Rezultate te kerkimit per termin: +Akreditimit

Total: 1199
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:38.167Z

Nis procesi i akreditimit në 6 universitete, 2 publike dhe 4 private

Të parët në test: Politekniku, Bujqësori, Luigj Gurakuqi, Aleksandër Xhuvani, UET dhe Marin Barleti Shpresa Mezini Procesi i akreditimit do të testojë si universitetet publike edhe ato private. Zyrtarisht, siç edhe është pohuar më herët nga krerët e Ministrisë së Arsimit, akreditimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:14.372Z

Politekniku, ne dhjetor mbyll fazen e pare te akreditimit

Universiteti i dyte publik me i madh ne vend, ai Politeknik, ne kryeqytet, pritet te perfundoje procesin e vetevleresimit te brendshem te tij ne fund te ketij viti. Dhe pas permbylljes se procedurave te detyruara prane Ministrise se Arsimit, ky institucion i arsimit te larte do t’i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:14.209Z

Arrestohet kreu i Agjencisë së Akreditimit, Ferdije Zhushi

Në bazë të kërkesës së Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës dhe urdhëresës së Gjykatës Themelore në Prishtinë, Policia e Kosovës të martën ka kryer një operacion në Agjencinë Kosovar të Akreditimit në Prishtinë, ku ka arrestuar drejtoreshën e këtij institucioni

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.190Z

Koha për ndërkombëtarizimin e procesit të akreditimit të universiteteve shqiptare

Deputet i PD-së dhe zv.kryetar i Komisionit të Edukimit dhe Mjeteve të Informimit Publik Edukimi ka shumë kuptime, por më aktuali është dhënia e një kuptimi të asaj që duhet bërë në drejtim të ndërtimit të së ardhmes si për veten ashtu dhe për komunitetin ku bëjmë pjesë. Globa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.770Z

Universitetet ne lupen e akreditimit

Per me pak se dy muaj universitetet shqiptare publike dhe te sistemit privat do te kalojne ne filtra “provimesh”. Ne kete menyre do te jepen dhe rezultate per universitetet qe do te shpallen te akredituara dhe per ato qe nuk do te arrijne standardet. Me fillimin e vitit te ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:45.833Z

Rezultatet e akreditimit shpallen sot

Agjencia Kosovare për Akreditim (AKA) do të publikojë të mërkurën rezultatet e procesit të akreditimit. Pas një vlerësimi disamujor nëpër institucionet publike dhe private të arsimit të lartë në vend, ekspertët ndër

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.372Z

Dika: Është zhbllokuar procesi i akreditimit të masterave publikë

Fillimi i vitit të ri akademik vjen me kushte jo fort të kënaqshme për studentët, sidomos për sa ui përket mjediseve mësimore për dy fakultete: Shkencat Sociale dhe Juridikun. Cili është qëndrimi i KKS-së në lidhje me këtë problem dhe çfarë është bërë për zgjidhjen e tij? Akt

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama