Rezultate te kerkimit per termin: +Bank

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:46.197Z

"Tirana Bank", me drejtor te ri

"Tirana Bank" me drejtor te ri. Burimet zyrtare te bankes njoftuan dje se, Dimitris Santixis eshte emeruar nga "Piraeus Bank" dhe Bordi Drejtues i "Tirana Bank" ne pozicionin e ri te drejtorit te Menaxhimit te "Tirana Bank". Santixis sjell ne "Tirana Bank" nje karriere te gjate ne sektorin bankar dh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:23.070Z

Punonjësit e Tirana Bank dhurojnë gjak

Tirana Bank në bashkëpunim me Kryqin e Kuq Shqiptar kanë organizuar ditën e dhurimit vullnetar të gjakut nga të gjithë punonjësit e saj anembanë vendit, duke shënuar çeljen e iniciativës së quajtur “Muaji i kontributit të bankave”. Ky është viti i tretë që punonjësit e Tirana

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:45.019Z

Deutsche Bank preket nga kriza

Një nga bankat më të mëdha europiane Deutsche Bank nuk u ka shpëtuar pasojave të krizës financiare. grupi bankar gjerman ka raportuar për tremujorin e dytë të vitit një humbje të fortë të të ardhurave neto në kuotën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:41.779Z

ProCredit Bank, oferta speciale për klientët

ProCredit Bank, në vazhdimësi të një fushate të suksesshme për kreditimin e biznesit vendas, zgjerimit të mëtejshëm të rrjetit dhe prezantimit të produkteve të reja, vjen tashmë me oferta speciale për të gjithë klientët e saj. Me qëllimin për të qenë sa më pranë klientëve dhe

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:54.444Z

Piraeus Bank, mbështet biznesin ballkanik

 Grupi bankar Piraeus Group falë bashkëpunimit me Bankën Evropiane për Investim ka mundur të sigurojë në formë garanti 120 milion euro. Kjo shumë do të shkojë në financimin e biznesit të vogël dhe atij të mesëm në katër shtete ballkanike Shqipëri, Bullgari, Rumani dhe Serbi.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.432Z

Raiffeisen Bank ndryshon drejtorin ekzekutiv

05/10/2010Bordi drejtues Duke marre edhe miratimin nga Banka e Shqiperise Raiffeisen Bank ne Shqiperi njofton disa ndryshime ne perberjen e bordit te saj drejtues. Sipas njoftimit zyrtar te kesaj banke Christian Canacaris emerohet Drejtori i ri Ekzekutiv i Raiffeisen Bank ne Shqiperi duke filluar n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:50.883Z

Topi dekoron presidentin e Raiffeisen Bank

Presdienti i Raiffeisen Bank, Herbert Stepic u dekorua sot me “Medaljen e Mirënjohjes” nga presidenti i Republikës, Bamir Topi. Ky dekorim vjen pasi banka celebroi 5 vjetorin e saj në Shqipëri. Medalja iu dorëzua nga Sekretari i Pergjithshëm i Presidencës. TIRANE- Presidenti Bamir To

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama