Rezultate te kerkimit per termin: +Elbasanit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:59.176Z

Dixhitalizohet Dorëshkrimi i Elbasanit

Robert Elsie njofton në faqen e tij se Dorëshkrimi i Elbasanit - "teksti i hershëm shqip i dorëshkrimit të ungjijve (biblike) të Elbasanit (viti 1761) nga Gregori i Durrësit, shkruar në një alfabet të posaçëm, ndodhet tani në internet në një version të modernizuar!" Dixhitalizimi ës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:17.430Z

Landfilli i Elbasanit

Duket se Bashkia e Elbasanit, gjatë këtij viti, do t’i japë fund njëherë e mirë problemit të grumbullimit të mbetjeve urbane, të cilësuara si një nga ndotësit më të mëdhenj në qytet. Mbyllja e fushës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:37.575Z

Busheku, perla turistike e Elbasanit

Autori i Lajmit: red.Banorët e Elbasanit e quajnë veten me fat që natyra u ka dhuruar një pasuri natyrore si ajo e Bushekut, një zonë e mbushur me rrepe shekullore dhe me burime të ftohta ujore. Vetëm 9 km larg qytetit të Elbasanit, Busheku, një nga pikat historike e turistike më të veç

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:09.844Z

Ndjekje penale rektorit të Elbasanit

Shpërdorim detyre Arrestohen kancelari dhe drejtori ekonomik i universitetit, hetohet edhe juristja Katër zyrtarët lëshuan me qira një ambient të Universitetit të Elbasanit, duke abuzuar me detyrën Rektori i Universitetit të Elbasanit, Liman Varoshi, bashkë me kancelarin, drejtorin ekonomi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:10.068Z

Shkurtohet administratae bashkise se Elbasanit

Keshilli Bashkiak i Elbasanit ka miratuar me shumice votash shkurtimin e organikes se administrates. Nje numer prej 68 punonjesish te administrates se bashkise se qytetit te Elbasanit mund te lere punen gjate vitit 2012. Nga 486 punonjes numri i tyre ka shkuar ne 418. Pritet qe sektori i prekur me t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.690Z

Harresa e Kongresit të Elbasanit

Shefqet DELIALLISI Para pak muajsh u përkujtua me madhështi 100-vjetori i Kongresit të Manastirit, ngjarja më e rëndësishme në historinë e shkrimit të gjuhës shqipe. Organizimi ishte dinjitoz dhe kulmoi me përkujtimoren e mbajtur në Shkup, ku përshëndetën dhe kryeministrat e tre

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:55.591Z

KLD inspekton Gykatën e Elbasanit

Këshilli i Lartë i Drejtësisë ka inspektuar Gjykatën e Elbasanit. Zëvendëskryetari i KLD-së, Kreshnik Spahiu lëshoi kritika për paaftësi ndaj gjyqtarëve. Ai theksoi se vjedhjet dhe prostitucioni janë shumë të përhapura në qytetin e Elbasanit. Spahiu theksoi se kërkohet një politik

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama