Rezultate te kerkimit per termin: +Akreditimit

Total: 1199
No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.744Z

Agjencia e Akreditimit kërkon profilizimin e kolegjeve private

Nga Express më 02 korrik 2011 në ora 20:00 Drejtues të Këshillit Kombëtar të Cilësisë i Agjencisë së Akreditimit të Kosovës kanë bërë të ditur se programet e reja këtë vit janë shumë të kufizuara, për shkak se agjencia e akreditimit ka përfshirë në proces vetëm ato progr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.628Z

Keshilli i Akreditimit, 3 vende te lira pune

Ministria e Arsimit dhe Shkences shpalli dje kerkesen per aplikim per 3 anetare eksperte qe do te bejne pjese ne Keshillin e Akreditimit te Arsimit te Larte. Kandidatet duhet te kene titullin "Profesor", duhet te jene anetare te personelit te brendshem akademik te nje Institucioni te Arsimit te Lart

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.167Z

Nis procesi i akreditimit në 6 universitete, 2 publike dhe 4 private

Të parët në test: Politekniku, Bujqësori, Luigj Gurakuqi, Aleksandër Xhuvani, UET dhe Marin Barleti Shpresa Mezini Procesi i akreditimit do të testojë si universitetet publike edhe ato private. Zyrtarisht, siç edhe është pohuar më herët nga krerët e Ministrisë së Arsimit, akreditimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.372Z

Politekniku, ne dhjetor mbyll fazen e pare te akreditimit

Universiteti i dyte publik me i madh ne vend, ai Politeknik, ne kryeqytet, pritet te perfundoje procesin e vetevleresimit te brendshem te tij ne fund te ketij viti. Dhe pas permbylljes se procedurave te detyruara prane Ministrise se Arsimit, ky institucion i arsimit te larte do t’i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.209Z

Arrestohet kreu i Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi

Në bazë të kërkesës së Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës dhe urdhëresës së Gjykatës Themelore në Prishtinë, Policia e Kosovës të martën ka kryer një operacion në Agjencinë Kosovar të Akreditimit në Prishtinë, ku ka arrestuar drejtoreshën e këtij institucioni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.190Z

Koha për ndërkombëtarizimin e procesit të akreditimit të universiteteve shqiptare

Deputet i PD-së dhe zv.kryetar i Komisionit të Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik Edukimi ka shumë kuptime, por më aktuali është dhënia e një kuptimi të asaj që duhet bërë në drejtim të ndërtimit të së ardhmes si për veten ashtu dhe për komunitetin ku bëjmë pjesë. Globa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.770Z

Universitetet ne lupen e akreditimit

Per me pak se dy muaj universitetet shqiptare publike dhe te sistemit privat do te kalojne ne filtra “provimesh”. Ne kete menyre do te jepen dhe rezultate per universitetet qe do te shpallen te akredituara dhe per ato qe nuk do te arrijne standardet. Me fillimin e vitit te ri

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama