Rezultate te kerkimit per termin: +Bank

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:40.824Z

Tirana Bank Online Banking

Kryerja e veprimeve bankare ne llogarine tuaj jo domosdoshmerisht eshte e lidhur me prezencen tuaj ne banke. Online Banking eshte sherbimi qe Tirana Bank prej kohesh po u ofron klienteve te saj. Ky sherbim eshte i thjeshte praktik i sigurt dhe permes tij te gjithe klientet mund te kryejne veprime ba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.967Z

"Emporiki Bank" feston 10-vjetorin

Në kuadër të 10-vjetorit të aktivitetit me sukses në Shqipëri, "Emporiki Bank" organizoi dje një ceremoni të veçantë në ambientet e Galerisë Kombëtare të Arteve, ku ishin të pranishëm Kryeministri i Shqipërisë Sali Berisha, Adrian Fullani, Guvernator i Bankës së Shqipërisë, Ala

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:22.087Z

Tirana Bank dhuron gjak

Apelit te shendetesise per dhurime vullnetare te gjakut kete here i eshte pergjigjur Tirana Bank. Drejtuesit me te larte te kompanise dhe punonjesit e saj kane dhene gjak per femijet talasemike dhe njerezit ne nevoje. Pasi iu bashkua ketij gjesti drejtori i Pergjithshem, Dimitris Santiksis deklaroi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.724Z

Deutsche Bank në krizë

Një nga bankat më të mëdha europiane Deutsche Bank nuk u ka shpëtuar pasojave të krizës financiare. Grupi bankar gjerman njoftoi se për tremujorin e dytë të vitit një humbje të fortë të të ardhurave neto në kuotën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.886Z

Raiffeisen Bank mb

• Raiffeisen Bank n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:36.611Z

Presidenti i Shqipërisë dekoron Raiffeisen Bank

Shkëlqesia e tij, Presidenti i Republikës, z. Bujar Nishani, ka organizuar një mbrëmje gala me përfaqësues të komunitetit të biznesit në Shqipëri. Në këtë event, i cili u zhvillua në Pallatin e Brigadave, Presidenti i Republikës mirëpriti ministra të Qeverisë Shqiptare, Guvernator

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.733Z

“Tirana Bank” dhurata për fëmijët

 Në kuadër të festave të fundvitit Tirana Bank iu gjend pranë me dhurata fëmijëve të fshatit SOS. “Fshatrat e Fëmijëve SOS” është një organizatë që ofron mbështetje për fëmijët pa kujdes prindëror apo të rrezikuar për ta humbur kujdesin prindëror. Programet kr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama