Rezultate te kerkimit per termin: +Bankres

Total: 4
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.916Z

AKBN zbulon skandalin per Bankers

brbrKompania Bankres Petroleum i ka fshehur shtetit shqiptar 300 milion dollare shpenzime te cilat nuk jane te justifikuara Te gjitha keto para te deklaruara ne menyre jo te rregullt sic ka mesuar Vizion Plus jane bere vetem ne nje vit dhe behet fjale per 2011-en Agjencia Kombetare e Burimeve Natyro

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.912Z

Zbulohet kontrata e Bankers

brbrVizion Plus ka arritur te siguroje marreveshjen sekrete qe qeveria dhe Bankres Petroleum firmosen ne vitin 2004 Si kompania ashtu dhe ekzekutivi i asaj kohe u kujdesen qe te mbanin te fshehte kete kontrate e cila i jepte Bankers te drejta ekskluzive ne nxjerrjen dhe shitjen e naftes qe del nga n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:19.686Z

Tentativa per arbitrazh me GFI

brbrEdhe pse tentoi ne vitin 2014-te te rishikonte kontraten me Global Fluid International qeveria shqiptare nuk arriti dot te bente nje hap te tille Shkas per kete nisje te konfliktit ishin pretendimet e koncesionarit te cilat te shprehura permes letrave i kerkon Ministrise se Financave shenjimin

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.837Z

Bankers Petrolium shmang taksat

brbrEdhe per vitin 2014-te Bankers Petrolium nuk ka derdhur asnje lek ne formen e tatimit mbi fitimin ne buxhetin e shtetit Ne kete raport i cili tregon te ardhurat e kompanise per vitin e kaluar pranohet se jane fituar 216 milion dollare por keto para deklarohen si te mbuluara me shpenzime Sipas k

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:58.476Z

Kinezët shtyjnë për në vjeshtë blerjen e Bankers Petroleum

Kinezët e Geo Jade nuk do të marrin kontrollin në pronësinë e Bankers Petroleum (kompania më e madhe koncensionare në nxjerrjen e naftës) para vjeshtës. Burimet zyrtare të Bankers njoftuan sot se është miratuar shtyrja e transaksionit të korporatës tek degët e Geo-Jade Petroleum Corpo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:34.061Z

Bankers mori hua nga BERZH

brbrKompania Bankres Petrolium eshte ndihmuar nga Banka Evropiane per Rindertim dhe Zhvillim ne menyre qe te rrite investimet ne Shqiperi por kushti kryesor ketu ka qene mbrojtja e mjedisit Ne vitin 2009 BERZH ka miratuar nje kredi me vlere 50 milion dollare dhe 5 milion nga keto para duhet te shkon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:32.580Z

Rama ne Samitin Nderkombetar te Naftes

brbrStrategjia e qeverise per te rritur te ardhurat dhe ekonomine eshte shfrytezimi i plote i te gjitha burimeve naftembajtese ne Shqiperi perfshire edhe ato qe ndodhen  ne detbrbr brbrEdi Ramabrbr brbrJemi ne fazen e vleresimit financiar dhe sizmologjik te burimeve ne detbrbr brbrNe samitin e pa

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama