Rezultate te kerkimit per termin: +Bank

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.019Z

Deutsche Bank preket nga kriza

Një nga bankat më të mëdha europiane Deutsche Bank nuk u ka shpëtuar pasojave të krizës financiare. grupi bankar gjerman ka raportuar për tremujorin e dytë të vitit një humbje të fortë të të ardhurave neto në kuotën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:41.779Z

ProCredit Bank, oferta speciale për klientët

ProCredit Bank, në vazhdimësi të një fushate të suksesshme për kreditimin e biznesit vendas, zgjerimit të mëtejshëm të rrjetit dhe prezantimit të produkteve të reja, vjen tashmë me oferta speciale për të gjithë klientët e saj. Me qëllimin për të qenë sa më pranë klientëve dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.444Z

Piraeus Bank, mbështet biznesin ballkanik

 Grupi bankar Piraeus Group falë bashkëpunimit me Bankën Evropiane për Investim ka mundur të sigurojë në formë garanti 120 milion euro. Kjo shumë do të shkojë në financimin e biznesit të vogël dhe atij të mesëm në katër shtete ballkanike Shqipëri, Bullgari, Rumani dhe Serbi.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.432Z

Raiffeisen Bank ndryshon drejtorin ekzekutiv

05/10/2010Bordi drejtues Duke marre edhe miratimin nga Banka e Shqiperise Raiffeisen Bank ne Shqiperi njofton disa ndryshime ne perberjen e bordit te saj drejtues. Sipas njoftimit zyrtar te kesaj banke Christian Canacaris emerohet Drejtori i ri Ekzekutiv i Raiffeisen Bank ne Shqiperi duke filluar n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.883Z

Topi dekoron presidentin e Raiffeisen Bank

Presdienti i Raiffeisen Bank, Herbert Stepic u dekorua sot me “Medaljen e Mirënjohjes” nga presidenti i Republikës, Bamir Topi. Ky dekorim vjen pasi banka celebroi 5 vjetorin e saj në Shqipëri. Medalja iu dorëzua nga Sekretari i Pergjithshëm i Presidencës. TIRANE- Presidenti Bamir To

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:24.213Z

Contador në Saxo Bank

Tri herë kampioni i Tour de France, Alberto Contador nga Spanja ka nënshkruar kontratë dyvjeçare me ekipin Saxo Bank-Sungard të udhëhequr nga Bjarne Riisi. Lëvizja është njoftuar të martën dhe erdhi nëntë ditë pasi Contador shënoi triumfin e tij të tretë në Tour de France në vit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:20.112Z

ProCredit Bank, dege ne 22 shtete

Me hapjen e nje banke te re ne Armeni, ProCredit Bank tashme eshte e pranishme ne 22 shtete te botes. Me 7 Dhjetor 2007, Banka Qendrore e Armenise i dha ProCredit Bank licencen per te kryer operacione bankare ne Armeni. Aksioneret e ProCredit Bank Armeni jane ProCredit Holding AG, aksioneri kryesor

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama