Rezultate te kerkimit per termin: +Ahmetaj

Total: 5503
No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:41.161Z

Ahmetaj: 5 mijë lekë shpërblim për pensionistët për festat e fundvitit

Ministri i Financave dhe Ekonomisë Arben Ahmetaj, i pranishëm në komisionin parlamentar për Ekonominë e Financat, tha se në fund të vitit pensionistët do të përfitojnë 5 mijë lekë shpërblim. Në aktin normativ që ndryshon buxhetin e vitit 2018, qeveria ka akorduar një fond të posa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:57.940Z

Ahmetaj Qeveria i uli cmimin OSSH-se

Selia rozë ka vijuar me denoncimin e asaj që e cilëson dështimin e privatizimit të Operatorit të Sistemit të Shpërndarjes tek CEZ. Arben Ahmetaj, përmes një grafiku tregoi sesi një vit përpara shitjes së OSSH, një kompan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:13.487Z

Ahmetaj: Ja ulja e taksave për 97 % të shqiptarëve

Ministri i Zhvillimit Ekonomik, Tregtisë dhe Sipërmarrjes, Arben Ahmetaj, tha se, taksa progresive është një lajm i mirë për 97% të shqiptarëve. Ai tha se duke filluar nga 1 janari shtresa e mesme do të çlirohet nga taksimi, duke fituar pagën e 13-të. “Një projektbuxhet historik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:33.624Z

Ahmetaj: Strategjia e zhvillimit të ekonomisë, mbi katër shtylla

Zhvillimi i ekonomisë shqiptare për 6 vitet e ardhshme do të mbështetet në përmirësimin e klimës së biznesit, mbështetjen e SME-ve, nxitjen e eksporteve si dhe investimeve të huaja. Këto katër shtylla u theksuan dje nga ministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj, gjatë prezantimit të draft-

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.249Z

Ahmetaj: Janë përmirësuar perspektivat për rritje ekonomike

Ministri i Ekonomisë, Arben Ahmetaj, ka deklaruar të premten se progres-raporti i Komisionit Europian vë në dukje se "Shqipëria ka përmirësuar perspektivat për rritjen e saj ekonomike". "Për sa i përket kriterit ekonomik, raporti vlerëson se, Shqipëria është e përgatitur për të zh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:26.671Z

Arben Ahmetaj njofton rritjen e pagave me 10% për punonjësit e administratës

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, njoftoi se sot hyn në fuqi rritja e pagave për ata që punojnë në administratë, arsim apo shëndetësi. Sot, rritja 10% e pagës në administratë është një realitet. Është rritur paga me 10% për punonjësit e administratës publike, nëpunësit d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:44.188Z

Ahmetaj i përgjigjet Vasilit: Shqetësimet tuaja janë të drejta

Ministri i Financave, Arben Ahmetaj, i është përgjigjur letrës së Petrit Vasilit të dërguar një ditë më parë për problemet në sektorin e bujqësisë. Në të thuhet se sugjerimet e bëra në Vasili janë vlera për rezultatet e punës. Shqetësimet tuaja janë mëse legjitime, që si qe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama