjo nuk eshte per shkak te paaftesise se tyre apo mungeses se strukturave te specializuara per ruajtje te objekteve te sigurise se vecante apo perballjeve me grupe kriminalep pPer fatin e keq forcat e Policise jane kthyer ne instrument politik kunder qytetareve dhe te drejtave te tyre duke dhunuar qytetaret ne emer te qeverisep pb- FA perdoren ne rastin e emergjencave si nderhyrje e domosdoshme pasi jane perdorur te gjitha mjetet dhe strukturat e tjera ne dispozicionp pAsnje nga keto dy momente ligjore dhe kushtetuese nuk perputhet me ate cka ndodhi ne Rinas prandaj vendosja e strukturave ushtarake eshte jo kushtetuese dhe jo ligjore dhe krijon nje precedent te rrezikshem per perdorim per interesa dhe qellime jashte misionit te tyrep <![CDATA[Iken Altin Qato zevendesohet nga kreu i operacionit qe arrestoi Dritan Dajtin]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134699/titulli/Iken-Altin-Qato-zevendesohet-nga-kreu-i-operacionit-qe-arrestoi-Dritan-Dajtin pimg classalignnone size-full wp-image-709072 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autopolicia-elbasan1548404283jpg alt width900 height514 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autopolicia-elbasan1548404283jpg 900w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autopolicia-elbasan1548404283-320x183jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autopolicia-elbasan1548404283-768x439jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autopolicia-elbasan1548404283-640x366jpg 640w sizesmax-width 900px 100vw 900px p pLargohet nga detyra Altin Qato drejtor i Policise se Elbasanit prej gati dy vitesh Mesohet se vendin e tij do ta zere Arjan Muca shefi i Njesise Operacionale te Policise se Shtetit i cili gjate qeverisjes Berisha drejtori operacionin e arrestimit te Dritan Dajtit gushtin e 2009-s kur u vrane 4 efektive te policise ne Durresp pAltin Qato ka mbajtur detyra te larta ne Policine e Shtetit gjate viteve te fundit Para se te komandohej drejtues ne Policine e Elbasanit ai mbante detyren e zevendesdrejtorit te Pergjithshem te Policise se Shtetit nderkohe qe ma pare ka qene edhe drejtor ne Drejtorine Kunder Krimit Qatoka drejtuar Drejtorine e Policise se Beratit si edhe te Shkodres per disa vitep figure idattachment709078 stylemax-width 726px classwp-caption alignnoneimg classwp-image-709078 size-full srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904altin-qatojpg alt width726 height686 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904altin-qatojpg 726w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904altin-qato-320x302jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904altin-qato-640x605jpg 640w sizesmax-width 726px 100vw 726px figcaption classwp-caption-textAltin Qatofigcaptionfigure <![CDATA[Gruaja bie kati i dyte ne gjendje te rende ne spital]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134698/titulli/Gruaja-bie-kati-i-dyte-ne-gjendje-te-rende-ne-spital pimg classaligncenter size-full wp-image-709074 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904poshjpg alt width1280 height622 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904poshjpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904posh-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904posh-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904posh-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px Nje ngjarje e rende eshte regjistruar mesditen e sotme ne qytetin e Beratit ku nje grua ka pqerfunduar ne spital pasi ka rene nga kati i dyte I baneses se saj privatep pNgjarja ka ndodhur ne fshatin Poshnje ne Ure Vajgurore ndersa e demtuara eshte identifikuar si Zamira Xhaxhaj 45 vjecep pKane qene fqinjet e 45 vjecares ata qe e kane pare gruan pa ndjenja ne oborr dhe me pas kne shkuar menjehere per ti dhene ndihmen e pare dhe kane njoftuar policinep pZamira Xhaxhaj nena e dy femijeve 10 dhe 13 vjec eshte transportuar menjehere ne Spitalin Rajonal te Beratit ku gjendja e saj paraqitet e rende pasi ka marre demtime ne shtyllen kurrizore dhe po trajtohet intensivishtp pNe vendngjarje kane shkuar inspektore te policise te cilet po marrin ne pyetje te gjithe ata banore te fshatit qe kane dijeni rreth ngjarjesp pEnde nuk behen zyrtarisht te ditura nga policia shkaqet dhe rrethanat e kesaj ngjarjeje ashtu sikurse nuk konfirmohet as fakti nese gruaja eshte hedhur vete apo ka rene aksidentalisht apo nese e kane shtyre nga ballkonip <![CDATA[Qeveria e pranon Grabitja ne Rinas cenoi sigurine kombetare]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134697/titulli/Qeveria-e-pranon-Grabitja-ne-Rinas-cenoi-sigurine-kombetare div classfirstP pimg classaligncenter size-full wp-image-709098 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ramallarijpg alt width800 height450 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ramallarijpg 800w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ramallari-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ramallari-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ramallari-640x360jpg 640w sizesmax-width 800px 100vw 800px Zvministri i Brendshem Besfort Lamallari i ftuar ne emisionin Top Talk me gazetarin Denis Dyrnjaja pranoi se grabitja e bujshme ne Rinas eshte cenim i sigurise kombetarep div classclearfix p8220U cenua siguria kombetare u cenua siguria ne nje nyje nevralgjike te vendit tone sic eshte aeroporti i vetem nderkombetar ne Shqiperi Duhet te kuptojme pse ndodhi kjo deklaroi Lamallarip pNderkohe Ministria e Mbrojtjes eshte shprehur me pare se ky rast nuk perben cenim te sigurise kombetarep pKur u pyet nese kishte pergjegjesi policia Lamallari u shpreh Pergjegjesia eshte e shume aktoreve por nga korrespondencat mes policise dhe koncesionarit ka 10 rekomandime nga policia per forcimin e parametrave te sigurise Gjithmone Policia e Shtetit i ka adresuar koncesionarit shqetesimin per te marre masat e nevojshme pasi siguria ishte pergjegjesi e koncesionarit Nga dita e djeshme situata e sigurise ne Rinas eshte marre nga policiap pKur u pyet se kush do te mbante pergjegjesi nese avioni merrej peng zvministri i Brendshem theksoi se per cdo person te paautorizuar qe futet ne piste me apo pa arme pergjegjese eshte shoqeriap div div <![CDATA[Plas kallashi ne Durres pas sherrit mes disa te rinjve]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134696/titulli/Plas-kallashi-ne-Durres-pas-sherrit-mes-disa-te-rinjve pimg classaligncenter size-full wp-image-709104 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904naljpg alt width633 height347 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904naljpg 633w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904nal-320x175jpg 320w sizesmax-width 633px 100vw 633px Te shtena me arme zjarri jane regjistruar pasditen e sotme ne lagjen 17 te qytetit te Durresitp pBanoret kane raportuar prane salles operative per bresheri automatiku Policia lokale shkuar drejt zones se Spitalles dhe mendon se shkak per te shtenat eshte bere nje konflikt i castit midis disa te rinjve te cilet kane qelluar ne ajer me armep pMesohet se nga ngjarja nuk ka persona te plagosur Ende nuk ka nje komunikate zyrtare nga policiap <![CDATA[mendet moti ne Tirane rruget zbardhen nga bresheri Foto]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134694/titulli/mendet-moti-ne-Tirane-rruget-zbardhen-nga-bresheri-Foto pReshjet e shiut qe shoqeruan pothuajse gjithe kete te enjte ia kane lene vendin ne oret e vona te pasdites bresheritp style typetextcss tduid25caf8f2142cd2 td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf8f2142cd2 td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf8f2142cd2 td-doubleSlider-2 td-item3 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid25caf8f2142cd2 classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 3div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1jpg titlebri 1 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1jpg 714w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1-238x320jpg 238w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-1-640x861jpg 640w sizesmax-width 714px 100vw 714px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2jpg titlebri 2 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2jpg 780w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2-240x320jpg 240w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2-768x1024jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-2-640x853jpg 640w sizesmax-width 780px 100vw 780px alt a figure div div class td-slide-item td-item3 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904brijpg titlebri data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904brijpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904brijpg 1024w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-320x192jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-768x460jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904bri-640x383jpg 640w sizesmax-width 1024px 100vw 1024px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div class td-button td-item3 div class td-borderdiv div div div div div pNje stuhi bresheri zbardhi rruget e kryeqytetit qe ne pamje te pare ngjante me deboren por ndryshonte nga madhesia Per rreth 10 minuta rruget jane zbardhur pas reshjeve mjaft te dendurap <![CDATA[Greqi sulmohet barbarisht i burgosuri shqiptar ne Koridhalos]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134692/titulli/Greqi-sulmohet-barbarisht-i-burgosuri-shqiptar-ne-Koridhalos pimg classaligncenter size-full wp-image-678690 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalosjpg alt width800 height517 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalosjpg 800w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalos-320x207jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalos-768x496jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalos-640x414jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalos-300x194jpg 300w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201901koridhalos-341x220jpg 341w sizesmax-width 800px 100vw 800px Nje tjeter shqiptar ka mbetur i plagosur sot ne burgun e Koridhalos ne Greqi duke shenuar nje tjeter incident te rende ne kete burg i njohur per vrasjet e shumta te shqiptarevep pMediat greke shkruajne se incidenti ka ndodhur sot ne mengjes ne krahun D te burgut dhe i plagosur ka mbetur nje 27 vjecar shqiptar i cili ishte sjelle ne burg nen akuzen e drogesp pBashke me te eshte dhunuar edhe nje i burgosur grek 33 vjecar i arrestuar per grabitje dhe vjedhjep pNje grup te burgosurish i kane goditur dy te rinjte me kordone te improvizuarp pDy te burgosurit e lenduar u derguan fillimisht ne spitalin e burgut dhe me pas ne nje spital te jashtem per mjekime me te specializuarp pKathimerini shkruan se nje hetim disiplinor eshte urdheruar nga Ministria e Drejtesise per rastin qe perseritetp <![CDATA[Sekuestrohet pasuria e ish-deputetit Arben Ndoka]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134690/titulli/Sekuestrohet-pasuria-e-ish-deputetit-Arben-Ndoka pimg classaligncenter size-full wp-image-709138 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904arben-ndokajpg alt width1353 height789 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904arben-ndokajpg 1353w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904arben-ndoka-320x187jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904arben-ndoka-768x448jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904arben-ndoka-640x373jpg 640w sizesmax-width 1353px 100vw 1353px Nje siperfaqe prej 300 mije metra katrore ne bregdetin e Lezhes dhe disa apartamente ne plazh prona te ish-deputetit Arben Ndoka jane sekuestruar me urdher te Prokurorise se Krimeve te Renda diten e sotmep pSiperfaqet ndodhen konkretisht ne vendet e njohura si Mali i Rrenzit Shengjin Rana e Hedhun Laguna e Lezhes si dhe disa apartamente ne plazh sekuestrimet kane nje vlere rreth 40 milion europ pPasurite jane te regjistruara ne emer te ish-deputetit te PS-se Arben Ndoka vellait te tij dhe njerezve te aferm te fisit te tijp pSiperfaqja e tokes e vene nen sekuestro eshte perfituar ne menyre te paligjshme pasi toka ka qene ne pronesi te shtetit por nepermjet dokumentave te falsifikuara eshte ndryshuar pronesia nga shtet ne privat cka ka sjelle qe pronaret e siperfaqes tokesore te behen anetare te fisit Ndoka ne Lezhep pArben Ndoka ra ne prangat e policise ne tetor te vitit 2018 gjate operacionit te policise Volvo 4p pNga pergjimet telefonike te Prokurorise Arben Ndoka rezultonte i perfshire ne nje skeme tjetersimi pronash ne zonen e Kunes dhe Rana e Hedhun ne Shengjin Gjithcka u zbulua nga hetimet e prokurorise per vellain e Arben Ndokes Gjevi Ndoka si i lidhur me Avdylajt e Shijakut te cilet akuzohen per trafik droge dhe porosites te heroines se laboratorit te Hasitp pProkuroret e ceshtjes te Krimet e Renda jane Vladimir Mara dhe Dritan Prenci Sekuestrot jane dhene me vendimin e gjyqtarit Bib Ndrecap <![CDATA[Grabitesit u fshehen ne tunele zbulohet kurthi ndaj policise]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134688/titulli/Grabitesit-u-fshehen-ne-tunele-zbulohet-kurthi-ndaj-policise div classfirstP pimg classaligncenter size-full wp-image-709160 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eksjpg alt width850 height519 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eksjpg 850w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-320x195jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-768x469jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-640x391jpg 640w sizesmax-width 850px 100vw 850px Prokuroria e Krimeve te Renda e ka regjistruar grabitjen e Rinasit te me shume se 10 milione eurove per 4 vepra penale Grabitje me arme prodhim municionesh grup i strukturuar kriminal si edhe shperdorim detyrep div classclearfix pVepra e fundit sipas burimeve eshte regjistruar per te vendosur para pergjegjesise strukturat dhe zyrtaret pergjegjes te institucioneve qe kishin pergjegjesi per te garantuar sigurine ne Areoportin Nene Tereza pa lene jashte verifikimit edhe tre bankat qe rane pre e sulmit menjehere pasi kishin dorezuar ne aeroport disa milione euro qe do te transportoheshin me pas nga Shqiperia drejt Vjenesp pProkuroria thote se ka rihapur dosjet e pezulluara per Admir Muratajn i dyshuar edhe per 3 grabitje te tjera por qe ceshtja nuk u gjykua ndaj tij pasi ai rezultonte ne kerkim nderkombetar Rihapja e dosjeve per grabitesin e vrare gjate shkembimit me arme zjarri ne fakt kryhet per te verifikuar edhe nje here edhe persona te tjere qe permenden aty disa prej te cileve jane te paidentifikuar e disa te tjere jane ne kerkimp pNga ana tjeter nje burim i tha Top Channel se pervec 4 grabitesve qe shfaqen ne kamera duke rrembyer mbi 10 milione euro Admir Murataj ka edhe bashkepunetore te tjere ne sulmin e fundit te grabitjes perfshi njerin prej tyre qe me shume mundesi i ka pritur me furgon tjeter ne afersi te Ures se Brarit nje person i dyte qe ka djegur nje makine ne Bathore per te corientuar policine e cila ra ne kurthin e grabitesve duke kerkuar ne krahun e kundert ne kohen qe autoret udhetuan drejt fshatit Drithasp pPikerisht ne tunelet e ketij fshati autoret qendruan deri ne mesnate kur edhe i vune zjarrin makines se tyre dhe u larguan serish ne drejtim te paditurp style typetextcss tduid15caf8f2136a61 td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf8f2136a61 td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf8f2136a61 td-doubleSlider-2 td-item3 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf8f2136a61 td-doubleSlider-2 td-item4 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf8f2136a61 td-doubleSlider-2 td-item5 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid15caf8f2136a61 classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 5div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1jpg titleeks 1 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1jpg 770w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-1-640x360jpg 640w sizesmax-width 770px 100vw 770px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2jpg titleeks 2 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2jpg 780w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-2-640x360jpg 640w sizesmax-width 780px 100vw 780px alt a figure div div class td-slide-item td-item3 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3jpg titleeks 3 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3jpg 446w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3-320x245jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3-80x60jpg 80w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-3-100x75jpg 100w sizesmax-width 446px 100vw 446px alt a figure div div class td-slide-item td-item4 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4jpg titleeks 4 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4jpg 800w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-4-640x360jpg 640w sizesmax-width 800px 100vw 800px alt a figure div div class td-slide-item td-item5 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eksjpg titleeks data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eksjpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eksjpg 850w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-320x195jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-768x469jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904eks-640x391jpg 640w sizesmax-width 850px 100vw 850px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div class td-button td-item3 div class td-borderdiv div div class td-button td-item4 div class td-borderdiv div div class td-button td-item5 div class td-borderdiv div div div div div div div <![CDATA[Iu sekuestruan pronat flet Arben Ndoka Nuk e di ku jane]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134685/titulli/Iu-sekuestruan-pronat-flet-Arben-Ndoka-Nuk-e-di-ku-jane pimg classaligncenter size-full wp-image-709163 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ndokajpg alt width870 height740 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ndokajpg 870w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ndoka-320x272jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ndoka-768x653jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ndoka-640x544jpg 640w sizesmax-width 870px 100vw 870px Ish-deputeti i Partise Socialiste ka reaguar pas vendimit te Prokurorise per Krime te Renda per ti sekuestruar pasuri te paluajtshmep pNe Facebook Arben Ndoka shkruan se ai nuk e di se ku jane keto prona dhe se ai vete nuk ka asnje meter katror tokep pNuk e di ku jane keto prona qe me paskan konfiskuar mua kur une nuk kam asnje meter toke askund shkruan ish-ligjvenesip pAi vijon me tej duke theksuar se perse nje gje e tille nuk vertetohet me dokumente ndersa shton se ska shans as prokuroria as portalet as oficeret gjyqesore profesioniste te konstatojne prona apo firma te falsifikuara qe kane te bejne me mua Akuzat ndaj meje dhe arrestimi im dihet ku e ka bazenp piframe styleborder none overflow hidden srchttpswwwfacebookcompluginspostphphrefhttps3A2F2Fwwwfacebookcom2Farbenndoka52Fposts2F2150199711738309ampwidth500 width500 height325 frameborder0 scrollingnoiframep <![CDATA[Shperthimi i tritolit zgjon Vloren hidhet ne ere lokali pas mesnate FOTO]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134672/titulli/Shperthimi-i-tritolit-zgjon-Vloren-hidhet-ne-ere-lokali-pas-mesnate-FOTO pimg classaligncenter size-full wp-image-708826 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904shperthimijpg alt width1280 height622 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904shperthimijpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904shperthimi-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904shperthimi-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904shperthimi-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px Tjeter sasi tritoli dhe kete here ka shperthyer ndryshe nga dy rastet ku u gjet ne mes te rruges dhe ne deren e nje zyre perkthimi duke u caktivizuar nga xhenieretp pPo flasim per nje ngjarje te ndodhur pas mesnate ne Vloren e kthyer ne bazen e eksplozivit ne 11 ditet e para te prillitp pSipas policise ngjarja ka ndodhur ne afersi te nje lokali ne lagjen 8220Rilindja8221 dhe fatmiresisht nga shperthimi jane regjistruar vetem deme materialep style typetextcss tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item3 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item4 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item5 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item6 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item7 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25caf1088e122e td-doubleSlider-2 td-item8 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid25caf1088e122e classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 8div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6jpg titlesh6 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh6-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488njpg title5715449520975203770114528534781748720959488n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488njpg 1024w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-320x240jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-768x576jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-640x480jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-80x60jpg 80w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-100x75jpg 100w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-180x135jpg 180w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045715449520975203770114528534781748720959488n-238x178jpg 238w sizesmax-width 1024px 100vw 1024px alt a figure div div class td-slide-item td-item3 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1jpg titlesh1-1 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh1-1-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div class td-slide-item td-item4 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2jpg titlesh2 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2-320x156jp 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh2-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div class td-slide-item td-item5 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5jpg titlesh5 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh5-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div class td-slide-item td-item6 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744njpg title5685768322853821450094893948458950990495744n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744njpg 1024w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-320x240jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-768x576jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-640x480jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-80x60jpg 80w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-100x75jpg 100w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-180x135jpg 180w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045685768322853821450094893948458950990495744n-238x178jpg 238w sizesmax-width 1024px 100vw 1024px alt a figure div div class td-slide-item td-item7 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4jpg titlesh4 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh4-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div class td-slide-item td-item8 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3jpg titlesh3 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3-320x156jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3-768x373jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904sh3-640x311jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div class td-button td-item3 div class td-borderdiv div div class td-button td-item4 div class td-borderdiv div div class td-button td-item5 div class td-borderdiv div div class td-button td-item6 div class td-borderdiv div div class td-button td-item7 div class td-borderdiv div div class td-button td-item8 div class td-borderdiv div div div div div p8220Me date 11042019 rreth ores 0335 ne lagjen 8220Rilindja8221 ne afersi te lokalit me pronar SZ dyshohet se ka shperthyer nje sasi e vogel lende plasese Si pasoje e shperthimit nuk ka deme ne njerez por vetem deme materiale8221 njofton policiap pPolicia dhe grupi hetimor po punojne intensivisht per identifikimin dhe kapjen e autoriteve si dhe per zbardhjen e plote te ngjarjesp <![CDATA[Rinas ICTS Albania 25 mln euro per sigurine Murataj Co e vodhen per 90 sekonda]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134671/titulli/Rinas-ICTS-Albania--25-mln-euro-per-sigurine-Murataj--Co-e-vodhen-per-90-sekonda pimg classaligncenter size-full wp-image-708807 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904save-2png alt width639 height424 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904save-2png 639w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904save-2-320x212png 320w sizesmax-width 639px 100vw 639px Grabitja e dyte e parave qe transportonin bankat me avion jashte vendit ka hapur debate per sigurine e aeroportit te vetem ne vend atij te Rinasitp pICTS Albania kompania qe eshte e kontraktuar nga Tirana International Airport TIA per sigurine ka realizuar nje qarkullim vjetor prej 309 milione lekesh rreth 25 milione euro ne vitin 2017 sipas te dhenave zyrtare te bilancit nje shume kjo qe eshte arketuar me qellim qe firma te garantoje sigurine ne aeroport per te cilin ka te angazhuar 152 punonjesp pNe krahasim me nje vit me pare te ardhurat jane rritur me pothuajse 20 Fitimi para taksave ishte rreth 375 milione leke me nje norme fitimi prej 12 Ndersa ne raport me vitin 2014 te ardhurat e kompanite jane rritur me 30p pSipas pershkrimit ne bilanc ICTS Albania ushtron aktivitetin e sigurise ne aeroportin nderkombetar Nene Tereza ne Rinas dhe ofron sherbime konsulence siguriep pimg classaligncenter size-full wp-image-708805 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904aksioneretpng alt width712 height267 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904aksioneretpng 712w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904aksioneret-320x120png 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904aksioneret-640x240png 640w sizesmax-width 712px 100vw 712px ICTS Albania eshte krijuar ne vitin 2005 dhe eshte 100 ne pronesi te ICTS Europe dhe ka si objektiv ofrimin e sherbimeve te sigurimit te aviacionit detar etjp pNdonese i ka rritur te ardhurat vit pas viti per te dyten here kompania pergjegjese per sigurine ne Rinas ka deshtuar te ndaloje vjedhjen brenda ambienteve te aeroportit Ne 30 qershor 2016 u grabit nje makine e blinduar qe transportonte parate drejt avionit ndersa dy dite me pare grabitesit arriten te futeshin deri ne barkun e avionitp pNderkohe shoqeria qe menaxhon me koncesion aeroportin e Rinasit Tirana International Airport ne tetor te vitit 2016 sipas njoftimit zyrtar te saj u morr 100 ne zoterim nga China Everbright Limited nje kompani nderkombetare investimesh dhe menaxhimi te aseteve e vendosur ne Hong Kongp pPor nderkohe zyrtarisht sipas regjistrimit ne Qendren Kombetare te Biznesit aksioneri i vetem i Aeroportit Nderkombetar ne vend qe prej 11 nentorit 2016 eshte Real Fortress Private Limited Kompania eshte e krijuar dhe rregullohet nga ligjet e Singaporit dhe sipas te dhenave ne internet eshte krijuar ne 22 qershor 2016 dhe e ka adresen ne 2 SHENTON WAY 18-01 SGX CENTRE i SINGAPORE 068804 duke qene nje kompani offshore e cila tashme menaxhon koncesionin e aeroportit te vetem nderkombetar ne vend Monitorp <![CDATA[Tepelene Shefit te krimeve i digjet makina poshte pallatit EMRI]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134670/titulli/Tepelene-Shefit-te-krimeve-i-digjet-makina-poshte-pallatit-EMRI figure idattachment708830 stylemax-width 780px classwp-caption aligncenterimg classsize-full wp-image-708830 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041530000447porshijpeg alt width780 height440 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041530000447porshijpeg 780w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041530000447porshi-320x181jpeg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041530000447porshi-768x433jpeg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041530000447porshi-640x361jpeg 640w sizesmax-width 780px 100vw 780px figcaption classwp-caption-textFoto ilustruesefigcaptionfigure pMbremjen e djeshme makina tip Ford ne pronesi te shefit te krimeve ne Policine e Tepelenes eshte djegur teksa ka qene e parkuar poshte pallatitp pSipas policise ngjarja dyshohet se ka ndodhur rreth ores 0500 ne lagjen 15 shtatori ku edhe banon Gentjan Shehup pNe daten 11042019 rreth ores 500 ne lagjen 15 shtatori Tepelene ka marr flake dhe eshte djegur ne pjesen e perparme mjeti tip Ford mjeti ka qene i parkuar para pallatit ne perdorim te shtetasit GSh Ne vendngjarje shkoi grupi hetimor dhe nga hetimet e para procedurale rezultoi se shkaku i djegies se mjetit eshte aksidental defekt elektrik njofton policiap <![CDATA[Tentojne te vjedhin magazinen por kapen mat arrestohen EMRAT]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134669/titulli/Tentojne-te-vjedhin-magazinen-por-kapen-mat-arrestohen-EMRAT pimg classaligncenter size-full wp-image-708852 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autograbitje1477325847-640x452jpg alt width640 height452 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autograbitje1477325847-640x452jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904autograbitje1477325847-640x452-320x226jpg 320w sizesmax-width 640px 100vw 640px Kur gjithe vemendja e Policise se Shtetit eshte zhvendosur ne Rinas pas grabitjes se 10 milione eurove nga banda e Admir Murataj ne Shqiperi jane hedhur ne veprim skifteret e vegjelp pKeshtu dy te rinj ne Sarande jane kapur ne flagrance teksa kishin hyre per te vjedhur ne nje magazine ne lagjen nr3 te qytetitp pstrongNJOFTIMIstrongp pPolicia ka arrestuar 2 shtetas te cilet u kapen ne flagrance duke vjedhurp ul liFK 19 vjec banues ne Sarandeli liAQ 18 vjec banues ne Sarandeli ul pSherbimet e Policise Sarande kane bere arrestimin e ketyre dy shtetasve pasi jane kapur ne flagrance ne lagjen nr3 Sarande duke vjedhur magazinen e shtetasit LMp pMaterialet iu referuan Prokurorise ne ngarkim te tyre per vepren penale Vjedhje e kryer ne bashkepunim e mbetur ne tentativep <![CDATA[Protesta e PD-LSI policia rrethon serish Parlamentin dhe zyren e Lleshajt]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134667/titulli/Protesta-e-PD-LSI-policia-rrethon-serish-Parlamentin-dhe-zyren-e-Lleshajt pimg classaligncenter size-full wp-image-708859 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904BeFunky-collage-4-696x348-1jpg alt width696 height348 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904BeFunky-collage-4-696x348-1jpg 696w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904BeFunky-collage-4-696x348-1-320x160jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904BeFunky-collage-4-696x348-1-640x320jpg 640w sizesmax-width 696px 100vw 696px Pavaresisht se vemendja e Policise se Shtetit eshte perqendruar ne Rinas dhe gjithe zonen e Fushe-Krujes per te kapu bashkepunetoret e Admir Murataj qe grabiten 10 milione euro disa qindra efektive jane dislokuar si gjithmone para Parlamentitp pNe kuader te masave te marra per protesten e opozites gjate zhvillimit te seances plenare prej ores 0730 arsenali i rende i Policise ka dale ne qarkullim te ne Tirane ndersa eshte rrethuar pedonalja Murat Toptanip pNje perqendrim i larte efektivesh shihet te Ministria e Brendshme ndersa sheshi para Teatrit Kombetar eshte kthyer ne vend per parkimin e automjeteve te policise si shihedhese dhe autoblindat e FNSHp style typetextcss tduid15caf1088cd2af td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf1088cd2af td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904565558826415408896170927430448689442717696n-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15caf1088cd2af td-doubleSlider-2 td-item3 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid15caf1088cd2af classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 3div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712njpg title567216103385546001291225420865471970803712n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712njpg 2048w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-320x240jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-768x576jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-640x480jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-80x60jpg 80w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-100x75jpg 100w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-180x135jpg 180w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904567216103385546001291225420865471970803712n-238x178jpg 238w sizesmax-width 2048px 100vw 2048px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904565558826415408896170927430448689442717696njpg title565558826415408896170927430448689442717696n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904565558826415408896170927430448689442717696njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904565558826415408896170927430448689442717696njpg 480w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904565558826415408896170927430448689442717696n-240x320jpg 240w sizesmax-width 480px 100vw 480px alt a figure div div class td-slide-item td-item3 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496njpg title566141161363893533735642910783038143594496n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496njpg 2048w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-320x240jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-768x576jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-640x480jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-80x60jpg 80w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-100x75jpg 100w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-180x135jpg 180w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904566141161363893533735642910783038143594496n-238x178jpg 238w sizesmax-width 2048px 100vw 2048px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div class td-button td-item3 div class td-borderdiv div div div div div pAshtu sic ka ndodhur edhe ne javet e shkuara policia ka rrethuar thuajse te gjithe qendren e Tiranes per te garantuar rendin dhe sigurine e shmangur incidentet me protestuesit e opozitesp pNe Kuvend pritet qe te betohen sot dhe dy deputete te rinj te PD Arlind acani dhe Halil Jakimi konkretisht te zgjedhur ne Korce dhe ne Diberp <![CDATA[Grabitja ne Rinas A do te jete i biri ish-deputetit te PS kurbani i Ballukut]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134665/titulli/Grabitja-ne-Rinas-A-do-te-jete-i-biri-ish-deputetit-te-PS-kurbani-i-Ballukut pimg classaligncenter size-full wp-image-708871 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904333805592442840027894315791489688980160512npng alt width626 height348 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904333805592442840027894315791489688980160512npng 626w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904333805592442840027894315791489688980160512n-320x178png 320w sizesmax-width 626px 100vw 626px Grabitja e 10 milione eurove ne aeroportin e Rinasit ka ngritur ne kembe shtetin dhe pavaresisht se kryeministri Edi Rama dhe ministrat Sander Lleshaj e Belinda Balluku jane kujdesur qe tia faturojne pergjegjesine te gjithen koncesionarit pritet qe te kete koka turku edhe nga agjencite shteterore te aviacionitp pBalluku sulmoi ashper koncesionarin e TIA-s mbremjen e djeshme pas deklarates per media te kinezeve te cilet e ndane fajin per grabitjen me shtetin shqiptar duke thene se kane njoftuar ne kohe policine per neutralizimin e grabitesvep pNe situaten e rende qe i eshte krijuar aviacionit civil shqiptar per shkak te ngjarjes se dates 9 prill ne situaten ku eshte cenuar siguria kombetare dhe si rrjedhoje edhe ajo nderkombetare pasi aviacioni eshte nje sektor pa kufij reagimi i koncesionarit kinez tregon jo vetem papergjegjshmeri po dhe mosperceptim te demit qe ka shkaktuar per vendin tha ajop pDuke i quajtur pronaret e menaxheret e TIA-s Phelivane ministrja e Infrastruktures theksoi se koha e fjaleve ka mbaruar dhe koncesionari do te perballet me ligjin per demin qe i ka shkaktuar venditp pNe do ta perballim kompanine deri ne fund me pergjegjesite e saj jo vetem per cenimin e vazhdueshem te sigurise jo vetem demet e per efektin negativ qe ka krijuar mbi sistemin bankar por edhe per prishjen e imazhit kombetar kudo ne bote Ky imazh qe na eshte dashur mund e perpjekje te shumta per ta permiresuar per te kthyer Shqiperine ne nje destinacion turistik perpjekje te cilat kane sjelle edhe rritjen e vazhdueshme te numrit te turisteve e vizitoreve dhe si rrjedhoje rritjen e te ardhurave vjetore per aeroportin gjithashtu nuk mund te goditet pa paguar deri ne fund demin theksoi Ballukup pPor pervec faturimit te pergjegjesise mbi koncesionarin e TIA-s sipas informacioneve qe kane qarkulluar prej mbremjes se djeshme ministrja Balluku do te prese koken e pare pas supergrabitjesp pKurbani i qeverise ne kete rast do te jete Krislen Keri te cilit me shume gjase i eshte komunikuar shkarkimi nga detyra e drejtorit te Aviacionit Civilp pshte pikerisht Autoriteti ai qe ushtron kontroll periodik per zbatimin mes te tjerave edhe te masave te sigurise ne aeroportin e Rinasit dhe keshtu mbi Kerin rendon nje pjese e pergjegjesise per ngjarjenp pNderkohe kujtojme se Krislen Keri eshte i biri i ish-deputetit te PS-se Pilo Kerip <![CDATA[Grabitja hapi Kutine e Pandores shperthen Balluku Kinezet dine vetem te hapin parkingje]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134663/titulli/Grabitja-hapi-Kutine-e-Pandores-shperthen-Balluku-Kinezet-dine-vetem-te-hapin-parkingje pimg classaligncenter size-full wp-image-708902 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904hytgpng alt width738 height440 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904hytgpng 738w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904hytg-320x191png 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904hytg-640x382png 640w sizesmax-width 738px 100vw 738px Pas zbarkimit te djeshem te Forcave te Armatosura qe moren kontrollin e aeroportit Nene Tereza diten e sotme ne Rinas ka zbarkuar ministrja e Infrastruktures Belinda Balluku e cila serish ka vijuar me fjalet e ashpra ne drejtim te koncesionarit te TIA-sp pGrabitja e 10 milione eurove sipas Ballukut ka hapur 8220Kutine e Pandores8221 dhe ketu ministrja ju referua historise me koncesionarin qe pritet te perballet me ligjinp pNgjarja e 9 prillit eshte nje ngjarje e perseritur por fatkeqesisht edhe me e sofistikuar nga keqberesit ne krahasim me heret e tjera cka sjell cenimin e sigurise kombetare dhe saj nderkombetare pasi aviacioni civil nuk ka kufi Fatkeqesisht gjetjet dhe detyrat qe i jane lene kompanise koncesionare dhe ketu po i referohem vetem periudhes nga korriku 2016 pas grabitjes se pare ne pisten e ketij aeroporti kane rene ne vesh te shurdher S8217po ndalem sot ne detajet e kushteve te munguara ne kete aeroport i vetmi aeroport nderkombetar per momentin pasi Kutia e Pandores eshte hapur dhe do te kemi kohe plot per te sqaruar mungesen e kushteve dhe detyrimeve per cilesine e sherbimeve qe kompania nuk ploteson tha Ballukup pAjo theksoi se masat e marra kane qene siperfaqesore dhe te pamjaftueshmep pMasat e marra nga koncesionari i TIA kane qene sa per te kaluar radhen dhe per te vazhduar qetesisht vjeljen e kesaj kontrate te gabuar qe ne gjenezen e saj Kontrate kjo qe nuk i ka lene hapesire shtetit shqiptar per te penalizuar kompanine kineze dhe per ta bere ate te ndergjegjshme per demin qe i ka krijuar Shqiperise theksoi ministrja e Infrastrukturesp pAjo tha se tashme do te merren masa te forta sepse limitet jane kapercyer dhe se kjo kompani ka demtuar imazhin e vendit tonep pE vetmja gje qe di te beje koncensionari kinez eshte hapja e parking-eve u shpreh ajo me ironi duke thene se masat e sigurise jane fare te paperfillshme duke shkaktuar edhe keto ngjarje te rende pikerisht ne shkallet e avionitp <![CDATA[Grabitja e 10 mln eurove ipa dhe salle kontrolli ja masat qe do merren ne Rinas]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134661/titulli/Grabitja-e-10-mln-eurove-ipa-dhe-salle-kontrolli-ja-masat-qe-do-merren-ne-Rinas pimg classaligncenter size-full wp-image-708901 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-1jpg alt width900 height635 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-1jpg 900w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-1-320x226jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-1-768x542jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-1-640x452jpg 640w sizesmax-width 900px 100vw 900px Ne konferencen per mediat nga Aeroporti i Rinasit dy dite pas grabitjes se 10 milione eurove ministrja Belinda Balluku tregoi edhe masat qe qeveria i ka kerkuar koncesionarit qe te merren ketej e tutjep pAjp tha se eshte kerkuar te identifikohen makinat e aeroportit permes cipave dhe te kete nje salle kontrolli qe te sinjalizoje menjehere sapo ka nje incident si ky i funditp pNuk e prisnim qe kjo ngjarje te ndodhte megjithate shteti ka qene i vemendshem dhe reagimi i policise ka qene brenda sekondash se per ndryshe do kishim pasur te njejten histori personi qe u vra gjate aksionit do te na rikthehej pas gjashte muajsh me gjase Ne kemi kerkuar qe te identifikohen makinat e aeroportit permes cipe dhe te sinjalizohen per cdo rast qe preket gardhi Koncensionari nuk eshte i interesuar te investoje per te ruajtur sigurine duke cenuar sigurine kombetare Kjo eshte nje ceshtje qe duhet hetuar nga Prokuroria sic tha dhe Presidenti tha Ballukup pMinistrja e Infrastruktures theksoi se nuk do te ulet me ne bisedime me menaxhmentin e TIA-s pasi ata kane treguar mungese profesionalep <![CDATA[Ushtria merr ne dore Rinasin Xhacka i pergjigjet Metes Nuk jemi ne lufte]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134659/titulli/Ushtria-merr-ne-dore-Rinasin-Xhacka-i-pergjigjet-Metes-Nuk-jemi-ne-lufte pimg classalignnone size-full wp-image-708926 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041554974808xhackajpg alt width539 height305 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041554974808xhackajpg 539w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041554974808xhacka-320x181jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019041554974808xhacka-537x305jpg 537w sizesmax-width 539px 100vw 539px p pDy dite pas grabitjes se ndodhur ne Rinas ministrja e Mbrojtjes Olta Xhacka ka zbarkuar ne aeroport per te shpjeguar arsyet e vendosjes se ushtrisep pMinistrja theksoi se ushtria do te mbroje perimetrin e sigurise se aeroportit duke shtuar se nuk ka te beje aspak me cenimin e sigurise kombetarep p8220Nuk ka dislokim trupash ushtarake Nuk kemi situate te cenimit te sigurise kombetare ku do duhej te kishim marre miratim te parlamentit jo te presidentit kemi vetem cenim te sigurise se nje objekti te rendesise se pare nuk kemi cenim te kushtetutesp pLulzim Bashes nuk i mesojne dot si te lexoje Kushtetuten Ka nje ligj qe na detyron ta zbatojme ka edhe nje marreveshje me aeroportin e Rinasit per marrjen e masave per siguri te perbashket Nuk po bejme asgje me teperp pKy vendim duhet te pershendetej sepse ofron siguri Kjo eshte porta hyrese dhe duhet ofruar siguri Kete siguri per perimetrin e aeroportin do ta beje policia jone ushtarake shte ndjekur edhe ne shtete te tjera deklaroi ministrjap <![CDATA[Fotolajm Ushtria mesyn ne aeroport pas grabitjes se bujshme]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134651/titulli/Fotolajm-Ushtria-mesyn-ne-aeroport-pas-grabitjes-se-bujshme pimg classaligncenter size-full wp-image-708761 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usijpg alt width1280 height845 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usijpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-320x211jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-768x507jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-640x423jpg 640w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px p pPas deklarates se Ministres se Mbrojtjes Olta Xhacka ne aeroportin e Rinasit jane dislokuar efektive te Forcave te Armatosura dhe policise ushtarakep pAta jane vendosur ne perimetrin e sigurise se aeroportit Nene Terezap p8220Kjo eshte nje praktike qe zbatohet sot ne thuajse cdo kryeqytet europian ku njesi te Forcave te Armatosura vendosen ne mbeshtetje te kolegeve te tyre te Policise me qellim garantimin e sigurise se objekteve te rendesise se vecante dhe mbi te gjitha me qellim garantimin e sigurise se qytetareve 8211 tha Xhacka 8211 Po ashtu duke qene qe ne nje distance fare te shkurter nga Aeroporti i Rinasit ndodhet e vendosur edhe Komanda Ajrore e Forcave te Armatosura kam urdheruar qe edhe Policia Ushtarake te dislokohet ne kete komande duke ju bashkuar keshtu Policise se Shtetit per ta mbeshtetur ate ne garantimin e sigurise se aeroportitp pimg classaligncenter size-full wp-image-708762 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1jpg alt width1280 height855 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1jpg 1280w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1-320x214jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1-768x513jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1-640x428jpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904usi-1-537x360jpg 537w sizesmax-width 1280px 100vw 1280px p <![CDATA[Detaje te reja Murataj kishte bere nderhyrje ne hunde dhe mjeker]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134649/titulli/Detaje-te-reja-Murataj-kishte-bere-nderhyrje-ne-hunde-dhe-mjeker pimg classaligncenter size-full wp-image-708777 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904admirmuratajpng alt width960 height840 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904admirmuratajpng 960w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904admirmurataj-320x280png 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904admirmurataj-768x672png 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904admirmurataj-640x560png 640w sizesmax-width 960px 100vw 960px Edhe pse mbeti mister per ore te tera identiteti i viktimes se djeshme pas grabitjes ne Rinas kane dale ne pah detaje te rejap pPas me shume se 24 ore nga ngjarja News 24 zbardh detaje te reja ne lidhje me te ndjerin Admir Murataj i cili kishte kryer nderhyrje ne fytyre duke veshtiresuar identifikimin e tijp pMurataj kishte kryer nderhyrje ne hunde dhe ne mjeker duke sjelle keshtu ndryshime Pamja e tij nuk perputhej me pamjet ne foto qe kishte policiap pPer kete arsye organet policore kane kerkuar ndihme prane policise greke pergjigja e te cileve ka mberritur ne oren 3 te mengjesit te sotem Ishin mediat greke ato qe zbuluan fillimisht identitetin e Muratajtp pPolicia ka marre ne pyetje ne komisariat edhe gruan e viktimes cka solli konfirmimin e sakte te identitetit te tijp pI ndjeri ndodhet ende ne morg dhe do te terhiqet mengjesin e se enjtes nga familjaretp pp <![CDATA[Tentuan te perdhunojne amerikanen ne Petrele te rinjte Ishim]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134626/titulli/Tentuan-te-perdhunojne-amerikanen-ne-Petrele-te-rinjte-Ishim pimg classalignnone size-full wp-image-708530 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904perdhunimjpg alt width650 height389 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904perdhunimjpg 650w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904perdhunim-320x192jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904perdhunim-640x383jpg 640w sizesmax-width 650px 100vw 650px p pDy te rinjte te cilet tentuan te perdhunojne nje shtetase amerikane ne Hekal te Petreles jane shprehur te penduar para Gjykatesp pAvokati i tyre deklaroi para trupit gjykues se te rinjte ishin nen efektin e pijeve alkoolike Gesjan Gjoshi eshte shprehur se ndihet shume i penduar dhe ka treguar se ne momentin qe shoku i tij ka ngacmuar shtetasen amerikane i ka thene te largohen por ai se ka degjuar Edhe Artur Hyka ka pranuar ngjarjen dhe eshte shprehur i penduarp pPor gjykata pasi degjoi te dyja palet pranoi kerkesen e Prokurorise duke i lene ne burg pa afat ndersa avokati i tyre mbrojtes u shpreh se do te apelonte vendiminp <![CDATA[Shteti lan duart me Rinasin Lleshaj Faji i koncesionarit deshtuan me sigurine]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134625/titulli/Shteti-lan-duart-me-Rinasin-Lleshaj-Faji-i-koncesionarit-deshtuan-me-sigurine pimg classaligncenter size-full wp-image-708545 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Sander-Lleshaj-2-674x450jpeg alt width674 height450 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Sander-Lleshaj-2-674x450jpeg 674w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Sander-Lleshaj-2-674x450-320x214jpeg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Sander-Lleshaj-2-674x450-640x427jpeg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Sander-Lleshaj-2-674x450-537x360jpeg 537w sizesmax-width 674px 100vw 674px Ministri i Brendshem Sander Lleshaj ka dale ne nje konference per mediat mesditen e sotme duke bere analizen e grabitjes se 10 milione eurove ne aeroportin e Rinasitp pPa mbajtur aspak pergjegjesi per ngjarjen e rende Lleshaj ia ka deleguar fajin kompanise koncesionare nga Kina e cila sipas ligjit ka per detyre te garantoje sigurine brenda perimetrit te aeroportit Nene Terezap p8220Nga analiza rezulton se nuk kane funksionuar aspak mekanizmat e sigurise ne pergjegjesi te kompanise koncesionare te aeroportit Koncesionari dhe kontraktori i zgjedhur qe pergjigjet per sigurine fizike nuk kane arritur te zbatojne standardet tha Lleshajp pDuke kujtuar se cdo pasagjer qe kalon ne Rinas paguan rreth 3 euro si kostot Lleshaj theksoi se do te mjaftonte mbledhja e ketyre kontributeve per te vendosur nga koncesionari ne aeroport rendin dhe sigurine e duhurp pSipas ministrit te Brendshem policia e Shtetit ka nderhyre ne kohe duke ndjekur grabitesit pavaresisht se koncesionari nuk e ka sinjalizuar policine per te kryer neutraliziminp pAta kane refuzuar ne shume raste keshillat e Policise se shtetit per marrjen e masave theksoi Lleshaj teksa beri me dije se autoret e grabitjes kane lene pas prova te shumta materiale qe po verifikohen nga Prokuroretp pAutoret kane lene ne dore prova te shumta materiale qe po i nenshtrohen verifikimeve perkatese Banda kriminale qe edhe me pare ka kryer grabitje ne aksin Qafe-Kashar Rinas ka marre nje goditje shkaterruese qe po thellohet nga ora ne ore nga prokuroria dhe Policia e Shtetit tha ministri duke lene te kuptohet se uniformat blu mund te kene mberritur te autoret e ngjarjesp <![CDATA[po ndodh ne Bathore e Dritas RENEA e FNSH kontroll per grabitesit e Rinasit]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134624/titulli/po-ndodh-ne-Bathore-e-Dritas-RENEA-e-FNSH-kontroll-per-grabitesit-e-Rinasit pimg classaligncenter size-full wp-image-708550 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Kruje-4jpg alt width1032 height581 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Kruje-4jpg 1032w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Kruje-4-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Kruje-4-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904Kruje-4-640x360jpg 640w sizesmax-width 1032px 100vw 1032px Fshati Dritas ne zonen e Fushe-Krujes eshte rrethuar nga qindra forca policie te RENEA-s dhe FNSH-sep pPrej mese nje ore efektivet jane duke kryer kontrolle ne cdo banese pasi dyshohet se ne zone jane fshehur bashkepunetoret e Admir Murataj qe grabiten 10 milione euro ne aeroportin e Rinasitp pFshati Dritas ndodhet prane Tapizes ku mengjesin e sotem u gjet makina e trete e djegur qe dyshohet se eshte perdorur nga grabitesitp pOperacioni qe ka nxjerre ne terren edhe vete drejtorin e policise kriminale Tonin Vocaj si edhe kreun e policise se Durresit Alfred epe vjen ne nje kohe kur ministri i Brendshem Sander Lleshaj la te kuptohej ne deklaraten per mediat se provat e shumta mund te kene tradhetuar grabitesitp style typetextcss tduid25cae44abd12ed td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads20190422-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid25cae44abd12ed td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904111-2-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid25cae44abd12ed classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 2div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads20190422-1jpg title22-1 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads20190422-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads20190422-1jpg 527w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads20190422-1-320x196jpg 320w sizesmax-width 527px 100vw 527px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904111-2jpg title111-2 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904111-2jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904111-2jpg 521w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904111-2-320x197jpg 320w sizesmax-width 521px 100vw 521px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div div div div pNderkohe policia ka konfirmuar zyrtarisht se jane 4 persona te tjere pervec Admir Muratajt qe kane kryer grabitjen dhe shenja e tyre e fundit eshte lene ne zonen e Bathoresp pPer kete arsye mbi 10 makina policie kane parkuar ne hyrje te Bathores aty ku njeri prej grabitesve ka kaluar me bicikletep pNe zone ndodhen rreth 100 police bashke me qene gjurmues te cilet jane pozicionuar ne rrugen ku ka kaluar grupi Mesohet se cdo shtepi dhe cdo makine do te kontrollohet nga policiap <![CDATA[Supergrabitja Dalin pamje te reja si hyne Tatimoret ne pisten e Rinasit FOTO]]> 2020-07-04T21:44:31+00:00 2020-07-04T21:44:31+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048134623/titulli/Supergrabitja-Dalin-pamje-te-reja-si-hyne-Tatimoret-ne-pisten-e-Rinasit-FOTO pimg classaligncenter size-full wp-image-708563 srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433jpg alt width770 height433 srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433jpg 770w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-640x360jpg 640w sizesmax-width 770px 100vw 770px Te tjera pamje nga grabitja spektakolare qe Admir Murataj dhe grupi i tij i armatosur kryen dje rreth ores 1500 ne aeroportin e Rinasit jane publikuar sotp pNe keto foto shihet furgoni i grabitesve me mbishkrimin Hetimi Tatimor teksa hyn ne aeroport nga dera e posacme per zjarrfikesit dhe me pas vijojne te pashqetesuar rrugen per te realizuar grabitjen ne avionin e Austrian Airlinesp style typetextcss tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item1 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item2 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item3 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item4 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item5 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item6 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item7 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item8 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item9 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904572942544005695041005202918454952219115520n-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item10 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item11 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511-80x60jpg 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item12 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1-80x60png 0 0 no-repeat tduid15cae44abc425d td-doubleSlider-2 td-item13 background urlhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544-80x60jpg 0 0 no-repeat style div idtduid15cae44abc425d classtd-slide-on-2-columns div classposttdgallery div classtd-gallery-slide-top div classtd-gallery-titlediv div classtd-gallery-controls-wrapper div classtd-gallery-slide-countspan classtd-gallery-slide-item-focus1span of 13div div classtd-gallery-slide-prev-next-but i class td-icon-left doubleSliderPrevButtoni i class td-icon-right doubleSliderNextButtoni div div div div class td-doubleSlider-1 div class td-slider div class td-slide-item td-item1 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433jpg titlekamera-2-768x534-768x433 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-768x433-640x361jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div class td-slide-item td-item2 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1jpg titlekamera-2-768x534-1 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1-320x223jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-2-768x534-1-640x445jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div class td-slide-item td-item3 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02jpg titler-02 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02jpg 827w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02-320x190jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02-768x457jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904r-02-640x381jpg 640w sizesmax-width 827px 100vw 827px alt a figure div div class td-slide-item td-item4 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-galley a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433jpg titlekamera-4-1-770x433 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433jpg 770w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-4-1-770x433-640x360jpg 640w sizesmax-width 770px 100vw 770px alt a figure div div class td-slide-item td-item5 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781jpg titlekamera-3-768x781 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781-315x320jpg 315w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-3-768x781-640x651jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div class td-slide-item td-item6 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1jpg titlegrabitja-rinas data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1jpg 900w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-320x226jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-768x542jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904grabitja-rinas-1-640x452jpg 640w sizesmax-width 900px 100vw 900px alt a figure div div class td-slide-item td-item7 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511jpg titlekamera-5-768x511 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511-320x213jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-768x511-640x426jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div class td-slide-item td-item8 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016jpg titleATTAK-016 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016jpg 800w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016-320x180jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016-768x432jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904ATTAK-016-640x360jpg 640w sizesmax-width 800px 100vw 800px alt a figure div div class td-slide-item td-item9 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904572942544005695041005202918454952219115520njpg title572942544005695041005202918454952219115520n data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904572942544005695041005202918454952219115520njpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904572942544005695041005202918454952219115520njpg 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904572942544005695041005202918454952219115520n-320x160jpg 320w sizesmax-width 640px 100vw 640px alt a figure div div class td-slide-item td-item10 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001jpg title5cadcc937ccf92001 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001jpg 1599w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001-320x181jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001-768x434jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads2019045cadcc937ccf92001-640x361jpg 640w sizesmax-width 1599px 100vw 1599px alt a figure div div class td-slide-item td-item11 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511jpg titlekamera-5-1-768x511 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511-320x213jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-5-1-768x511-640x426jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div class td-slide-item td-item12 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1png titlekani-850x450 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1png srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1png 850w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1-320x169png 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1-768x407png 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1-640x339png 640w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kani-850x450-1-300x160png 300w sizesmax-width 850px 100vw 850px alt a figure div div class td-slide-item td-item13 figure classtd-slide-galery-figure td-slide-popup-gallery a classslide-gallery-image-link hrefhttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544jpg titlekamera-1-768x544 data-caption data-description img srchttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544jpg srcsethttpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544jpg 768w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544-320x227jpg 320w httpgazeta-shqipcomlajmewp-contentuploads201904kamera-1-768x544-640x453jpg 640w sizesmax-width 768px 100vw 768px alt a figure div div div div class td-doubleSlider-2 div class td-slider div class td-button td-item1 div class td-borderdiv div div class td-button td-item2 div class td-borderdiv div div class td-button td-item3 div class td-borderdiv div div class td-button td-item4 div class td-borderdiv div div class td-button td-item5 div class td-borderdiv div div class td-button td-item6 div class td-borderdiv div div class td-button td-item7 div class td-borderdiv div div class td-button td-item8 div class td-borderdiv div div class td-button td-item9 div class td-borderdiv div div class td-button td-item10 div class td-borderdiv div div class td-button td-item11 div class td-borderdiv div div class td-button td-item12 div class td-borderdiv div div class td-button td-item13 div class td-borderdiv div div div div div pNga pamjet duket nje nga grabitesit i armatosur deri ne dhembe dhe me maske thyen celesin e deres se zjarrfikeses dhe me pas furgoni futet brendap - Arkiva Shqiptare e Lajmeve