Rezultate te kerkimit per termin: +Aplikanti +Duhet

Total: 486
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.098Z

Si duhet të jetë fotografia e aplikimit

Kriteret për realizimin e fotos, e cila duhet të jetë e 6 muajve të fundit. Kujdes! Cilësia dhe kushtet teknike të fotos mund t’ju skualifikojnë Çdo person që aplikon duhet të marrë në konsideratë një sërë kërkesash për bërjen e fotografisë dhe dërgimin e saj. Organizatorët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.399Z

Kriteret qe duhet te plotesohen per te aplikuar si pedagog

Universiteti Aleksander Moisiu Durres shpall kriteret qe duhen plotesuar per te aplikuar si pedagoge me kohe te pjesshme. Te interesuarit per vendet e lira ne fakultetet e ketij universiteti duhet te plotesojne disa kritere. Aplikuesi duhet te kete mbaruar studimet e larta ne specialitetin e kerkua

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.765Z

Lotaria amerikane, nisin aplikimet për DV - 2013

TIRANE- Nga ora 18:00 e pasdites së të martës, ( 4 tetor) nis aplikimi i Lotarisë Amerikane (Viza e Shumëllojshmërisë - DV) dhe përfundon në orën 18:00 të datës 5 Nëntor 2011.Ambasada amerikan informoi pak ditë më parë se nuk ka asnjë tarifë për t’u regjistruar për lotarin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:38.291Z

Vështirësohet marrja e “Green card”, punëdhënësit duhet të japin llogari

Një amendament në ligjin për dhënien e lejes së përhershme të jetesës në Shtetet e Bashkuara të Amerikës pritet të kalojë ditët në vijim në Kongresin Amerikan, pas propozimit të Departamentit të Punës së administratës së Xhorxh Bushit. Ky amendament do të vështirësojë dhën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.633Z

Lotaria Amerikane, ja çfarë duhet pas marrjes së përgjigjes së dytë

Formulari i ri i aplikimit përcakton kushtet e reja. Në raste të veçanta Ambasada verifikon të dhënat Posta Shqiptare ka filluar shpërndarjen e fituesve të fazës së parë në adresat e tyre, emrat e të cilëve bëhen publikë sipas listës së plotë. Aplikantët janë seleksionuar në m

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.656Z

Nis nesër aplikimi për lotarinë amerikane

03/10/2011  Rregullat e plota Çelen nesër aplikimet për lotarinë amerikane 2013. Kandidatët e interesuar duhet ti drejtohen faqes zyrtare të internetit ww.dvlottery.state.gov për të shkarkuar formularin e aplikimit online, duke nisur nga ora 18.00, ditës së nesërme, për të p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:24.687Z

Nisin sot aplikimet për lotarin amerikane, kriteret kualifikuese

Ashtu siç ishte parashikuar sot nga ora 18: 00 e pasdites nis aplikimi i Lotarisë Amerikane (Viza e Shumëllojshmërisë – DV). Aplikimet do të përfundojnë në orën 18:00 të datës 5 Nëntor 2011. Ashti si dhe vitet e mëparshme në Lotarinë amerikane nuk ka asnjë tarifë për t`u reg

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama