Rezultate te kerkimit per termin: +Buxheti

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.618Z

Buxheti i vitit elektoral, Berisha shpenzoi 98% të fondit rezervë

Shifrat Kryeministria përdori 120 milionë lekë. Nishanit iu dhanë 5 milionë lekë për shpenzime operative Shëndetësia - Rreth 56.92 milionë lekë ose rreth 2.9 për qind e fondit rezervë i është dhënë Ministrisë së Shëndetësisë, nëpërmjet 19 vendimeve, për përballimin e shpen

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:59.160Z

Buxheti 2009, qeveria ka planifikuar shkurtimin e fondit për përkrahjen sociale

Fondi i përkrahjes sociale do të jetë 16.8 miliardë lekë. Buxheti 2009 do të jetë më i madhi që Shqipëria ka bërë Ervin Koçi Shtresat në nevojë që marrin përkrahje sociale nga shteti për të mbajtur frymën gjallë, vitin e ardhshëm (2009) do të kollundrisen me më pak para ndi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:21.163Z

Buxheti për 9 muaj, rriten shpenzimet e qeverisë për argëtim, bien për arsim e shëndetësi

Shkëlqimi pas fasadës mund ta largojë vëmendjen për disa çaste nga problemet reale të ekonomisë: shpenzimet e ulëta kapitale, tkurrjen e fondeve për arsim dhe shëndetësi, që po ndikojnë negativisht në mirëqenien e qytetarëve...Shpenzimet buxhetore të ndara sipas 10 funksioneve kry

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:10.566Z

Buxheti, 150 mln euro kalojne ne 2009

Julian Llupo Ne aktin normativ te miratuar gjate dites se djeshme ne komisionin e ekonomise qeveria ka parashikuar qe te kaloje rreth 150 milione euro te ardhura nga privatizimet per vitin 2009. Keto te ardhura jane realizuar kryesisht nga privatizimi i kompanise ARMO dhe INSIG. "Edhe pse kushtet ne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.340Z

Buxheti 2012 investime e me pak taksa

Sipas kryebashkiakut Basha zeri kryesor i buxhetit jane investimet dhe shpenzimet per sherbimet publike ndersa do te reduktohen shpenzimet per personelin. Rreth 50 e investimeve te Bashkise do te jene teresisht te reja ndersa 5 do te jene vazhdimi dhe perfundimi i investimeve te nisura me heret. Bas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:13.759Z

Buxheti, rritje ekonomike pa masa shtrënguese

Fjala e Kryeministrit, Edi Rama, në seancën e sotme parlamentare, gjatë diskutimit për Projektbuxhetin 2015: Fjalimet e buxhetit janë gjithnjë me shifra, mbi shifra, për shifra dhe sigurisht që kjo është e pashmangshme, por çka nuk duhet të harrohet dhe besoj ne nuk e kemi harruar ësht

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:55.277Z

Kosove Buxheti i 2011-es pret votat ne seancen e 25 marsit

Parlamenti i Kosoves Prishtine 15 mars 2011 NOA-Projektligji per Buxhetin e vitit 2011 ne Kosove pritet te shkoje ne parlament per te marre votat e ligjvenesve me 25 mars. Kryesia e Kuvendit te Kosoves ne mbledhjen e drejtuar nga kryetar i Kuvendit Jakup Krasniqi e mori kete vendim diten e sotme si

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama