Rezultate te kerkimit per termin: +Buxheti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:28.857Z

Buxheti i SHBA për vitin 2017, Obama kërkon 4.1 triliardë dollarë

Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Barak Obama, ka dërguar në senat propozimin e tij përfundimtar sa i përket planit të shpenzimeve për vitin 2017, duke kërkuar një shifër rekord prej 4.1 triliardë dollarësh. Drafti ka të parashikuar një sërë prioritetesh mes të cilave edhe shtimi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:44.650Z

Kryeministri Berisha Buxheti 2011 me i madhi e me i suksesshmi ne historine e vendit

Ky eshte i vetmi buxhet qe miratohet kete fundviti me nje rritje te tille rrogash e pensionesh. Buxheti perballon me fature te plote perfundimin apo ndertimin e mbi dy mije kilometrave rruge. Buxheti ka perqendrim te madh ne turizem. Agjencia turistike me prestigjioze e botes ne guidat e saj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.333Z

Buxheti i 2009-s, ndryshimet që do të pësojë kryeqyteti

Emanuela Sako Projektbuxheti i Bashkisë së Tiranës, i parashikuar për vitin 2009, parashikon ndryshimin e Tiranës në të gjitha zonat. Kryeqyteti do të preket nga ndryshime të mëdha përgjatë gjithë territorit, që është përcaktuar nga vetë qytetarët. Këshilli Bashkiak i Tiranës,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.618Z

Buxheti i vitit elektoral, Berisha shpenzoi 98% të fondit rezervë

Shifrat Kryeministria përdori 120 milionë lekë. Nishanit iu dhanë 5 milionë lekë për shpenzime operative Shëndetësia - Rreth 56.92 milionë lekë ose rreth 2.9 për qind e fondit rezervë i është dhënë Ministrisë së Shëndetësisë, nëpërmjet 19 vendimeve, për përballimin e shpen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.160Z

Buxheti 2009, qeveria ka planifikuar shkurtimin e fondit për përkrahjen sociale

Fondi i përkrahjes sociale do të jetë 16.8 miliardë lekë. Buxheti 2009 do të jetë më i madhi që Shqipëria ka bërë Ervin Koçi Shtresat në nevojë që marrin përkrahje sociale nga shteti për të mbajtur frymën gjallë, vitin e ardhshëm (2009) do të kollundrisen me më pak para ndi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:21.163Z

Buxheti për 9 muaj, rriten shpenzimet e qeverisë për argëtim, bien për arsim e shëndetësi

Shkëlqimi pas fasadës mund ta largojë vëmendjen për disa çaste nga problemet reale të ekonomisë: shpenzimet e ulëta kapitale, tkurrjen e fondeve për arsim dhe shëndetësi, që po ndikojnë negativisht në mirëqenien e qytetarëve...Shpenzimet buxhetore të ndara sipas 10 funksioneve kry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.566Z

Buxheti, 150 mln euro kalojne ne 2009

Julian Llupo Ne aktin normativ te miratuar gjate dites se djeshme ne komisionin e ekonomise qeveria ka parashikuar qe te kaloje rreth 150 milione euro te ardhura nga privatizimet per vitin 2009. Keto te ardhura jane realizuar kryesisht nga privatizimi i kompanise ARMO dhe INSIG. "Edhe pse kushtet ne

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama