Lajme nga Panorama 2019-06-25T22:09:30+00:00 Zend_Feed_Writer http://www.example.com A Brahaj mandi@shqiperia.com http://www.shqiperia.com.com <![CDATA[Reportazhi Vrasja per nderin e motres banoret e fshatit te ndare mes krimit dhe tradhtise]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048130979/titulli/Reportazhi-Vrasja-per-nderin-e-motres-banoret-e-fshatit-te-ndare-mes-krimit-dhe-tradhtise <![CDATA[Ministrja e Arsimit flet per lidhjet ne politike Njohja ime me Elisa Spiropalin dhe Erion Veliajn]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048130358/titulli/Ministrja-e-Arsimit-flet-per-lidhjet-ne-politike-Njohja-ime-me-Elisa-Spiropalin-dhe-Erion-Veliajn <![CDATA[Vjedhja ne Pashaliman deshmite e te arrestuarve nxjerrin abuzimet ndodhi ne gjyq]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048129709/titulli/Vjedhja-ne-Pashaliman-deshmite-e-te-arrestuarve-nxjerrin-abuzimet-ndodhi-ne-gjyq <![CDATA[Presidenti Meta surprizon legjenden e Tiranes shikoni dedikimin special per te]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048128940/titulli/Presidenti-Meta-surprizon-legjenden-e-Tiranes-shikoni-dedikimin-special-per-te <![CDATA[VIDEO Ke shitur shpirtin plas sherr midis Laert Vasilit dhe studenteve Ka te drejte Rama qe ju quan rrugecer sjam legen]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048128373/titulli/VIDEO-Ke-shitur-shpirtin-plas-sherr-midis-Laert-Vasilit-dhe-studenteve-Ka-te-drejte-Rama-qe-ju-quan-rrugecer-sjam-legen <![CDATA[Protesta Berisha nxjerr mesazhin Ja si po kercenohen studentet]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048127519/titulli/Protesta-Berisha-nxjerr-mesazhin-Ja-si-po-kercenohen-studentet <![CDATA[Zaimina del per here te pare publikisht me partnerin biznesmen shfaqet e rrumbullakosur por seksi Fotot]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112722/titulli/Zaimina-del-per-here-te-pare-publikisht-me-partnerin-biznesmen-shfaqet-e-rrumbullakosur-por-seksi-Fotot <![CDATA[Aksion i madh ne gjithe vendin raportohet per zyrtare e police te ndaluar]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112721/titulli/Aksion-i-madh-ne-gjithe-vendin-raportohet-per-zyrtare-e-police-te-ndaluar <![CDATA[Idrizi Liken e mbajta me buke kur ishte i denuar ja e verteta e pretendimeve per hotelin ne Slloveni]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112720/titulli/Idrizi-Liken-e-mbajta-me-buke-kur-ishte-i-denuar-ja-e-verteta-e-pretendimeve-per-hotelin-ne-Slloveni <![CDATA[Pas sherrit nxirren thikat ne Gjermani arrestohet edhe nje shqiptar]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112713/titulli/Pas-sherrit-nxirren-thikat-ne-Gjermani-arrestohet-edhe-nje-shqiptar <![CDATA[Skandali me pronat Reagon PD e Lezhes Gjueti e pushtetit ndaj kundershtareve]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112712/titulli/Skandali-me-pronat-Reagon-PD-e-Lezhes-Gjueti-e-pushtetit-ndaj-kundershtareve <![CDATA[Financieri i Habilajve deshmon ne Itali implikon zyrtarin e drejtesise]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112711/titulli/Financieri-i-Habilajve-deshmon-ne-Itali-implikon-zyrtarin-e-drejtesise <![CDATA[A te eksitoi Ilda kur e pe gjysme te zhveshur ja si pergjigjet Mustafa Nano]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112674/titulli/A-te-eksitoi-Ilda-kur-e-pe-gjysme-te-zhveshur-ja-si-pergjigjet-Mustafa-Nano <![CDATA[Tjetersimi i pronave ne Lezhe cilet jane 3 njerezit e sportit te perfshire ne skandal emrat]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112673/titulli/Tjetersimi-i-pronave-ne-Lezhe-cilet-jane-3-njerezit-e-sportit-te-perfshire-ne-skandal-emrat <![CDATA[Skandali me pronat PoliciaJa roli i kreut te bashkise po hetohen persona te tjere jashte vendit]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112672/titulli/Skandali-me-pronat-PoliciaJa-roli-i-kreut-te-bashkise-po-hetohen-persona-te-tjere-jashte-vendit <![CDATA[20 Shkurti Patozi ironizon Bashen Po mire o Lulzim nuk te mjafton ndarja me PS dhe LSI por do edhe]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112671/titulli/20-Shkurti-Patozi-ironizon-Bashen-Po-mire-o-Lulzim-nuk-te-mjafton-ndarja-me-PS-dhe-LSI-por-do-edhe <![CDATA[20 shkurti Mustafaj shte mungese kohezioni terheqja tregon se dikush e ka kuptuar budallikun]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112670/titulli/20-shkurti-Mustafaj-shte-mungese-kohezioni-terheqja-tregon-se-dikush-e-ka-kuptuar-budallikun <![CDATA[Droga ne Mifol Deputeti i PD ironizon Ramen Pronaret po kerkohen se mos i nxjerr dhe ata lumi]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112669/titulli/Droga-ne-Mifol-Deputeti-i-PD-ironizon-Ramen-Pronaret-po-kerkohen-se-mos-i-nxjerr-dhe-ata-lumi <![CDATA[Nente deputete kerkuan shfuqizimin e 20 shkurtit si dita e viktimave te komunizmit PD terheq nismen]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112668/titulli/Nente-deputete-kerkuan-shfuqizimin-e-20-shkurtit-si-dita-e-viktimave-te-komunizmit-PD-terheq-nismen <![CDATA[I perfshire ne skandalin e pronave ne Lezhe edhe futbollisti i Vllaznise ja emri]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112667/titulli/I-perfshire-ne-skandalin-e-pronave-ne-Lezhe-edhe-futbollisti-i-Vllaznise-ja-emri <![CDATA[Arrestimi i kreut te Bashkise Lezhe jo momenti kur e marrin policet VIDEO]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112666/titulli/Arrestimi-i-kreut-te-Bashkise-Lezhe-jo-momenti-kur-e-marrin-policet-VIDEO <![CDATA[Majlinda Bregu ngre 6 pyetje akuza per Bashen Keshtu nis pastaj ngulet tabela ne hyrje te selise se Partise Toke e zanun Ndalohet kalimi]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112665/titulli/Majlinda-Bregu-ngre-6-pyetje-akuza-per-Bashen-Keshtu-nis-pastaj-ngulet-tabela-ne-hyrje-te-selise-se-Partise-Toke-e-zanun-Ndalohet-kalimi <![CDATA[Aksioni i madh Pse u quajt Shefi dhe nga cila zone e Shqiperise dergohej droga ne Itali]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112648/titulli/Aksioni-i-madh-Pse-u-quajt-Shefi-dhe-nga-cila-zone-e-Shqiperise-dergohej-droga-ne-Itali <![CDATA[Vjen reagimi iljeta i jep te gjitheve pergjigjen per ndarjen me Albanin me kete video]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112647/titulli/Vjen-reagimi-iljeta-i-jep-te-gjitheve-pergjigjen-per-ndarjen-me-Albanin-me-kete-video <![CDATA[po ndodh me motin Reshje ne gjithe vendin ja lumenjte qe rrezikojne permbytje]]> 2019-06-25T22:09:30+00:00 2019-06-25T22:09:30+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048112641/titulli/po-ndodh-me-motin-Reshje-ne-gjithe-vendin-ja-lumenjte-qe-rrezikojne-permbytje - Arkiva Shqiptare e Lajmeve