Lajme nga Tema 2023-06-04T10:27:19+00:00 Zend_Feed_Writer http://www.example.com A Brahaj [email protected] http://www.shqiperia.com.com <![CDATA[REPLIKAT Djali i Enver Hoxhes perplaset ne Milano me mbesen e te pushkatuarit do na beni ju moj ju na keni ngrene m e na keni rruar b]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069082/titulli/REPLIKAT-Djali-i-Enver-Hoxhes-perplaset-ne-Milano-me-mbesen-e-te-pushkatuarit-do-na-beni-ju-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313replikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313replikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-bscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectREPLIKAT2F20Djali20i20Enver20HoxhC3ABs20pC3ABrplaset20nC3AB20Milano20me20mbesC3ABn20e20tC3AB20pushkatuarit3A20C387E28099do20na20bC3ABni20ju20moj2C20ju20na20keni20ngrC3ABnC3AB20m2A2A2A2A20e20na20keni20rruar20b2A2A2A2A2AampbodyREPLIKAT2F20Djali20i20Enver20HoxhC3ABs20pC3ABrplaset20nC3AB20Milano20me20mbesC3ABn20e20tC3AB20pushkatuarit3A20C387E28099do20na20bC3ABni20ju20moj2C20ju20na20keni20ngrC3ABnC3AB20m2A2A2A2A20e20na20keni20rruar20b2A2A2A2A2A20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Freplikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Freplikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textREPLIKAT Djali i Enver Hoxhes perplaset ne Milano me mbesen e te pushkatuarit do na beni ju moj ju na keni ngrene m e na keni rruar b data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313replikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313replikat-djali-i-enver-hoxhes-perplaset-ne-milano-me-mbesen-e-te-persekutuarit-cdo-na-beni-jo-moj-ju-na-keni-ngrene-m-e-na-keni-rruar-b data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpstrongNga Keda Kacelistrongp pPerballje me te birin e diktatorit Enver Hoxha ne Malpensap pIsha ulur dhe me kaloi prane dhe u ul perballe meje E njoha direkt nje sere ndjenjash m8217u mbeshtollen u sigurova se ishte ai Rrahjet e zemres m8217u shpeshtuan dhe fillova t8217a fiksojap pShkembim shikimesh Ngulitje shikimi pas disa sekondash sfide shikimesh uli sytep pstrongUnestrong Po uli syte se sado yt ate vrau preu dogji pjesen me te mire te shqipetareve sado jot eme ne pleniumin e grave komuniste ne 79 do bertiste 8220ne do t8217i persekutojme armiqte e popullit deri ne brezin e shtate madje do i leme femijet e tyre pa martuar sado ju akoma e helmoni token dhe sundoni Shqiperine me te keqen nje dite Shqypnija do behet Ilir Hoxhap pstrongAistrong Ca do moj Mire e kane bere Kush je ti s8217te njohp pstrongUnestrong Une jam pjesa e deshtuar e familjes tende kriminele per asgjesimin tone Une jam mbese martiri e sa t8217kete bije e bija martiresh nipa e mbesa martiresh Shqypnija do behetp pstrongAistrong E pastaj c8217me duhetp pstrongUnestrong Ka shqiptare qe e duan Shqypnine Ju kupole mafioze nuk e doni dhe sundoni me te keqen prej 70 vjetesh me lloj lloj krimesh e trafiqesh po nuk keni fituarp pstrongAistrong Jo po keni fituar ju na keni rruar bythenp pstrongUnestrong Jo ne nuk kemi fituar ne kemi mbifituar sepse ne jemi Nje dite krimet do denohen Vone po do behetp pstrongAistrong E ca do denoni ju moj do na hani mutinp pstrongUnestrong Do i vije koha se koha eshte bujarep pstrongAistrong Ca je ti moj kush je ti mojp pUne Me njeh ti me njeh E di ti e di shume mire kush jam une kush jemi ne Ilir Hoxha une jam mbese martiri jam pasardhese e atyre 6000 njerezve qe yt ate vrau Jam mbesa e Jonuz Kacelit Keda Kaceli jam shenoje emrin tim e thuaja klikes qe s8217keni fituarp pstrongAistrong E une jam i biri i heroit te popullit e ju na keni rruar bythenp pstrongUnestrong Ilir Hoxha do i vije koha qe do i hiqet titulli po prisni se do i vije koha cdo gjeje se smund te vazhdoje te jete i popullit ai qe popullin e beri skllavin e tij e akoma ti e soji jot akoma e shfrytzoni Po Shqypnija do bohetp pstrongAistrong Lesh do behet kur s8217u be deri tani nje mut do behetp pstrongUnestrong Po do behet se Shqypnine e do Zoti ai Zot qe yt ate krimineli kombit e perzurip pstrongAistrong E mire shume berip pstrongUnestrong Shqypnija do behet dhe ju nuk keni fituarp pstrongAistrong E le te behet me plasi bythap pKjo ishte hera e pare qe kam pas perballe dike direkt nga Familja e se Keqes kombetare Sfida mbaroi me fjalet e turpshme rrugacerore te birit te kriminelit qe u cua e iku Dhe llomotiti 8220me plasi k82308221p pMe kaq mbaroi Asnje reagim nga pasagjeret e tjere As pozitiv as negativ Pervec nje vajze te re e cila me tha kur ai iku 8220sa mire bere dhe une jam pjese e familjeve te persekutuara8221p <![CDATA[Blendi Fevziu Rama pakt me Bashen per ndryshimet ne Qeveri negocioi nje biznesmen Meta i pakenaqur me Xhafen]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069081/titulli/Blendi-Fevziu-Rama-pakt-me-Bashen-per-ndryshimet-ne-Qeveri-negocioi-nje-biznesmen-Meta-i-pakenaqur-me-Xhafen div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313blendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafen divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313blendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafenscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectBlendi20Fevziu3A20Rama20pakt20me20BashC3ABn20pC3ABr20ndryshimet20nC3AB20Qeveri2C20negocioi20njC3AB20biznesmen20Meta20i20pakC3ABnaqur20me20XhafC3ABnampbodyBlendi20Fevziu3A20Rama20pakt20me20BashC3ABn20pC3ABr20ndryshimet20nC3AB20Qeveri2C20negocioi20njC3AB20biznesmen20Meta20i20pakC3ABnaqur20me20XhafC3ABn20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fblendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafen2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fblendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafen2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textBlendi Fevziu Rama pakt me Bashen per ndryshimet ne Qeveri negocioi nje biznesmen Meta i pakenaqur me Xhafen data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313blendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafen data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313blendi-fevziu-rama-pakt-me-bashen-per-ndryshimet-ne-qeveri-negocioi-nje-biznesmen-meta-i-pakenaqur-me-xhafen data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170303pas-takimit-me-mogherinin-rama-thumbon-bashen-be-permes-perfaqesues-se-larte-tha-nisni-vetingun-te-nisim-negociatat-per-anetaresim-me-troc-se-kaqramabasha relattachment wp-att-642921img classalignleft wp-image-642921 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBashajpg alt width336 height271 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBashajpg 624w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBasha-300x242jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBasha-446x360jpg 446w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBasha-119x96jpg 119w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBasha-279x225jpg 279w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703RamaBasha-167x135jpg 167w sizesmax-width 336px 100vw 336px aBlendi Fevziu shkruan sot ne portalin e tij se Rama ka marre ok-in e Bashes per ndryshimet ne qeverip pSipas tij ndermjetes ka qene nje biznesmen qe eshte i afert me kreun e PD-se ashtu edhe me kryeministrinp pemNuk i japin dot nje shpjegim dhe skane as nje informacion te sakte Per kete ne mazhorance deputete te rendesishem besojne se levizja e Rames me shume se sa nje fuqizim i PS eshte nje kulise per te zgjidhur probleme te tjera Qe skane lidhje me fushatenemp pemVersioni me i besueshem sipas tyre eshte se Rama ka vepruar ne bazen e nje marreveshje me Bashen ose per te kenaqur Bashen duke synuar ti jape fund protestes se PD nen dritaret e zyres se tij Po sipas tyre Rama ka tentuar ta shese levizjen edhe si nje plotesim deshire te Metes per te siguruar koalicionin e njekohesisht nje leshim ndaj Bashes per ta joshur ate drejt zgjedhjeve Te njejtat burime brenda PS dhe koalicionit sqarojne se levizja e Rames ka gjetur te papergatitur Meten Sic deklarojne se vete Meta nuk ngjan aspak i kenaqur me ardhjen e Xhafes ne krye te Ministrise se Brendshme Ka qene pikerisht Meta qe ne vjeshten e 2003 se bashku me votat e Berishes rrezoi ne Parlament kandidaturen e Xhafes pasi ky ishte emeruar nga Nano si Minister i Brendshememp pemPo ku e mbeshtesin brenda mazhorances bindjen se Rama ka vepruar ne bashkepunim me Bashen ose ne nje linje qe favorizon nje marreveshje me teemp pemE para ata besojne se vendimi per te larguar Tahirin u mor gjate vizites ne Berlin Ata besojne se ndermjetes nderkombetare ja lane kerkuar kete Rames mbi bazen e bisedimeve me Bashen Madje besojne se kete ndermjetesim e kane bere zyrtare te CDU qe kane raporte te mira edhe me Bashen edhe me Ramenemp pemKjo hamendje duket e veshtire sepse axhenda e Rames ne Berlin duket shume publike dhe ai ka qene ne te gjitha takimet i shoqeruar me persona te tjere Jo shume te besueshem per teemp pemE dyta qe besojne ne mazhorance eshte nje ndermjetesim shqiptar nga njerez qe kane raporte te mira me Ramen dhe Bashenemp pemSipas po ketyre burimeve menjehere pasi i komunikoi Tahirit shkarkimin mbremjen e vone te se premtes Rama i shoqeruar edhe nga sekretari i Pergjithshem Engjell Agaci i cili formalizon shpesh marreveshje te tilla jane mbyllur deri ne oret e para te mengjesit ne shtepie e nje biznesmeni shqiptar qe ka raporte te mira me Bashenemp pemBrenda mazhorances besojne se Basha eshte kontaktuar gjate darkes nga biznesmeni dhe se Basha ka kerkuar qe bashke me Tahirin te marre me vete edhe Beqen Si dy me te akuzuarit nga opozita Dhe dy personat portretet e te cileve u dogjen publikisht ne protesten e 18 Shkurtit bashke me ate te Rames Per te bere me te besueshem shkarkimin e Beqes dhe Tahirit jane shtuar edhe Klosi dhe uci Ne PS dhe tek aleatet e Rames besohet se pas shkarkimeve Basha do qendroje edhe ca kohe ne cader dhe do te largohet prej andej me disa rregullime ligjore dhe ne kodemp pemNe PS burime te besueshme deklarojne se Rama eshte shprehur per njerezit e tij te aferm se ka zgjidhur ceshtjen e vetingut dhe brenda pak dites do ta votoje ate bashke me Bashen Por nuk ka dhene asnje shpjegim se si do ta realizoje keteemp pemPra ai ka lene te kuptohet se ka nje marreveshje me Bashen qe do marre udhe brenda 2 3 javeshemp pemKjo hamendje kundershtohet kategorikisht nga Basha Ai ka deklaruar se kete fundjave nuk eshte kontaktuar as ne emer te Rames dhe as personalisht nga asnje diplomat apo ndermjetes nderkombetar dhe nga asnje biznesmen apo ndermjetes vendas Basha ka shtuar se largimi i Tahirit apo Beqes nuk jane as bonus per PD dhe as ndonje mjet shkembimi per marreveshje te mundshme Basha riperserit vendimin e tij se ne Shqiperi nuk do te kete zgjedhje pa opoziten dhe se opozita nuk do te marre pjese ne zgjedhje fasade nen kontrollin e droges dhe hashashit Basha rikembengul qe protesta do vijoje deri ne ndertimin e nje qeveri teknike dhe ne largimin e Rames Edhe nese Rama largon gjithe ministrat e tij eshte e pamjaftueshme ka deklaruar Basha ekskluzivisht per opinional E vetmja marreveshje eshte largimi i Rames nga qeveria dhe ndertimi i nje qeverie teknike me baze te gjereemp pemAtehere perse i ka bere Rama zevendesimet dhe perse ne mazhorance besojne se kjo eshte nje marreveshj me Bashen dhe jo nje levizje elektorale Me gjase misteri qe ka shoqeruar levizjet ka krijuar me shume mjegull per vete PS dhe LSI se sa per PD qe per here te pare ne keto vite eshte e qarte Ka vetem nje objektiv dhe ai eshte qeveria teknike Mbetet te shihet ne ditet ne vijim se cfare realisht ka ndodhur dhe perse Rama e mori kete vendimem thuhet ne shkrimin e tijp <![CDATA[Andi Bushati Rama i frikesohej nje perplasje me Tahirin ndaj beri kurban dhe tre te tjeret]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069080/titulli/Andi-Bushati-Rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-Tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313andi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313andi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeretscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectAndi20Bushati3A20Rama20i20frikC3ABsohej20njC3AB20pC3ABrplasje20me20Tahirin2C20ndaj20bC3ABri20E2809CkurbanE2809D20dhe20tre20tC3AB20tjerC3ABtampbodyAndi20Bushati3A20Rama20i20frikC3ABsohej20njC3AB20pC3ABrplasje20me20Tahirin2C20ndaj20bC3ABri20E2809CkurbanE2809D20dhe20tre20tC3AB20tjerC3ABt20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fandi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fandi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textAndi Bushati Rama i frikesohej nje perplasje me Tahirin ndaj beri kurban dhe tre te tjeret data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313andi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313andi-bushati-rama-i-frikesohej-nje-perplasje-me-tahirin-ndaj-beri-kurban-dhe-tre-te-tjeret data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20160317andi-bushati-rama-eshte-i-tmerruar-nga-mediat-online-pasi-nuk-iu-mbyll-dot-gojen-me-leje-ndertimi-sic-ben-me-klanin-e-te-tjeretbushati-102 relattachment wp-att-461977img classalignleft size-full wp-image-461977 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201603bushatijpg alt width300 height200 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201603bushatijpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201603bushati-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201603bushati-180x120jpg 180w sizesmax-width 300px 100vw 300px aAndi Bushati ka komentuar ndryshimet e fundit ne qeverip pSipas tij Rama i eshte trembur nje perplasje me Tahirin ndaj dhe beri kurban edhe tre ministrat e tjerep pJa cfare shkruan Bushati ne portalin e tij Lapsialp pemE pashe Ben Blushin ne intervisten e se dieles me Adi Krasten te shfaqte revanshin e permbajtur te atij qe koha i ka vertetuar tezat e veta Prej disa muajsh shume rilindas e vune Blushin ne epiqender te goditjes pasi ai u tha ballas dhe hapur se ku ndryshonin Ju doni me shume partine sesa Shqiperine ndersa une jam i ndryshem nga ju pretendoi Blushi duke perplasur pas vetes deren e partise ku militonte prej gati dy dekadashemp pemDje ai fliste nga ekrani i Top Channel nderkohe qe pak a shume ne te njejten kohe Rama jepte arsyet se perse kishte shkarkuar Saimir Tahirin dhe tre ministrat e tjereemp pemPo ta besoje Ramen ne ato qe thoshte dukej sikur vertet Blushi kishte te drejteemp pemKryeministri po pretendonte se po largonte Tahirin qe kishte ringjallur besimin tek policia Beqen e reformave te medha qe ishte ndeshur keq me lobet farmaceutike Klosin qe kishte mbajtur lart stafeten e ndritur te Veliajt dhe ucin e ndarjes se pakrahasuheshme administrativeemp pemDhe gjithnje po te ishe i bindur se Rama nuk genjen ai po i largonte keta kampione te reformimit te shtetit sepse ata duhet ti sherbenin fushates elektorale te rilindjesemp pemSipas kryeministrit Saimir Tahiri duhet ta linte pergjysem punen e shkelqyer ne rend per te fituar disa vota me shume ne Tirane Beqja duhet ta vinte perkohesisht ne gjume endrren e shendetesise falas per te bere per vete qarqet e Kukesit dhe Dibresemp pemPra ajo qe shefi i qeverise argumentoi ne monologun me te shkurter dhe me te zymte qe ka mbajtur ne Facebook dukej sikur vertetonte fiks tezen e Blushitemp pemKeta reformatore te medhenj po sakrifikonin shtet per te marre me shume pushtet ata po linin pasdore Shqiperine per ti sherbyer partiseemp pemPor fatkeqesisht Blushi nuk ka pse te gezohet As nuk ka pse te ndihet i mikluar ne realizimin e profecise se tijemp pemPasi ne ate qe tha dje Edi Rama thjesht genjeuemp pemSe pari ai e di shume mire se disa nga ata qe shkarkoi nuk jane herojte por antaret me te anatemuar te kabinetit Dhe se dyti te gjithe tashem e kane kuptuar se fabula e largimit te tyre per ti sherbyer fushates elektorale qe nje fabul e fantazuar nga halli ne minutat e funditemp pemAjo u shpik vetem pasi Saimri Tahiri i perplasi Rames deren e zyres duke e sfiduar se po te donte le ta shkarkonte pasi ai nuk kishte ndermend te jepte doreheqjenemp pemAjo cfare ka ndodhur realisht midis kryeministrit dhe njeriut te tij te besuar ne rend mbetet ende nje mister Se kujt ia bere Rama peshqesh koken e Tahirit Metes nderkombetareve opozites apo ndonje grupimi deputetesh te forte te parlamentit kjo ende pritet te zbulohetemp pemPor ajo qe eshte e qarte tani per tani eshte fakti se shefi i rilindjes edhe e kishte vendosur ta sakrifikonte Saimirin dhe i trembej perplasjes me te Prandaj ai zgjodhi rrugen e dyzuar qe prerjen e kokes disave tia shiste si dhurate ndersa publikut si vendim politik te shakrkimit te shume ministraveemp pemDhe nga ky ankth nga kjo frike e nje sherri me njeriun qe mbante ne duar dosjet e zeza te kriminalitetit shqiptar lindi fabula qesharake e sakrifikimit te njerezve qe i duhesh Shqiperise per shkak te partiseemp pemPikerisht sepse qe nje genjeshter e paster ajo fatkeqesisht nuk eshte nje prove per profecine e Blushit Kreu i Libras mund te kete me dhjetra e dhjetra raste te tjera per ta vertetuar tezen e tij por rasti i shkarkimit te Tahirit nuk hyn ne kete pazell Me shume se nje loje mes partise dhe Shqiperise ajo duket se eshte nje histori shantazhi qe ende nuk e njohimemp <![CDATA[Debatet me dyer te mbyllura Rama Ka edhe ministra te tjere qe duhen hequr adren e PD e duan ngrehur edhe disa te huaj jashte vendit]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069079/titulli/Debatet-me-dyer-te-mbyllura-Rama-Ka-edhe-ministra-te-tjere-qe-duhen-hequr-adren-e-PD-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313debatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313debatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-venditscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectDebatet20me20dyer20tC3AB20mbyllura2F20Rama3A20Ka20edhe20ministra20tC3AB20tjerC3AB20qC3AB20duhen20hequr20C387adrC3ABn20e20PD20e20duan20ngrehur20edhe20disa20tC3AB20huaj20jashtC3AB20venditampbodyDebatet20me20dyer20tC3AB20mbyllura2F20Rama3A20Ka20edhe20ministra20tC3AB20tjerC3AB20qC3AB20duhen20hequr20C387adrC3ABn20e20PD20e20duan20ngrehur20edhe20disa20tC3AB20huaj20jashtC3AB20vendit20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fdebatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fdebatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textDebatet me dyer te mbyllura Rama Ka edhe ministra te tjere qe duhen hequr adren e PD e duan ngrehur edhe disa te huaj jashte vendit data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313debatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313debatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-vendit data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313debatet-me-dyer-te-mbyllura-cadren-e-pd-e-duan-ngrehur-edhe-disa-te-huaj-jashte-venditrama-1289 relattachment wp-att-647927img classalignleft wp-image-647927 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10jpg alt width438 height218 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10jpg 905w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-300x149jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-768x382jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-800x398jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-640x318jpg 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-128x64jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-400x199jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-10-180x90jpg 180w sizesmax-width 438px 100vw 438px aKryeministri Edi Rama ka bere disa deklarata te forta ne mbledhjen e grupit parlamentar socialistp pFillimisht ai ka thene se duheshin ndryshuar edhe disa ministra te tjere duke lene te qarte qe nuk i eshte kenaqur nga disa anetare te kabinetitp pDuke bere vete publike emrat e ministrave te rinj Rama paralajmeruar se ka akoma per te thene sonte ne mbremjep pFatmir Xhafaj do te jete minister i Brendshem Olta Xhacka do te jete ministre e Mireqenies Sociale dhe Rinise Ogerta Manastirliu do te jete ministre e Shendetesise dhe Eduart Shalsi do te jete minister i Pushtetit Vendor Per te tjerat sot ne oren 2100 ne Top Story tha Ramap pTop Channel mesoi se ne mbledhjen e kryesise eshte folur edhe per te pakten dy ministra te tjere qe kane qene ne listen e kryeministrit Edi Rama per t8217u larguarp pBurime nga mbledhja thane per Top Channel se dy ministrat jane Ditmir Bushati dhe Lindita Nikolla Por Edi Rama ka shpjeguar arsyet perse keta te dy nuk u zevendesuan Ministri i Jashtem nuk u largua per shkak te Samitit te NATO-s ne maj dhe Samitit te Triestes se vendeve te Ballkanit Perendimorp pNdersa ministrja e Arsimit per shkak te procesit te Matures Shteterore i cili sapo ka nisur dhe largimi i ministres se Arsimit mund te sillte komplikacionep pMegjithate kryeministri Edi Rama u ka kerkuar dy ministrave Bushati dhe Nikolla te dy drejtues qarqesh njeri ne Shkoder dhe tjetra ne Lezhe te punojne me te njejtin kapacitet ne zonat e tyre si 4 ministrat e larguarp pPer te treguar rendesine qe ka per Partine Socialiste kjo fushate elektorale me apo pa opoziten ne zgjedhje mesohet se kryeministri eshte shprehur ne mbledhjen e kryesise qe 8220cadra le te merret me 18 shkurtin ne do te merremi me 18 qershorin8221p pBurime ne mbledhje thane per Top Channel se kryeministri ka perdorur nje fjali te cuditshme kur ka komentuar protesten e opozitesp pSipas tij 8220cadren e opoziten e duan ngrehur edhe disa te huaj jashte vendit qe nuk radhiten nder miqte me te mire te Shqiperise8221p pEdhe pse nuk permendi emra kuptohet qarte se per ke e ka pasur kete deklarate kryeministri Edi Ramap <![CDATA[Keshilltari i Ilir Metes fshin statusin kunder Fatmir Xhafajt Ja si eshte e verteta]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069078/titulli/Keshilltari-i-Ilir-Metes-fshin-statusin-kunder-Fatmir-Xhafajt-Ja-si-eshte-e-verteta div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313keshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-verteta divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313keshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-vertetascriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectKC3ABshilltari20i20Ilir20MetC3ABs20fshin20statusin20kundC3ABr20Fatmir20Xhafajt3A20Ja20si20C3ABshtC3AB20e20vC3ABrtetaampbodyKC3ABshilltari20i20Ilir20MetC3ABs20fshin20statusin20kundC3ABr20Fatmir20Xhafajt3A20Ja20si20C3ABshtC3AB20e20vC3ABrteta20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fkeshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-verteta2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fkeshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-verteta2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textKeshilltari i Ilir Metes fshin statusin kunder Fatmir Xhafajt Ja si eshte e verteta data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313keshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-verteta data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313keshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-verteta data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313keshilltari-i-metes-fshin-statusin-kunder-fatmir-xfahajt-ja-si-eshte-e-vertetaralf-gjoni-2 relattachment wp-att-647973img classalignleft wp-image-647973 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjonijpg alt width326 height326 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjonijpg 720w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-150x150jpg 150w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-300x300jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-360x360jpg 360w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-96x96jpg 96w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-225x225jpg 225w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-135x135jpg 135w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ralf-gjoni-540x540jpg 540w sizesmax-width 326px 100vw 326px aKeshilltari i kreut te Kuvendit Ilir Meta Ralf Gjoni ka fshire statusin kunder ministrit te ri te Brendshe Fatmir Xhafajp pAi thote se llogaria e tij ne Facebook eshte hakuar dhe kane bere kete postim pa dijenine e vete Gjonitp pemTe nderuar miq sapo kam mberritur ne Finlande pas nje udhetimi te gjate dhe shoh qe rrjetet qenkan mbushur me nje status ne emrin tim te cilin nuk e kam vene une lidhur me nje lajm te nje portali mbi Ministrin e ri te Brendshememp pemSqaroj per miqte e mi dhe mediat qe statusi sapo eshte hequr nga une dhe dua te konfirmoj qe ky nuk ka qene postim nga ana imeemp pemNuk e kuptoj dashekeqesine e atyre qe kane arritur ne futen ne Facebook-un tim dhe me kane atribuuar nje status qe nuk me perket Ju falenderoj per mirekuptiminem shkruan aip <![CDATA[Rusja Sputnik Ne Maqedoni po krijohet shteti i trete shqiptar ne Ballkan Shqiptaret nen drejtimin Rames jane fuqizuar dhe tani jane kercenim serioz]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069077/titulli/Rusja-Sputnik-Ne-Maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-Ballkan-Shqiptaret-nen-drejtimin-Rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-seriozscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectRusja20Sputnik3A20NC3AB20Maqedoni20po20krijohet20shteti20i20tretC3AB20shqiptar20nC3AB20Ballkan20ShqiptarC3ABt20nC3ABn20drejtimin20RamC3ABs20janC3AB20fuqizuar20dhe20tani20janC3AB20kC3ABrcC3ABnim20seriozampbodyRusja20Sputnik3A20NC3AB20Maqedoni20po20krijohet20shteti20i20tretC3AB20shqiptar20nC3AB20Ballkan20ShqiptarC3ABt20nC3ABn20drejtimin20RamC3ABs20janC3AB20fuqizuar20dhe20tani20janC3AB20kC3ABrcC3ABnim20serioz20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textRusja Sputnik Ne Maqedoni po krijohet shteti i trete shqiptar ne Ballkan Shqiptaret nen drejtimin Rames jane fuqizuar dhe tani jane kercenim serioz data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-serioz data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rusja-sputnik-ne-maqedoni-po-krijohet-shteti-i-trete-shqiptar-ne-ballkan-shqiptaret-nen-drejtimin-rames-jane-fuqizuar-dhe-tani-jane-kercenim-seriozrama-thaci-9 relattachment wp-att-648039img classalignleft wp-image-648039 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thacijpg alt width442 height295 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thacijpg 765w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thaci-300x200jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thaci-540x360jpg 540w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thaci-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thaci-338x225jpg 338w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-thaci-180x120jpg 180w sizesmax-width 442px 100vw 442px aNe nje shkrim te Brankica Ristic ne edicionin e Sputnik ne serbisht theksohet se Edi Rama qendron pas kundershtimit te Hashim Thacit ndaj NATO-s per ceshtjen e ushtrise dhe se po destabilizon Ballkanin nepermjet Maqedonisep pSipas Sputnik replikat ndermjet SHBA dhe Hashim Thacit per ushtrine jane thjesht lojerap pTe premten shkruan me tej Sputnik u shenuan dhjete vjet qe kur Marti Ahtisaari i derguari i posacem i Kombeve te Bashkuara i dha fund te ashtuquajturave bisedimet e Vjenes ndermjet Prishtines dhe Beograditp pPlani i tij per nje zgjidhje te krizes i cili nuk u pranua nga Keshilli i Sigurimit i OKB-se u be themeli mbi te cilin Kosova shpalli pavaresine ne shkurt te vitit 2008p pPese vjet me pas u nenshkrua Marreveshja e Brukselit ne vitin 2013 ku u be perpjekja e dyte per te gjetur nje kompromis ndermjet Beogradit dhe Prishtinesp pMegjithate as Bashkimi Europian dhe as OKB-se dhjete vjet me pare nuk ka arritur nje marreveshje te madhe per te detyruar Prishtinen per te rene dakord per cdo kompromisp pMe pas Sputnik shkruan se besohej edhe pse jo pa arsye se fuqia e Prishtines eshte SHBA dhe NATO-s per shkak se Kosova e pavarur eshte nje eksperiment ne te cilin Amerika u perpoq nje menyre per te krijuar nje vend te ri nje baze ushtarake te NATO-s Por tashme po behet e qarte se cdo gje ndodh me bekimin e Tiranesp pJa nje pjese e ketij shkrimip pPrivilegjet qe kane shqiptaret ne ne keto 20 vite nga Shtetet e Bashkuara kane qene shume te medhap pShembulli me i fundit eshte Maqedonia ku eshte duke u formuar nje shtet i trete shqiptar ne Ballkanp pShqiptaret jane aq te forte jo vetem numerikisht por edhe ushtarakisht dhe po behen nje kercenim ne Ballkanp pShteti ame eshte Shqiperia dhe ne rajon mbreteron hija e Edi Ramesp pShqiperia po forcohet shume ekonomisht dhe ushtarakishtp pAjo eshte nje anetare e aleances me te fuqishme ushtarake ne bote ka arritur shume nga qellimet e dikurshmep pShqiperia natyrale eshte nje emer per te fshehur Shqiperine e Madhe qe ne fakt tashme eshte krijuarp pSot Shqiperia nuk eshte nje shtet me nje fuqi qe askush nuk e di realishtp pEshte nje vend ne te cilin emigrantet ekonomike po kthehen Kryeqyteti i saj ka 800000 banorep pTe kthyerit jane duke ardhur ne shtepi duke investuar dhe situata ne politike dhe ne kuptimin social eshte e qendrueshme Ekonomia e saj eshte ne rritjep pProdhuesit europiane masivisht po levizin atje Italianet jane duke investuar ne Shqiperi sepse ajo ofron mundesi per biznesin qe nuk ka oferta ne Italip pRreth 400 kompani italiane veprojne ne Shqiperi dhe kane punesuar 120000 personap pSipas nje raporti te Bankes Europiane per Rindertim dhe Zhvillim ne vitin 2016 nga 11 vende te rajonit shtate perfunduan me rritje ekonomikep pRajoni udhehiqet nga Rumania qe ka qene mbi mesataren nderkohe Shqiperia ka pasur nje trend rritje me 33 per qindp pNdersa fuqia ushtarake e Shqiperise ne fillim te viteve nentedhjete ka qene e paperfillshme tashme ushtria eshte trajnuar me standardet e NATO-s ka pajisje moderne dhe kohet e fundit kane marre donacione armesh te renda permes fuqive perendimorep pNe vitin 2001 Shqiperia nisi nje program dhjetevjecar te modernizimit dhe rikonstruksionin e forcave te armatosura Forcat e armatosura kane 14500 ushtare ne sherbim aktiv duke perfshire 2000 civile te trajnuar sipas standardeve te NATO-sp pKjo reforme ka perfshire shkaterrimin e sasive te medha te armeve te vjeteruara municionit dhe pajisjeve duke perfshire avione luftarake helikoptere anije luftarake tanke artileri dhe municione Numri i rekruteve te mundshem eshte 1571050p pPra nese dikush pyet se pse Thaci i ktheu fjalen Perendimit pergjigja eshte degjoi peshperitjet e Tiranesp <![CDATA[Artan Hoxha Tahiri ka derguar nje dosje ne Ambasaden e SHBA-se per Meten]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069076/titulli/Artan-Hoxha-Tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-Ambasaden-e-SHBA-se-per-Meten div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313artan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-meten divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313artan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-metenscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectArtan20Hoxha3A20Tahiri20ka20dC3ABrguar20njC3AB20dosje20nC3AB20AmbasadC3ABn20e20SHBA-sC3AB20pC3ABr20MetC3ABnampbodyArtan20Hoxha3A20Tahiri20ka20dC3ABrguar20njC3AB20dosje20nC3AB20AmbasadC3ABn20e20SHBA-sC3AB20pC3ABr20MetC3ABn20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fartan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-meten2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fartan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-meten2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textArtan Hoxha Tahiri ka derguar nje dosje ne Ambasaden e SHBA-se per Meten data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313artan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-meten data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313artan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-meten data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313artan-hoxha-tahiri-ka-derguar-nje-dosje-ne-ambasaden-e-shba-se-per-metenartan-hoxha-18 relattachment wp-att-648044img classalignleft wp-image-648044 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxhajpg alt width318 height319 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxhajpg 749w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-150x150jpg 150w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-300x300jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-360x360jpg 360w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-96x96jpg 96w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-225x225jpg 225w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-135x135jpg 135w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703artan-hoxha-539x540jpg 539w sizesmax-width 318px 100vw 318px aGazetari Artan Hoxha permes nje statusi ne Facebook pretendon se eshte ne dijeni te faktit se ish-ministri i Brendshem Saimir Tahiri ka derguar nje dosje ne ambasaden e SHBA-se per kreun e Kuvendit Ilir Metap pDuke analizuar sulmet e LSI-se ndaj ministrit te ri te Brendshem Fatmir Xhafaj gazetari shkruanp pemTi do te heqesh Tahirin se te ben nervat kacurrel e te dergon dosjet per lidhje me narkotrafikantet ne ambasaden e Lu-se une te vendos Xhafen qe ta heq hem dashurine hem qetesine dhe ambasada e Lu-se e ka me sy te mireemp <![CDATA[Akuza e forte Si vdiqen ish-ambasadori dhe deshmitari tjeter i rendesishem i CEZ]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069075/titulli/Akuza-e-forte-Si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-CEZ div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313akuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cez divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313akuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cezscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectAkuza20e20fortC3AB3A20Si20vdiqC3ABn20ish-ambasadori20dhe20dC3ABshmitari20tjetC3ABr20i20rC3ABndC3ABsishC3ABm20i20CEZE280A6ampbodyAkuza20e20fortC3AB3A20Si20vdiqC3ABn20ish-ambasadori20dhe20dC3ABshmitari20tjetC3ABr20i20rC3ABndC3ABsishC3ABm20i20CEZE280A620-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fakuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cez2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fakuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cez2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textAkuza e forte Si vdiqen ish-ambasadori dhe deshmitari tjeter i rendesishem i CEZ data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313akuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cez data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313akuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cez data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313akuza-e-forte-si-vdiqen-ish-ambasadori-dhe-deshmitari-tjeter-i-rendesishem-i-cezambasador-6 relattachment wp-att-648070img classalignleft size-full wp-image-648070 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasadorjpg alt width433 height300 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasadorjpg 433w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasador-300x208jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasador-128x89jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasador-325x225jpg 325w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ambasador-180x125jpg 180w sizesmax-width 433px 100vw 433px aIsh-juristi i CEZ-it ne arbitrazh Romeo Karaj ngre dyshime per vdekjen e ish-ambasadorit shqiptar ne Prage Qazim Tepshi dhe te Zamir Stefanit deshmitar i privatizimit te OSSH-sep pTepshi vdiq nga nje atak ne zemer pak para shperthimit te skandalit te CEZ ne shtator te vitit 2015p pNga i njejti shkak vdiq edhe Zamir Shtefani vetem pak jave pas dhenies se deshmise per aferen CEZp pemKumbari i aferes DIA-CEZ ish- ambasadori shqiptar ne Prage Qazim Tepshi vdiq papritur nga zemra pikerisht pak perpara se kjo ceshtje te behej mediatike ne shtator 2015emp pemTe njejtin fund pati pak kohe perpara edhe nje deshmitar i rendesishem i privatizimit te OSSH Zamir Stefani vetem pak jave pas dhenies se deshmise se tij ku ai implikonte pushtetaret e asaj koheemp pemEdhe pse rasti i Qazim Tepshit eshte permendur edhe me pare ne media si rast i dyshimte prokuroria berishiane amp co as qe e mori mundimit te investigoje rreth tijemp pemKjo prokurori me qendrimin e qellimshem indiferent te saj ka vulosur perfundimisht bashkefajesine me autoret e ketyre zullumeve si dhe po inkurajon te korruptuarit per tiu shmangur drejtesiseemp pemProkuroria eshte kthyer ne cibanin me te ndyre te shoqerise sone dhe ne mbrojtjen me te madhe te korrupsionitemp pemKjo prokurori eshte represive vetem me te vobektet dhe te drejtetemp pemKush vuan nga padrejtesia duhet te jape kontributin e tij per zhdukjen e kesaj pjelle te korrupsionit dhe mbrojtese te korrupsionitemp pemKjo prokurori duhet abandonuar nga cdo shqiptar i ndershememp pemKjo prokurori duhet te dale perpara ligjitem shkruan Karajp <![CDATA[Sondazhi 680 mije votues e perkrahin bllokimin e zgjedhjeve por]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069049/titulli/Sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-porscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectSondazhi3A2068020mijC3AB20votues20e20pC3ABrkrahin20bllokimin20e20zgjedhjeve2C20porE280A6ampbodySondazhi3A2068020mijC3AB20votues20e20pC3ABrkrahin20bllokimin20e20zgjedhjeve2C20porE280A620-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fsondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fsondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textSondazhi 680 mije votues e perkrahin bllokimin e zgjedhjeve por data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-por data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpstronga hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313sondazhi-680-mije-votues-e-perkrahin-bllokimin-e-zgjedhjeve-porsondazhi-22 relattachment wp-att-647662img classalignleft size-full wp-image-647662 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhijpg alt width961 height667 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhijpg 961w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-300x208jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-768x533jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-800x555jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-519x360jpg 519w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-128x89jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-324x225jpg 324w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-180x125jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703sondazhi-778x540jpg 778w sizesmax-width 961px 100vw 961px aNga Eduard Zaloshnjastrongp pGjate javes qe sapo u mbyll zhvillova nje sondazh kombetar te komisionuar nga revista Follow Business Albania a hrefhttpwwwfollowbusinessalbaniacomindexphpfba-pollshttpwwwfollowbusinessalbaniacomindexphpfba-pollsa Sondazhi u perqendrua tek inisiativa e opozites shqiptare per bllokimin e zgjedhjeve ne rast se kryeministri Rama nuk pranon kerkesen e saj per qeveri teknike Kampioni pershiu 1000 te anketuar te rastesishem ne te gjithe Shqiperine dhe u ripeshua para llogaritjeve te rezultateve ne menyre qe ta perfaqesonte sa me mire elektoratin brenda vendit si nga pikpamja politike ashtu edhe demografike Maskimumi i marzhit te gabimit statistikor per kete sondazh ishte plusminus 29p pNga sondazhi rezultoi se 31 e zgjedhesve me banim ne Shqiperi e perkrahin bllokimin e zgjedhjeve nga opozita ne rast se nuk krijohet nje qeveri teknike para zhvillimit te tyre shihni grafiket E perkthyer ne numer zgjedhesish kjo perqindje na tregon se nje inisiative e tille e opozites ka rreth 680 mije perkrahes brenda vendit Per krahasim partite qe jane sot ne opozite moren 660 mije vota me 2013-en dhe 620 mije vota me 2015-enp pSidoqofte ne lidhje me ekonomine 68 e banoreve te Shqiperise ne moshe votimi rreth 1 milion e 500 mije mendojne se nje bllokim i mundshem i zgjedhjeve nga opozita do te kishte pasoja afatgjata per ekonomine shqiptare shihni grafiketp pDrejtuesit e opozites duhet te jene te vetedijshem per kete opinion mbi pasojat ekonomike te nje bllokimi te mundshem te zgjedhjeve mund te kene zhvilluar edhe vete sondazhe opinioni por sidoqofte perderisa kane perkrahjen e rreth 680 mije votuesve duken te vendosur ti shkojne deri ne fund bllokimit te zgjedhjeve ne qofte se Rama nuk e pranon krijimin e nje qeverie teknike para zhvillimit te tyrep pNga ana tjeter ky i fundit duket i vendosur qe te mos leshoje p perderisa 60 e zgjedhesve jane kunder kerkeses se opozites Vertet Rama beri kater ndryshime ne kabinetin e tij qeveritar por keto ndryshime nuk do te cojne ne nje qeveri teknike kabineti do te mbetet perseri politik Sidoqofte jo cdo gje varet nga Ramap pQeveria aktuale mbahet ne kembe fale edhe 20 votave qe ka LSI-ja ne Kuvendin e Shqiperise Dhe ne qofte se situata percipiton keqazi Meta mund te beje thirrje per te gjetur nje zgjidhje qe do te siguronte zhvillimin normal te zgjedhjeve Pervec argumenteve institucionale bllokimi i vettingut bllokimi i zgjedhjes se Presidentit te Republikes ai mund te sjelle edhe argumentin ekonomik te mesiperm edhe Meta zhvillon sondazhep pPor a do ti bashkohet Meta nje dite kerkeses se opozites per qeveri teknike Kjo mbetet per tu pare Sidoqofte perpara se ti bashkohet asaj kerkese nese i bashkohet Metes do ti duhet te sigurohet paraprakisht se behen 71 vota ne Kuvend per ta zevendesuar Ramen me nje kryeminister teknikp pSepse Rama duket i vendosur qe te rrije ne karrigen kryeministrore per aq kohe sa nuk behen 71 vota ne Kuvend kunder tijp <![CDATA[Ndryshimet qe anashkaluan adren dhe ruajten balancat e vjetra Rama-Meta]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069048/titulli/Ndryshimet-qe-anashkaluan-adren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-Rama-Meta div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313ndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-meta divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313ndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-metascriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectNdryshimet20qC3AB20anashkaluan20C387adrC3ABn20dhe20ruajtC3ABn20balancat20e20vjetra20Rama-MetaampbodyNdryshimet20qC3AB20anashkaluan20C387adrC3ABn20dhe20ruajtC3ABn20balancat20e20vjetra20Rama-Meta20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-meta2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-meta2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textNdryshimet qe anashkaluan adren dhe ruajten balancat e vjetra Rama-Meta data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313ndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-meta data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313ndryshimet-qe-anashkaluan-cadren-dhe-ruajten-balancat-e-vjetra-rama-meta data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpstronga hrefhttpwwwgazetatemanetweb20151106fotot-te-gjithe-te-lumtur-e-te-qeshurrama-meta-19 relattachment wp-att-421303img classalignleft size-full wp-image-421303 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201511rama-meta1jpg alt width1024 height764 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201511rama-meta1jpg 1024w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201511rama-meta1-300x224jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201511rama-meta1-800x597jpg 800w sizesmax-width 1024px 100vw 1024px aNga Ardit Radastrongp pMe emerimet e reja ne kabinetin qeveritar kryeministri Edi Rama ka shuar sot cdo medyshje rreth qellimit te krizes qe shkaktoi po vete gjate oreve te fundit Nuk ka me dyshimeqe ai nuk po tentonte nje flirt ne distance me cadren e opozites duke sjelle tekniciene ne qeverip pPor duket se nuk ka me dyshime as qe po tentonte nje ndryshim kursi per ti pelqyer kerkesave te Ilir Metes per te hequr ministrin e brendshem Tahiri qe kreu i LSI nuk e pelqente prej vitesh Zgjedhjet qe Rama beri nuk kane patur lidhje as me cadren as me Metenp pSe pari shihet qarte se zgjedhja e kater ministrave te rinj vazhdon te jete nje vazhdimesi e nje qeverie te paster politike Po aq politike sa ajo e para ndryshimeve Pervec ministres se shendetesise njeri i besuar i Rames te gjitha emerimet e tjera jane figura politikep pEmri i ministrit te ri te Brendshem ishte pikepyetja me e madhe e tri diteve te fundit Sot ne poltronin deri dje te Saimir Tahirit u ul nje politikan me stazh te gjate dhe perfaqesues i brezit veteran te socialisteve ka heq dyshimet per ndonje eksperiment te minutes se funditp pFatmir Xhafaj njihet si nje figure politike qe i ka qendruar fort aleatit LSI dhe qe ka mbajtur ndaj Ilir Metes pozicione publikisht kritike Perplasja e Xhafajt me Meten per Reformen ne Drejtesi vijon ende te mbahet mend ne historine e marredhenieve mes dy partivep pEmerimi ne fjale duket se do ta mbajne te pandryshueshme fabulen brenda koalicionit PS-LSI Pa harruar faktin se ministri Xhafaj mbetet nje antagonist historik edhe i Berishes e Bashesp pNderkohe emri i tijmund te merret edhe si nje zgjedhje qe ka te beje me raportet me faktorin nderkombetar Kjo pasi ai shihet si nje figure e rendesishme edhe ne funksion te reformes ne Drejtesi reforme kjo qe ka forcuar lidhjet e tij me SHBA dhe BE gjate dy viteve te funditp pNe kete situate mbetet e pa parashikueshme se cfare do te ndodhe me tej me krizen politike ne vend brenda dhe jashte cadres Kjo e fundit me shume gjase do te vijoje te qendroje ne bulevard edhe pas ndryshimeve te fundit qe nuk e kenaqin PD por perkundrazip pGjithesesi me zevendesimet ne kabinet Rama ka kryer nje operacion delikat dhe qe nuk shkakton kosto politike Te pakten per momentin dhe nga ana e jashtmep <![CDATA[Fitimtaret qe nuk shpjegojne dot fitoren]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069047/titulli/Fitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312fitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170312fitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitorenscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectE2809CFitimtarC3ABtE2809D20qC3AB20nuk20shpjegojnC3AB20dot20fitoren21ampbodyE2809CFitimtarC3ABtE2809D20qC3AB20nuk20shpjegojnC3AB20dot20fitoren2120-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122Ffitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F122Ffitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textFitimtaret qe nuk shpjegojne dot fitoren data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170312fitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312fitimtaret-qe-nuk-shpjegojne-dot-fitoren data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivblockquotepstronga hrefhttpwwwgazetatemanetweb20160925per-opozitaret-e-shqetesuar-nga-muc-nanomero-baze-322 relattachment wp-att-555048img classalignleft size-full wp-image-555048 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201609Mero-Bazejpg alt width150 height150 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201609Mero-Bazejpg 150w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201609Mero-Baze-96x96jpg 96w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201609Mero-Baze-135x135jpg 135w sizesmax-width 150px 100vw 150px aNga Mero Bazestrongpblockquote pNdryshimet ne qeverine 8220Rama8221 tre muaj para zgjedhjeve jane po aq te pazakonshme si protestat tre muaj para zgjedhjeve por kjo me sa duket eshte dhe e vetmja gje qe i bashkon Te dy palet kane nje arsye te tyre personale per keto akte te pazakonta por qe ende nuk lidhen me njera tjetrenp pOpozita eshte ne proteste per arsye thellesisht te brendshme te krizes se saj Lulzim Basha po perpiqet t8217i shpetoje humbjes se postit formal ne krye te PD duke tentuar te mbaje PD-ne jashte zgjedhjeve ndersa Berisha po e inkurajon destabilizimin e zgjedhjeve me shprese se keshtu merr fund reforma ne drejtesip pE vetmja arsye per te cilen ata nuk jane ne proteste eshte ajo qe thone kerkesa per zgjedhje te lira Ne ate gjendje qe eshte opozita dhe sikur zgjedhjet t8217i bejme ne nje inkubator te kontrolluar ata serisht do te humbisninp pEdi Rama ka po ashtu arsye teresisht personale dhe politike ne keto ndryshime te cilat ngjajne me shume si nje blindim para fushates se sa si nje levizje per te 8220joshur8221 cadrenp pE sigurte eshte qe ato nuk lidhen tashme as me Ilir Meten as me PD-nep pPer te kuptuar qe ndryshimet nuk kane lidhje me opoziten dhe cadren e saj mjafton te shikoni konfuzionin ne te cilen eshte zhytur opozita nga ndryshimet ne qeveri I vetmi qe tentoi ta konsideronte fitore ishte fillimisht Berisha qe eshte bere si ato 8220nxiteset e tifozeve8221 por qe ne vend te minifundit i cudit njerezit me qyetarin digital Ai tentoi te shpike nje teori rreth ikjes se Tahirit si sukses i opozites diten e pare pastaj u hutua nga ikja e kater ministrave diten e dyte dhe nuk ve dot gishtin tek asnje arsye se ku eshte fitorja e opozitesp pBasha u tregua me i permbajtur nje dite me pare duke bere sikur nuk e pranonte fitoren dhe kerkonte koken e Edi Ramesp pPor e verteta eshte se opozita nuk di cte beje me kete fitore te saj pasi i duket here si komplot here si pazar e here si fitore Biles e keqja me e madhe qe u ka ndodhur eshte se prej dje ne mesdite Edi Rama i ka hequr prozhektoret e shtypit nga cadra dhe i ka drejtuar mbi ndertesen e qeverise ku nje dite lajmeron ndryshime nje dite jep emrat e hequr dhe nje dite i le te presin te degjojne emrat qe do te vijnep pIlir Meta nga ana e tij eshte treguar indiferent ndaj ndryshimeve dhe do ti votoje ata me rutinen me te cilen shumica ka votuar cdo ndryshim te propozuar nga te dy palet shte e qarte se ai nuk ia quan as nder as qeder keto levizje Edi Rames Thjesht i shikon si pune te tijp pNeser po ashtu do te jete nje dite e veshtire per cadren kur te dalin kater emrat e rinj te cilet nuk thone asgje te re politikisht per PS dhe raportet e saj me cadren dhe LSI perkundrazi jane nje perforcim politik i partneritetit me faktorin nderkombetar qe u konsolidua gjate reformes ne drejtesi dhenje mundesi perfaqesimi e femrave ne sektore kyc si shendetesia dhe punesimip pPolitikisht ato nuk thone asgje per te menduar se Edi Rama ka nje problem me PD apo LSI perkundrazi duket sikur ai vertete ka nevoje te jete me i blinduar nga sulmet para fushates Dhe kur emrat te jene publik neser kam frike se keto ndryshime do te acarojne me shume opoziten e cila nga fitorja qe nxitoi te therrase te shtunen mund tia nise vajtimit diten e hene per kete provokim te ri te Edi Rames qe i mori dy dite jete cadres me emocione te kotap pp <![CDATA[Bardhok Lala interviste me nje te vdekur]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069046/titulli/Bardhok-Lala-interviste-me-nje-te-vdekur div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekurscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectBardhok20Lala2C20intervistC3AB20me20njC3AB20E2809CtC3AB20vdekurE2809DampbodyBardhok20Lala2C20intervistC3AB20me20njC3AB20E2809CtC3AB20vdekurE2809D20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textBardhok Lala interviste me nje te vdekur data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekur data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313bardhok-lala-interviste-me-nje-te-vdekurlala-11 relattachment wp-att-647780img classalignleft wp-image-647780 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lalajpg alt width466 height255 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lalajpg 625w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-300x164jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-128x70jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-400x219jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703lala-180x98jpg 180w sizesmax-width 466px 100vw 466px aMe 28 maj 1996 gazetari i Dita informacion Bardhok Lala u hodh ne nje furgon ku u rrah barbarishtp pTe zhveshur dhe gjysme te vdekur personat e paidentifikuar qe e moren me makine te kuqe e hodhen ne Liqenin Artificial duke e menduar te vdekurp p21 vjet me vone pakush e di qe Bardhok Lala eshte gjalle cdo 28 maj familjes se tij i vijne ngushellime per humbjen e parakohshme te djalitp pBardhoku nuk flet nuk kerkon nuk denoncon Ai thjesht jetonp pNe Lezhe ku punon si ndihmesmjek i eshte rikthyer profesionit qe mesoi te Jani Mininga ne Vlore para se ti futej gazetarisep pNuk te vjen keq- i them qe te dine te vdekurp pNe nje fare menyre ate dite une vdiqa pergjigjet Bardhok Lala ndersa e intervistojp pshte intevista e tij e pare 21 vjet me pasp pIntervista do transmetohet sot ne 8220Dritare me rudinen8221 ne Vizion Plus Rudina Xhungap <![CDATA[Adriatik Llalla kerkon mandatin e Zotkaj dhe Termet Pecit Te hetohen te gjithe kandidatet per zgjedhjet]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069045/titulli/Adriatik-Llalla-kerkon-mandatin-e-Zotkaj-dhe-Termet-Pecit-Te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjetscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectAdriatik20Llalla20kC3ABrkon20mandatin20e20Zotkaj20dhe20TC3ABrmet20PeC3A7it3A20TC3AB20hetohen20tC3AB20gjithC3AB20kandidatC3ABt20pC3ABr20zgjedhjetampbodyAdriatik20Llalla20kC3ABrkon20mandatin20e20Zotkaj20dhe20TC3ABrmet20PeC3A7it3A20TC3AB20hetohen20tC3AB20gjithC3AB20kandidatC3ABt20pC3ABr20zgjedhjet20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fadriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fadriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textAdriatik Llalla kerkon mandatin e Zotkaj dhe Termet Pecit Te hetohen te gjithe kandidatet per zgjedhjet data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313adriatik-llalla-kerkon-mandatin-e-zotkaj-dhe-termet-pecit-te-hetohen-te-gjithe-kandidatet-per-zgjedhjet data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpspan classarial14 a hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170221dekriminalizimi-kryeprokurori-llalla-ka-shume-denoncimesh-nga-qytetarettrashedllalla-37 relattachment wp-att-636692img classalignleft wp-image-636692 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2png alt width420 height224 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2png 643w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-300x160png 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-640x341png 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-128x68png 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-400x213png 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201702llalla-2-180x96png 180w sizesmax-width 420px 100vw 420px aKryeprokurori Adriatik Llalla nga Gjirokastra deklaroi hetimin e te gjithe kandidateve qe do te marrin pjese ne zgjedhje spanp pspan classarial14 linkszi Ai tha se KQZ i jane derguar vendimet per nderprerjen e mandatit per kryebashkiaket e Tepelenes dhe Policanitspanp pKreu i bashkise Polican Adriatik Zotkaj dhe Termet Peci i Tepelenes jane ne ndjekje penale per falsifikim nga Prokuroriap pSipas Llalles i jane derguar KQZ vendimet e konstatimit per nderprerjen e mandatit per kryebashkiaket e Tepelenes dhe Policanit pasi rezulton se nuk kane deklaruar denime te cilet perfshihen ne sferen e ndalimit per ushtrimin e funksionit ne kuader te ligjit per dekriminaliziminp pNderkaq Llalla tha eshte rritur sasia e lendes narkotike qe trafikohet ne zonen e jugutp pshte rritur sasia e lendes narkotike qe kultivohet e trafikohet ne zonen e jugut tha Llallap pKryeprokurori shtoi se edhe homologet ne vendet fqinje konfirmojne se eshte shtuar sasia e droges qe vjen nga Shqiperiap <![CDATA[Koco Kokedhima sulmon ambasadorin e OSBE-se dhe thote se Edi Rama po na sjell nje tjeter 97-te]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069044/titulli/Koco-Kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-OSBE-se-dhe-thote-se-Edi-Rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313koco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313koco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-tescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectKoC3A7o20KokC3ABdhima20sulmon20ambasadorin20e20OSBE-sC3AB20dhe20thotC3AB20se3A20Edi20Rama20po20na20sjell20njC3AB20tjetC3ABr20E2809997-tC3ABampbodyKoC3A7o20KokC3ABdhima20sulmon20ambasadorin20e20OSBE-sC3AB20dhe20thotC3AB20se3A20Edi20Rama20po20na20sjell20njC3AB20tjetC3ABr20E2809997-tC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fkoco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fkoco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textKoco Kokedhima sulmon ambasadorin e OSBE-se dhe thote se Edi Rama po na sjell nje tjeter 97-te data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313koco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313koco-kokedhima-sulmon-ambasadorin-e-osbe-se-dhe-thote-se-edi-rama-po-na-sjell-nje-tjeter-97-te data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20161224fotot-pasi-e-zbojne-nga-ps-kocoa-ia-merr-valles-me-brixhidenkoco-9-2 relattachment wp-att-603195img classalignleft size-full wp-image-603195 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9jpg alt width960 height640 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9jpg 960w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-300x200jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-768x512jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-800x533jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-540x360jpg 540w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-338x225jpg 338w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-180x120jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201612koco-9-810x540jpg 810w sizesmax-width 960px 100vw 960px aKoco Kokedhima thote se vendi eshte drejt trazirave te forta si ato te 97-sp pemDy dekada pas marsit 1997 qe zhyti vendin ne tragjedi dhe ktheu mbrapsht oren e Shqiperise hija e kaosit politik me pasoja po aq te renda si atehere qendron mbi koken e shqiptareveemp pemAshtu si atehere eshte politika e konfrontimit koke me koke lenia jashte fokusit e interesit te qytetareve dhe te vendit dhe mbajtjafitorja me cdo kusht e pushtetit strumbullari i te keqijave Dikush mund ta cilesoje shpikje te mendjeve te erreta friken se vendi mund te shkoje drejt nje perplasjeje te forte dhe te dhunshme politike qe do te kete pasoja te renda per vendinemp pemKam frike se po megjithese ende besoj se do te gjendet gjuha e arsyes Ne manifestimin e 18 shkurtit ishin shume qytetare qe nuk kerkojne thjesht qe te ike Rama e te vije Basha as thjesht te ike nje pale e te vije nje pale tjeter Protesta e atyre mijera e mijera qytetareve shqiptare duhet te lexohet me shume kujdes sepse nje pjese e madhe e tyre ndihen te zhgenjyer nga keqqeverisja vuajtjet dhe mungesa e shpresesemp pemSot gjendemi perpara zhvillimeve te reja Qeveria e Rames do te ndryshoje 4 ministra te rendesishem me justifikimin se ata duhet te angazhohen ne fushate meqe jane edhe koordinatore ne disa qarqeemp pemKeto zhvillime jane shume shqetesuese pikesepari per PS-ne e bazes sepse PS-ja e udheheqjes nuk e pyeti serish ate per keto levizje te rendesishme ne qeverine e nxjerre nga 1 milion votat e qershorit 2013emp pemKjo qeveri trajtohet si prone e nje personi dhe e nje grushti te vogel njerezish dhe lidershipi nuk denjon te jape sqarime per arsyet e verteta te ketyre levizjeve edhe pse anetaret dhe militantet e PS-se kane nevoje dhe te drejte qe te sqarohenemp pemNje lidership serioz partie nuk mund te shkoje te militantet vetem kur ka interes tu lype voten dhe ti injoroje ata per levizjet e rendesishme strategjike e politike qe ndermerr ne emer te partiseemp pemShqiperise dhe Partise Socialiste ne keto pak jave qe na ndajne nga zgjedhjet nuk i nevojiten ministra te rinj por rregulla te reja loje per te garantuar zgjedhje te pakontestueshme Partia Socialiste nuk eshte sekt Vendimet nuk mund te dalin vetem nga mendja e nje njeriuemp pemshte e domosdoshme qe te mblidhen ne menyre urgjente forumet e larta te partise Asambleja Kombetare dhe Kongresi per te analizuar kete situate politike kaq te mbarsur dhe delikate dhe per te percaktuar rrugezgjidhjet e sajemp pemPas pak ditesh do te zhvillohet konferenca e pare kombetare e levizjes Zgjidhja me pjesemarrjen e shume anetareve dhe perfaqesuesve te bazes socialisteemp pemE ftoj Edi Ramen qe te vije te degjoje dhe tu pergjigjet pyetjeve dhe interesimeve te shumta qe kane anetaret e korrentit tone politik ne Partine Socialiste per situaten politike qeverisjen dhe gjendjen e partiseemp pemNuk besoj se arnimet ne kabinetin qeveritar do te kenaqin opoziten qe proteston prej tre javesh ne bulevard ashtu sic nuk besoj se neser pasi qeveria e re te marre bekimin e presidentit opozita do te mbledhe plackat dhe do te nderprese protestenemp pemAjo kerkon krijimin e nje qeverie teknike pa Edi Ramen kryeminister dhe garantimin e nje procesi zgjedhor te lire dhe te ndershememp pemPa plotesimin e ketyre dy kushteve nuk besoj se Lulzim Basha do te ikte nga adra e lirise te cilen e ka kthyer ne nje toen hall bulevardesk ku u shpjegon qytetareve se si do te qeverise ai kur te jete te ajo zyra perballe lart ne katin e dyte te kryeministriseemp pemLargimi si kenaqje me shkarkimin e ministrave Tahiri Beqja uci dhe Klosi do te ishte vdekja e tij politike ne nje parti ku ai u cua te drejtonte me zgjedhje me vendim te paracaktuar dhe ku keto gati kater vite shumekush ne seline blu ka ferkuar duart jo aq per ikjen e zerit te tij ne protesta sesa per moskontrollin e partise edhe pse nga pas ka patur mbeshtetjen e forte te mentorit te tij Berishaemp pemOpozita mund te garantohet ne shqetesimin e saj te drejte dhe legjitim per zgjedhje te lira dhe te ndershmeemp pemPas largimit te ministrit te Brendshem Saimir Tahiri njeri thellesisht politik dhe i perlyer ne inkriminimin e Policise se htetit ne kanabizimin e vendit dhe ne pasojat qe do te kete krimi i lidhur me kete trafik ne zgjedhjet e ardhshme zevendesi duhet te jete nje figure me integritet i paperlyer dhe qe te ofroje garanci te plota per nje regjister te paster dhe te besueshem zgjedhesish dhe nje Polici Shteti qe do te jete gardiane e nje procesi te qete dhe te lire zgjedhoremp pemKerkesa e pare e ministrit te ri te Brendshem duhet te jete shkarkimi i te gjithe zyrtareve te policise ne qarqet e vendit te evidentuar te lidhur me mafien e kanabisit qe u bene vjet protektoret dhe perfituesit e 20-30 per qind te vleres se prodhimit te droges ne te gjithe territorin e vendit duke ia nxire faqen vendit dhe Partise Socialiste perpara gjithe botes Zevendesimi me nje tjeter Saimir Tahir do te ishte nje loje e rrezikshme me integritetin e procesit zgjedhoremp pemMe kete nuk them se Shqiperia do te sfidoje demokracite perendimore me cilesine dhe standardet e zgjedhjeve Fatkeqesisht ato do te jene serish te molepsura dhe te ndotura ashtu sic kane qene zgjedhjet shqiptare prej mese dy dekadash e gjysememp pemMafia e droges qe ka sot nje fuqi financiare te pakrahasueshme dhe eshte ne gjendje te afektoje zgjedhjet parlamentin qeverine mediat drejtesine dhe te gjitha institucionet e tjera te vendit do te rrezikoje seriozisht edhe zgjedhjet parlamentare dhe milionat e fituara nga droga do te perdoren per te blere votat e popullit te skamurem shprehet Kokedhimap pAi nderkohe ka sulmuar ambasadorin e OSBE-se ne Tirane qe sipas tij po ben lojen e qeverisep pem8220Ambasadori aktual i OSBE-se Bernd Borchardt ishte ambasador i Gjermanise ne Shqiperi kur u bene zgjedhjet parlamentare te vitit 2009 pas te cilave nisi kriza parlamentare protesta e opozites se majte me kerkesen per hapjen e kutive dhe me pas greva e urise ne po ate vend ku sot ngrihet cadra e liriseemp pem Zambasador eshte shprehur pak jave me pare se nuk ka kohe per votim dhe numerim elektronik duke iu bashkuar qeverise qe kerkon ta beje edhe kesaj radhe si gjithnje pis procesin zgjedhor ku populli voton dhe kryetaret e dy partive te medha ndajne me komisioneret e tyre si trofe lufte voten e sovranit emp pemNese ne Gjermanine e zBorchardt kjo as nuk imagjinohet perse te ne kjo maskarade duhet te vijoje madje me konsensusin e plote te OSBE-se me justifikimin se nuk ka kohe Me pak vullnet dhe trysni te huaj mbajtja e zgjedhjeve ne tetor 2017 do te krijonte kushtet e plota kohore qe Shqiperise me ne fund ti mundesohej votiminumerimi elektronik ne qendrat e votimit pa komisionere partiake qe shqyejne votat si copa mishi por me nje administrate shteterore te papolitizuar8221emp <![CDATA[Nese ministrat e rinj lene mandatin keta do jene tre deputetet e rinj te Kuvendit]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069043/titulli/Nese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-Kuvendit div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313nese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvendit divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313nese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvenditscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectNC3ABse20ministrat20e20rinj20lC3ABnC3AB20mandatin2C20kC3ABta20do20jenC3AB20tre20deputetC3ABt20e20rinj20tC3AB20KuvenditampbodyNC3ABse20ministrat20e20rinj20lC3ABnC3AB20mandatin2C20kC3ABta20do20jenC3AB20tre20deputetC3ABt20e20rinj20tC3AB20Kuvendit20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fnese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvendit2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fnese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvendit2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textNese ministrat e rinj lene mandatin keta do jene tre deputetet e rinj te Kuvendit data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313nese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvendit data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313nese-ministrat-e-rinj-lene-mandatin-keta-do-jene-tre-deputetet-e-rinj-te-kuvendit data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetwebuploaded-image-your-title-here-2649img classalignleft wp-image-647670 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2jpg alt width385 height204 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2jpg 661w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2-300x159jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2-640x339jpg 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2-128x68jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2-400x212jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703rama-grupi-2-180x95jpg 180w sizesmax-width 385px 100vw 385px aEmerimi i tre ministrave te rinj mund te sjelle ndryshime edhe ne grupin parlamentar te PS-sep pKjo pasi ne rast se zbatohet rregulli i vendosur nga Edi Rama ministrant duhet te lene mandatin e deputetitp pPer momentin nuk dihet nese kjo gje do te ndodhe per shkak se brenda 3 muajve do te kemi zgjedhje te reejap pPor ne rast se zbatohet ky rregull atehere ne Kuvend do te kemi tre deputete te rinj nga PS-jap pMandatin e Fatmir Xhafajt do ta merrte Bledar Doracaj qe aktualisht eshte drejtor i Gjendjes Civilep pMandatin e Olta Xhackes Ana Verushi qe aktualisht eshte kryetare e PS-se ne rrethin e Korces ndersa mandatin e Eduard Shalsit ne Berat do ta merrte Artan Lame qe aktualisht eshte drejtor i ALUIZNI-tp <![CDATA[PROFILET fare duhet te dini per kater ministrat e rinj te Rames]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069042/titulli/PROFILET-fare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-Rames div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313profilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-rames divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313profilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-ramesscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectPROFILET3A20C387farC3AB20duhet20tC3AB20dini20pC3ABr20katC3ABr20ministrat20e20rinj20tC3AB20RamC3ABsampbodyPROFILET3A20C387farC3AB20duhet20tC3AB20dini20pC3ABr20katC3ABr20ministrat20e20rinj20tC3AB20RamC3ABs20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fprofilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-rames2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fprofilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-rames2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textPROFILET fare duhet te dini per kater ministrat e rinj te Rames data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313profilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-rames data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313profilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-rames data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313profilet-cfare-duhet-te-dini-per-kater-ministrat-e-rinj-te-ramesministrat-12 relattachment wp-att-647695img classalignleft wp-image-647695 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministratjpg alt width467 height180 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministratjpg 636w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministrat-300x116jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministrat-128x49jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministrat-400x154jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ministrat-180x69jpg 180w sizesmax-width 467px 100vw 467px aKryeministri Edi Rama zyrtarizoi sot kater ministrat e rinj te qeverise se tijp pMe poshte nje profil i shkurter i tyrep pstrongMinistri i Brendshemstrongp pFatmir Xhafaj lindi me 17 maj 1959p pKa kryer studimet ne Universitetin e Tiranes Fakulteti i Shkencave Politiko Juridike dega Drejtesip pGjithashtu ka kryer kualifikime brenda dhe jashte vendit ne periudha te ndryshme ne fushat e konsulences ligjore menaxhimit dhe administrates publikep pNe vitet 1982-1986 ka qene jurist ne sistemin e drejtesisep pNga viti 1999 deri ne vitin 2001 ka kryer profesionin e lire si juristp pNe veprimtarine politike nga viti 1997 deri ne vitin 1999 ka qene sekretar i Pergjithshem i Keshillit te Ministravep pKa mbajtur postin e ministrit te Rregullimit te Territorit dhe Turizmit ne harkun kohor shkurt-shtator 2002 dhe ate te ministrit te Drejtesise ne vitet 2003-2005p pXhafaj eshte zgjedhur deputet i Partise Socialiste ne kater legjislatura dhe eshte kryetar i Komisionit per eshtjet Ligjore Administraten Publike dhe te Drejtat e Njeriutp pSe fundmi Xhafaj ka drejtuar Komisionin per Reformen ne Drejtesip pstrongMinistrja e Mireqenies Socialestrongp pOlta Xhacka lindi me 25 dhjetor 1979 ne Tiranep pshte diplomuar per Shkenca Politike dhe Marredhenie Nderkombetare Master of Arts MA per Administrim Publik nga Clark University USA Diplomuar me titull nderip pNe vitin 2006 ka qene hartuese projektesh per organizata joqeveritare ne Amerikep pKa qene pjese aktive e shoqerise civile kryesisht ne fushen e te drejtave te njeriut dhe mireqeverisjesp pPer disa vite ka qene pedagoge e Marredhenieve Nderkombetare ne nje universitet privat ne Tiranep pshte zgjedhur deputete e Partise Socialiste ne dy legjislatura dhe eshte anetare e Komisionit per Punen eshtjet Sociale dhe Shendetesinep pstrongMinistrja e Shendetesisestrongp pOgerta Manastirli eshte drejtorja e Pergjithshme e QSUT-se nderkohe qe ne dhjetor te ketij viti eshte perzgjedhur Bleta e artep pOgerta Manastirliu ka qene drejtore Drejtorie ne Bashkine e Tiranes ne kohen qe drejtonte Edi Ramap pstrongMinistri i Pushtetit Vendorstrongp pEduard Shalsi lindi ne Korce me 1 prill 1968p pKa kryer studimet e larta ne Fakultetin e Shkencave te Natyres dega Biologji-Kimip pGjithashtu eshte diplomuar si Trainer in Basic Bank Economy nga Bankaakademie Internacional Germany amp ISAPp pSa i perket veprimtarise profesionale ka punuar ne Tirana Bank nga viti 1996 deri ne vitin 2003p pNe vitet 2003-2004 ka qene drejtor i Pergjithshem i INSIG shap pSa i perket karrieres politike ka mbajtur postin e drejtorit te Kabinetit te kryetarit te Bashkise ne vitet 2004-2008p pNe vitet 2008-2009 ka qene nenkryetar i Bashkise se Tiranesp pShalsi eshte zgjedhur deputet i Partise Socialiste ne legjislaturen e tete dhe eshte kryetar i Komisionit per Veprimtarine Prodhuese Tregtine dhe Mjedisinp <![CDATA[Mbyllet Komisioni per CEZ Balla Berisha pergjegjes per demin 450 milione euro]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069041/titulli/Mbyllet-Komisioni-per-CEZ-Balla-Berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313mbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313mbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euroscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectMbyllet20Komisioni20pC3ABr20CEZ2C20Balla3A20Berisha20pC3ABrgjegjC3ABs20pC3ABr20dC3ABmin2045020milionC3AB20euroampbodyMbyllet20Komisioni20pC3ABr20CEZ2C20Balla3A20Berisha20pC3ABrgjegjC3ABs20pC3ABr20dC3ABmin2045020milionC3AB20euro20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fmbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fmbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textMbyllet Komisioni per CEZ Balla Berisha pergjegjes per demin 450 milione euro data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313mbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313mbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euro data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313mbyllet-komisioni-per-cez-balla-berisha-pergjegjes-per-demin-450-milione-euroballa-112 relattachment wp-att-647773img classalignleft wp-image-647773 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ballajpg alt width388 height231 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703ballajpg 512w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703balla-300x179jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703balla-128x76jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703balla-378x225jpg 378w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703balla-180x107jpg 180w sizesmax-width 388px 100vw 388px aKomisioni per Privatizimin e CEZ mbyll hetimet duke vleresuar se privatizimi pa inventarizim dhe ulja qellimisht e vleres se aseteve ka shkaktuar nje dem prej 450 milione euro demp pSipas kryetarit te Komisionit hetimor Parlamentar per Privatizimin e CEZ Taulant Balla pergjegjesia per kete dem te shkaktuar bie direkt ndaj kryeministrit te asaj kohe Sali Berisha por dhe ndaj ish-ministrit te Energjitikes Genc Ruli ish-zvministrit Enno Bozdop pBalla theksoi se VKM e firmosura nga Sali Berisha kane favorizuar fituese ne menyre te padrejte firmen qe privatizoi kompanine e energjise ne Shqiperip <![CDATA[Zbulohet SMS-ja LSI urdher ministrave e deputeteve Mos thoni me Meta kryeminister]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069040/titulli/Zbulohet-SMS-ja-LSI-urdher-ministrave-e-deputeteve-Mos-thoni-me-Meta-kryeminister div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313zbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeminister divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313zbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeministerscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectZbulohet20SMS-ja2F20LSI20urdhC3ABr20ministrave20e20deputetC3ABve3A20Mos20thoni20mC3AB20E2809CMeta20kryeministC3ABrE2809D21ampbodyZbulohet20SMS-ja2F20LSI20urdhC3ABr20ministrave20e20deputetC3ABve3A20Mos20thoni20mC3AB20E2809CMeta20kryeministC3ABrE2809D2120-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fzbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeminister2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fzbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeminister2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textZbulohet SMS-ja LSI urdher ministrave e deputeteve Mos thoni me Meta kryeminister data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313zbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeminister data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313zbulohet-sms-ja-lsi-urdher-ministrave-e-deputeteve-mos-thoni-me-meta-kryeminister data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170312klajda-gjosha-duam-meten-kryeminister-te-ndalim-arrogancen-lsi-do-jete-force-e-paremeta-gjosha relattachment wp-att-647116img classalignleft size-full wp-image-647116 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjoshajpg alt width960 height720 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjoshajpg 960w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-300x225jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-768x576jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-800x600jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-480x360jpg 480w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-128x96jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-180x135jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703meta-gjosha-720x540jpg 720w sizesmax-width 960px 100vw 960px aPetrit Vasili ne cilesine e zevendeskryetarit te Levizjes Socialiste per Integrim iu ka shperndare sot te gjithe ministrave dhe deputeteve te kesaj partie nje direktive thelbi i se ciles eshte heqja dore nga deklaratat e tipit Meta President apo Meta Kryeministerp pReferuar tekstit te plote te SMS-se te siguruar nga emBalkanWebem qe ka mberritur sot ne numrat e celulareve te deputeteve dhe ministrave te LSI-se Vasili terheq vemendjen ne dy mesazhet kryesore qe sipas tij duhet te percillen ne publik nga zyrtaret me te larte te LSI-sep pMesazhet tuaja duhet te perqendrohen nep p1 Dialog per reformen zgjedhore per te mundesuar zgjedhje me standard dhe te pakontestuara si dhe zbatim me kembengulje te reformes ne drejtesip p2 Nje shans per te gjithe secilit sipas fushes se profesionit te tyre shkruan Vasili ne SMS-sep pKy urdher i ri qe ka dhene sot numri dy i LSI-se vjen 24 ore pasi dy ministra te kesaj partie Klajda Gjosha dhe Edmond Panariti e shprehen hapur ne publik deshiren e tyre qe Ilir Meta te jete kryeminister i venditp pVlen te theksohet gjithashtu se me ane te kesaj direktive LSI duket se po kerkon te zbuse disi tonet brenda koalicionit qeverises me PS-ne dhe kryeministrin Rama qe thirrjet Meta kryeminister i kane vleresuar si provokim ne prag te zgjedhjeve nga ana e aleatit te tyre kryesorp pstrongTEKSTI I PLOT I SMSstrongp pemstrongIE nderuarstrongemp pKryetari do te jete jashte vendit per disa dite Nuk duhet te kete shperqendrim nga ju lidhur me mesazhin politik me deklarime Meta President Meta Kryeminister etjp pemstrongMesazhet tuaja duhet te perqendrohen nestrongemp pemstrong1strong emDialog per reformen zgjedhore per te mundesuar zgjedhje me standard dhe te pakontestuara si dhe zbatim me kembengulje te reformes ne drejtesip pemstrong2strongem Nje shans per te gjithe secilit sipas fushes se profesionit te tyrep pemstrongPershendetje Petrit Vasilistrongembr img srchttpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-208x280jpg sizesmax-width 287px 100vw 287px srcsethttpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-208x280jpg 208w httpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-260x350jpg 260w httpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-700x941jpg 700w httpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-570x766jpg 570w httpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasili-500x672jpg 500w httpwwwbalkanwebcomsitewp-contentuploads201703petrit-vasilijpg 714w altpetrit-vasili width287 height386 p <![CDATA[Rritje pagash per mjeket Rama zbulon skemen e re 100 mije leke ne dite per mjeket e QSUT qe shkojne ne rrethe]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069039/titulli/Rritje-pagash-per-mjeket-Rama-zbulon-skemen-e-re-100-mije-leke-ne-dite-per-mjeket-e-QSUT-qe-shkojne-ne-rrethe div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-rescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectRritje20pagash20pC3ABr20mjekC3ABt2C20Rama20zbulon20skemC3ABn20e20re3A2010020mijC3AB20lekC3AB20nC3AB20ditC3AB20pC3ABr20mjekC3ABt20e20QSUT20qC3AB20shkojnC3AB20nC3AB20rretheampbodyRritje20pagash20pC3ABr20mjekC3ABt2C20Rama20zbulon20skemC3ABn20e20re3A2010020mijC3AB20lekC3AB20nC3AB20ditC3AB20pC3ABr20mjekC3ABt20e20QSUT20qC3AB20shkojnC3AB20nC3AB20rrethe20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textRritje pagash per mjeket Rama zbulon skemen e re 100 mije leke ne dite per mjeket e QSUT qe shkojne ne rrethe data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rritje-pagash-per-mjeket-rama-zbulon-skemen-e-re1489402620rama-qsut relattachment wp-att-647786img classalignleft size-full wp-image-647786 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsutjpg alt width442 height256 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsutjpg 442w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsut-300x174jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsut-128x74jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsut-388x225jpg 388w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads2017031489402620rama-qsut-180x104jpg 180w sizesmax-width 442px 100vw 442px aPas mbledhjes se kryesise se Partise Socialiste kryeministri Edi Rama ka marre pjese ne nje aktivitet te QSUT ku dhe kane qene bashke ministri ne largim i Shendetesise Ilir Beqja dhe pasardhesja e tij aktualisht drejtoreshe e QSUT Ogerta Manastirliup pKoencidence e bukur sepse ky event ishte organizuar me pare dhe perkoi me vendimin e ndryshimit dhe te ministrit te Shendetesise me ministren e re te Shendetesise Ketu ne zemren e fushes se betejes sone per tranformimin e sistemit tone shendetesor ne nje territor ku deri tre vjet e gjysem me pare as mund te imagjihonhej cka eshte bere dhe pergatitet te filloje ne pak jave tha kryeministri Ramap pAi tha se sistemi shendetesor ka ende nevoja te rendesishme Per mjeket e Tiranes qe shkojne ne spitalet rajonale do te kete nje pagese 10 mije leke te reja ne dite Ndersa 5 mije leke te reja per mjeket e spitaleve rajonale qe shkojne per nje konsulte ne zonat ruralep pKrahas rritjes 10 te pagave kryeministri Rama tha se do te kete nje rritje me 25 per pagen e atyre qe punojne ne reaminacion dhe urgjence si dhe do te kete dyfishim te pages per sherbimin e rojesp pNuk e quaj te pavend perkundrazi e quaj domsdoshmeri dhe nje shprehje respekti per te gjithe kete trupe prej 13 mije njerezish punen e te ciles nuk e asgjeson dot sjellja teresisht e papranueshme e atyre qe brenda asaj trupe i krijojne njerezve ne nevoje shqetesimin e madh te detyrimit per te dhene rryshfet ne sensin qe rritja e pagave dhe jo thjesht rritja e pagave po dhe disa konsiderata te tjera jane me shume se domosdoshmerip pKorrupsioni nuk luftohet nese ata qe punojne ne urgjence dhe reaminacion dhe kane rroga qe jane larg se qeni te mjaftueshme jo per ta cmuar po te pakten per ta justifikuarp pPer kete arsye ne pervec 10 te rritjes se pages do te rrism 25 pagen per ata qe punojne ne reaminacion apo urgjence dhe per kete arsye do te dyfishojme pagen e sherbimit te rojes tha Ramap pGjithashtu tha ai do te rritet bonusi dhe per mjeket qe shkojne jashte Tiranesp pp <![CDATA[Deputeti socialist provokon LSI-ne Doni Meten kryeminister Dilni me vete ne zgjedhje dhe provoni ta merrni]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069038/titulli/Deputeti-socialist-provokon-LSI-ne-Doni-Meten-kryeminister-Dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313provokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313provokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrniscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectDeputeti20socialist20provokon20LSI-nC3AB3A20Doni20MetC3ABn20kryeministC3ABr3F20Dilni20mC3AB20vete20nC3AB20zgjedhje20dhe20provoni20ta20merrniampbodyDeputeti20socialist20provokon20LSI-nC3AB3A20Doni20MetC3ABn20kryeministC3ABr3F20Dilni20mC3AB20vete20nC3AB20zgjedhje20dhe20provoni20ta20merrni20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fprovokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fprovokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textDeputeti socialist provokon LSI-ne Doni Meten kryeminister Dilni me vete ne zgjedhje dhe provoni ta merrni data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313provokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313provokon-deputeti-socialist-doni-meten-kryeminister-dilni-me-vete-ne-zgjedhje-dhe-provoni-ta-merrni data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20151021debati-i-plote-gramoz-ruci-kokedhimes-kush-je-ti-qe-merr-vendime-per-ps-ne-ty-te-kane-bojkotuar-te-gjitheruci-kosta relattachment wp-att-351114img classalignleft wp-image-351114 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201503ruci-kostajpg alt width363 height269 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201503ruci-kostajpg 850w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201503ruci-kosta-300x222jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201503ruci-kosta-800x592jpg 800w sizesmax-width 363px 100vw 363px aPas deklaratave gjate fundjaves te dy figurave te rendesishme te LSI-se per deshiren per ta pare kreun e partise se tyre serish kryeminister te vendit ka reaguar deputeti socialist Vladimir Kostap pKosta ka publikuar nje status ku ben te ditur qendrimin e tij lidhur me deklaraten e ministers Klajda Gjosha dhe ministrit Edmond Panaritip pNe statusin e tij Kosta shprehet se ky eshte edhe qendrimi i socialisteve te thjeshtep pJa cfare shkruan aip pem8220Qe PD kerkon largimin e Rames nuk eshte ndonje cudi e ka kerkuar qe diten e pare qe Rama mori detyren do parti qe eshte ne opozite qellimin kryesor ka te largoje Kryeministrin njeriun qe i hoqi asaj pushtetin Ndaj nuk ja vlen te zgjatemi me idete idiote qe vijne nga cadra e bulevarditemp pemPor ne situaten kur kerkohet largimi i Qeverise se PS deklarimet e ministrave te aleatit tone kryesorse Kryeministri duhet te jete nga radhet e tyre ngjajne me e pakta jashte realitetitemp pemSi biznesmen dhe politikan une i kuptoj deklaratat e znj Gjosha dhe z Panariti Kane te drejte qe te enderrojne Ilir Meten kryeminister ndaj jane dhe ne LSIemp pemPatjeter qe duhet ta shohin Meten si Kryeminister por pasi te fitoje shumicen e votave te vetem pa aleance Nese i vetem fiton qofte edhe 25 te vendeve ne Parlament hallall ia bejme postin e kryeministritemp pemPor aktualisht ceshtjen e Kryeministrit e ka zgjidhur Kushtetuta se ciles force politike i takon Deklarime te tilla zakonisht behen edhe nga parti me te vogla ne kohe fushate dhe une nuk di te kete nisur fushata ende Nese doni Kryeministrin dilni me vete dhe provojeni ta merrniemp pemNderkohe per sa kohe na quani dhe u quajme aleate silluni si te tille te pakten publikishtemp pemPersonalisht e kam shprehur mendimin tim per kete koalicion edhe me pare Kryeministrit tim do ti kerkoja qe me shume se llogarite ne tavoline me shume se sondazhet apo analistet te degjonte elektoratin e PS-se per te ardhmen e koalicionit Mendimet e socialisteve te thjeshte dhe strukturave te partise ne baze jane analiza dhe sondazhi me i mire i asaj qe duhet te ndodh per koalicionin mes PS dhe LSI Baza e socialisteve eshte shume here me e qarte per ate qe eshte interes i Partise Socialiste mosvazhdimin e koalicionit me LSI-neemp pemE them kete sepse me rezulton se keshillat dhe mendimet e urta te ndonje deputeteti te PS-se mbi dobine e koalicionit nuk jane ne interesin tone por te aleatit Ka deputete socialiste qe sot shpalosin forcen apo avantazhet e LSI dhe kane filluar mendojne njelloj si ministrat apo deputetet e LSIemp pemNdaj PS-ja duhet te degjoje bazen socialiste e cila e thote hapur dhe qarte se me shume humbem se fituam nga aleanca me LSI Nese ne 2013 u be nje gabim qe po na kushton shtrenjte eshte koha te mos perseritet me Sepse tani edhe PD nuk po kerkon largimin e qeverise PS-LSI por vetem largimin e PS8221emp <![CDATA[Fatmir Xhafaj i perzgjedhuri i nderkombetareve]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069037/titulli/Fatmir-Xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313fatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313fatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetarevescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectFatmir20Xhafaj2C20E2809Ci20pC3ABrzgjedhuriE2809D20i20ndC3ABrkombC3ABtarC3ABveampbodyFatmir20Xhafaj2C20E2809Ci20pC3ABrzgjedhuriE2809D20i20ndC3ABrkombC3ABtarC3ABve20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Ffatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Ffatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textFatmir Xhafaj i perzgjedhuri i nderkombetareve data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313fatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313fatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetareve data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313fatmir-xhafaj-i-perzgjedhuri-i-nderkombetarevexhafaj-lu relattachment wp-att-647842img classalignleft wp-image-647842 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lujpg alt width424 height236 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lujpg 696w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lu-300x167jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lu-640x357jpg 640w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lu-128x71jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lu-400x223jpg 400w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703xhafaj-lu-180x100jpg 180w sizesmax-width 424px 100vw 424px aDetyra si kryetar i Komisionit te Reformes ne Drejtesi ka lejuar Fatmir Xhafajn ministrin e ri te Brendshem qe te formoje nje raport te privilegjuar me nderkombetaretp pAmbasadori Lu ne asnje moment nuk e ka fshehur preferencen e tij per Xhafajn duke shkelur cdo protokoll e duke u takuar ne disa raste personalisht koke me koke me te perpara takimeve te Komisionit te Reformesp pNe menyre te ngjashme edhe ambasadorja Vlahutin ka shprehur publikisht mbeshtetjen per punen qe ka bere Komisioni i Reformes ne Drejtesip pAmbasadorja e BE-se ka marre qarte anen e Xhafajt duke kerkuar qe komisioni te vazhdoje i pashqetesuar punen ne rastet e nje serie sulmesh personale qe opozita leshoi kunder Xhafajt gjate vitit te shkuarp pBie ne sy fakti qe axhendes se takimeve zyrtare qe shume zyrtare te BE-se kane bere ne Shqiperi i eshte bashkangjitur gjate dy viteve te fundit edhe nje takim i posacem me Xhafajnp pNe menyre te natyrshme Xhafaj ka kthyer borxhin duke mbrojtur vazhdimisht rolin qe nderkombetaret do te luajne ne procesin e vetingutp pPasi ish-kryeministri Berisha dhe kryetari aktual i PD-se kerkuan per here te pare ne maj 2016 qe nderkombetaret te mos perfshihen ne procesin e vetingut pasi kjo cenon sovranitetin e Shqiperise Xhafaj u shnderrua ne mbrojtesin kryesor publik te rolit te nderkombetareve ne reformen ne drejtesip pKete pozicion te vendosur pro rolit nderkombetar ne procesin e vetingut Xhafaj e ka perseritur ne pothuajse cdo dalje te tij publikep pPer kete arsye caktimi i tij si minister i ri i Brendshem me shume se nje emerim politik duket se perben nje mesazh te dyfishte te kryeministrit Ramap pSe pari ndaj aleateve nderkombetare te cileve u thuhet se qeveria vlereson angazhimin e tyre ne ceshtjen e vetingut dhe se dyti ndaj opozites te ciles i riperseritet edhe nje here me shume vullneti per te nisur zbatimin e vetingut perpara perfundimit te ketij mandati qeverisesp <![CDATA[Beqaj mban fjalimin e fundit si minister Shendetesie Nuk u lekund ne asnje cast vullneti per rilindjen e shendetesise]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069036/titulli/Beqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-Shendetesie-Nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313beqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313beqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesisescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectBeqaj20mban20fjalimin20e20fundit20si20ministC3ABr20ShC3ABndetC3ABsie3A20Nuk20u20lC3ABkund20nC3AB20asnjC3AB20C3A7ast20vullneti20pC3ABr20rilindjen20e20shC3ABndetC3ABsisC3ABampbodyBeqaj20mban20fjalimin20e20fundit20si20ministC3ABr20ShC3ABndetC3ABsie3A20Nuk20u20lC3ABkund20nC3AB20asnjC3AB20C3A7ast20vullneti20pC3ABr20rilindjen20e20shC3ABndetC3ABsisC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbeqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fbeqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textBeqaj mban fjalimin e fundit si minister Shendetesie Nuk u lekund ne asnje cast vullneti per rilindjen e shendetesise data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313beqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313beqaj-mban-fjalimin-e-fundit-si-minister-shendetesie-nuk-u-lekund-ne-asnje-cast-vullneti-per-rilindjen-e-shendetesise data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpimg classalignleft wp-image-647861 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1jpg alt width269 height180 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-300x200jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-768x512jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-540x360jpg 540w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-128x85jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-338x225jpg 338w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703Ilir-Beqaj-1-180x120jpg 180w sizesmax-width 269px 100vw 269px Ilir Beqaj ka mbajtur fjalimin e tij te fundit si minister i Shendetesisep pAi u shfaq perkrah kryeministrit Rama dhe ministres se re deri dje vartese e tij ne QSUTp pBeqaj ka falenderuar kryeministrin Edi Rama per besimin dhe mbeshtetjen e dhene gjate punes se tijp pAi e pergezoi per punen e bere ministren e re te Ministrise se Shendetesise Ogerta Manastirliup pemMe lejoni fillimisht ti uroje suksese Ogerta Manastirliu per deyten e re si ministre emp pemMe shume prej jush une dhe Gerta kemi qene se bashku ne takimin e pare te shtatorit 2013 dhe mendoj se te gjitha ato projekte qe u prezantuan nuk do te ishin bere te mundur pa mbeshtetjen e qeveriseemp pemDua te bej nje falenderim per kryeministrin Edi Rama per besimin dhe mbeshtetjen qe me dha personalisht ne keto tri vite duke me ngarkuar me pergjegjesine per te udhehequr ndryshimin rrenjesor ne kete sektoremp pem Ishte nje rrugetim i veshtire ne nje toke te lene djerre me kurthe te panumerta dhe nen trysnine e vazhdueshme te privilegjeve te humbura por qe nuk lekunden ne asnje cast vullnetin tone per rilindjen e shendetesise e cila ishte shembelltyre e kapjes se shtetit nga interesat monopolisteem u shpreh Ilir Beqajp <![CDATA[Vlahutin iu jep leje ambasadoreve te BE-se te drekojne me Lulzim Bashen]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069035/titulli/Vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-BE-se-te-drekojne-me-Lulzim-Bashen div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashen divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashenscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectVlahutin20E2809Ciu20jep20lejeE2809D20ambasadorC3ABve20tC3AB20BE-sC3AB2C20tC3AB20drekojnC3AB20me20Lulzim20BashC3ABnampbodyVlahutin20E2809Ciu20jep20lejeE2809D20ambasadorC3ABve20tC3AB20BE-sC3AB2C20tC3AB20drekojnC3AB20me20Lulzim20BashC3ABn20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fvlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashen2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fvlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashen2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textVlahutin iu jep leje ambasadoreve te BE-se te drekojne me Lulzim Bashen data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashen data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashen data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313vlahutin-iu-jep-leje-ambasadoreve-te-be-se-te-drekojne-me-lulzim-bashenbasha-boschard relattachment wp-att-647846img classalignleft size-full wp-image-647846 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschardjpg alt width1024 height643 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschardjpg 1024w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-300x188jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-768x482jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-800x502jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-1000x628jpg 1000w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-573x360jpg 573w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-128x80jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-358x225jpg 358w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-180x113jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703basha-boschard-860x540jpg 860w sizesmax-width 1024px 100vw 1024px aPak dite me pare organi zyrtar i Partise Demokratike Rilindja Demokratike sulmonte ambasadoren e BE-se ne Tirane Romana Vlahutinp pSipas gazetes se PD-se Vlahutin nuk lejonte ambasadoret e BE-se ne Tirane qe te shkonin ne cadren e PD-sep pPor sot disa nga ambasadoret e BE-se kane drekuar me Bashen ne nje nga restorantet e Tiranesp pSipas logjikes se RD-se atyre iu eshte dhene leje nga Romana Vlahutinp pPer momentin nuk dihet se cfare eshte diskutuar ne kete dreke por e sigurte eshte qe tema kryesore ka qene protesta e PD-se dhe braktisja e Kuvendit nga ana e saj duke sabotuar keshtu komisionet e vetting-utp <![CDATA[Rikthehet perseri debora ne disa qytete te Shqiperise]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069034/titulli/Rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-Shqiperise div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperise divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperisescriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectRikthehet20pC3ABrsC3ABri20dC3ABbora20nC3AB20disa20qytete20tC3AB20ShqipC3ABrisC3ABampbodyRikthehet20pC3ABrsC3ABri20dC3ABbora20nC3AB20disa20qytete20tC3AB20ShqipC3ABrisC3AB20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperise2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Frikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperise2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textRikthehet perseri debora ne disa qytete te Shqiperise data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperise data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperise data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpa hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313rikthehet-perseri-debora-ne-disa-qytete-te-shqiperiseqafa-buallit1 relattachment wp-att-647649img classalignleft wp-image-647649 srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-300x209jpg alt width274 height191 srcsethttpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-300x209jpg 300w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-768x535jpg 768w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-800x557jpg 800w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-517x360jpg 517w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-128x89jpg 128w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-323x225jpg 323w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-180x125jpg 180w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1-775x540jpg 775w httpwwwgazetatemanetwebwp-contentuploads201703qafa-buallit1jpg 950w sizesmax-width 274px 100vw 274px aEdhe pse jemi ne prag te stines se pranveres moti vazhdon te na suprizojep pGjate dy diteve te fundit ulja e temperaturave ka rikthyer deboren ne verilindje dhe ne juglindje te vendit tonep pMesohet se ne Bulqize trashesia e debores momentalisht shkon nga 5 cm deri ne 15 cm ne zonat malorep pPo ashtu edhe Korca e Pogradeci jane zgjuar me debore mbi 5 centimetrap pDeri me tani nuk raportohen probleme serioze ne rruget nacionale dhe ruralep pProblemet me motin mund te sjellin probleme per fermeret ne bujqesi pasi demton te mbjellat e tyrep <![CDATA[Qerate e zyrave ne Tirane me te shtrenjtat ne rajon]]> 2023-06-04T10:27:19+00:00 2023-06-04T10:27:19+00:00 http://www.arkivalajmeve.com/lajme/artikull/iden/1048069033/titulli/Qerate-e-zyrave-ne-Tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon div stylemin-height33px classreallysimpleshare reallysimplesharebutton robots-nocontent snapnopreviewdiv classreallysimplesharegoogle1 stylewidth90pxdiv classg-plusone data-sizemedium data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313qerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon divdivdiv classreallysimplesharelinkedin stylewidth100pxscript typeINShare data-counterright data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313qerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajonscriptdivdiv classreallysimpleshareemail stylewidth40pxa hrefmailtosubjectQeratC3AB20e20zyrave20nC3AB20TiranC3AB2C20mC3AB20tC3AB20shtrenjtat20nC3AB20rajonampbodyQeratC3AB20e20zyrave20nC3AB20TiranC3AB2C20mC3AB20tC3AB20shtrenjtat20nC3AB20rajon20-20http3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fqerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon2Fimg srchttpwwwgazetatemanetwebwp-contentpluginsreally-simple-facebook-twitter-share-buttonsimagesemailpng altEmail titleEmail adivdiv classreallysimplesharefacebooklike stylewidth110pxiframe srcwwwfacebookcompluginslikephphrefhttp3A2F2Fwwwgazetatemanet2Fweb2F20172F032F132Fqerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon2Famplayoutbuttoncountampwidth110ampheight27amplocaleenUS scrollingno frameborder0 stylebordernone overflowhidden width110px height27px allowTransparencytrueiframedivdiv classreallysimplesharetwitter stylewidth110pxa hrefhttpstwittercomshare classtwitter-share-button data-counthorizontal data-textQerate e zyrave ne Tirane me te shtrenjtat ne rajon data-urlhttpwwwgazetatemanetweb20170313qerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon data-via adivdiv classreallysimplesharefacebooksharenew stylewidth110pxdiv classfb-share-button data-hrefhttpwwwgazetatemanetweb20170313qerate-e-zyrave-ne-tirane-me-te-shtrenjtat-ne-rajon data-typebuttoncount data-width110divdivdiv div classreallysimpleshareclearfixdivpNese merr nje zyre me qera ne kryeqytet ka te ngjare qe ta paguash me shtrenjte ate edhe se ne kryeqytetin grek ne Athinep pTe dhenat me te fundit te Colliers International bejne te ditur se qerate mujore ne zonat qendrore te biznesit jane nder me te shtrenjtat ne Ballkanin Perendimorp pPer zyrat cilesore qeraja mujore arrin deri ne 24 euro per meter katror ndersa per zonat e klasit A arrin deri ne 20 eurom2 raporton Monitorp pQeraja mesatare per zyrat e klasit A eshte 183 eurom2 duke shenuar nje rritje ne vitin 2016 nga 175 eurom2 qe ishte ne fund te 2015-sp pNe Athine qeraja mesatare eshte 15 eurom2 ne Serbi 17 eurom2 ne Sofje 13 eurom2p pSipas Colliers ne fund te gjashtemujorit te dyte 2016 stoku i pergjithshem i zyrave ne Tirane ka rene ne 101307 m2p pStoku aktual perfshin godina te klasit A B dhe B dhe godina per perdorim te kombinuarp pNdryshimi i stokut ne total tregon nje renie prej 3500 m2 si rezultat i hyrjes ne treg te American Business Center per shkak te daljes nga tregu te qendrave te biznesit Veve dhe G-Kam qe per momentin nuk permbushin kushtet per tu klasifikuar si zyrap pKeto ndryshime u pasqyruan edhe ne nje renie ne normen e zyrave te padhena me qira nga 114 ne fund te 2015 ne 884 ne fund te 2016p pPjesa me e madhe e ofertes per zyra eshte e vendosur ne qender te qytetit perfshi zonen qendrore te biznesit ndersa zonat me pak te preferuara jane ne rrethinat e Tiranesp pProjektet e medha te zyrave te vendosura jashte qytetit kane regjistruar norma te larta te moszenies Keto norma nuk jane perfshire ne llogaritje pasi mund te shtremberonte analizen totale te moszenies se zyrave qe perfaqesohet nga godinat ne zonen qendrore te biznesit thekson Colliersp pNe fund te vitit 2016 stoku total i zyrave te dhena me qera arriti ne 79563 m2 duke shenuar nje norme moszenieje prej 884 duke perjashtuar qendrat e biznesit jashte qytetit Kerkesa duket se eshte rritur lehte per shkak se zyrat qendrore te Bankes Credins kane zene 100 American Business Centerp pPjesa me e madhe e aktiviteteve te qeramarrjes jane ende te bazuara ne rinegocimin dhe rinovimet e bera ne baze te posacme Pjese te rinegocimeve e zene dhe kerkesat per nje ulje te qirase dheose pershtatjen e siperfaqes se zyravep - Arkiva Shqiptare e Lajmeve