Rezultate te kerkimit per termin: +Bank

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:19.886Z

Raiffeisen Bank mb

• Raiffeisen Bank n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:36.611Z

Presidenti i Shqipërisë dekoron Raiffeisen Bank

Shkëlqesia e tij, Presidenti i Republikës, z. Bujar Nishani, ka organizuar një mbrëmje gala me përfaqësues të komunitetit të biznesit në Shqipëri. Në këtë event, i cili u zhvillua në Pallatin e Brigadave, Presidenti i Republikës mirëpriti ministra të Qeverisë Shqiptare, Guvernator

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:47.733Z

“Tirana Bank” dhurata për fëmijët

 Në kuadër të festave të fundvitit Tirana Bank iu gjend pranë me dhurata fëmijëve të fshatit SOS. “Fshatrat e Fëmijëve SOS” është një organizatë që ofron mbështetje për fëmijët pa kujdes prindëror apo të rrezikuar për ta humbur kujdesin prindëror. Programet kr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:46.197Z

"Tirana Bank", me drejtor te ri

"Tirana Bank" me drejtor te ri. Burimet zyrtare te bankes njoftuan dje se, Dimitris Santixis eshte emeruar nga "Piraeus Bank" dhe Bordi Drejtues i "Tirana Bank" ne pozicionin e ri te drejtorit te Menaxhimit te "Tirana Bank". Santixis sjell ne "Tirana Bank" nje karriere te gjate ne sektorin bankar dh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:23.070Z

Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak

Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar kanë organizuar ditën e dhurimit vullnetar të gjakut nga të gjithë punonjësit e saj anembanë vendit, duke shënuar çeljen e iniciativës së quajtur “Muaji i kontributit të bankave”. Ky është viti i tretë që punonjësit e Tirana

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.019Z

Deutsche Bank preket nga kriza

Një nga bankat më të mëdha europiane Deutsche Bank nuk u ka shpëtuar pasojave të krizës financiare. grupi bankar gjerman ka raportuar për tremujorin e dytë të vitit një humbje të fortë të të ardhurave neto në kuotën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:41.779Z

ProCredit Bank, oferta speciale për klientët

ProCredit Bank, në vazhdimësi të një fushate të suksesshme për kreditimin e biznesit vendas, zgjerimit të mëtejshëm të rrjetit dhe prezantimit të produkteve të reja, vjen tashmë me oferta speciale për të gjithë klientët e saj. Me qëllimin për të qenë sa më pranë klientëve dhe

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama