Rezultate te kerkimit per termin: +Fakultetin

Total: 6322
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.511Z

Hapen masterat e nivelit të parë në Fakultetin e Shkencave të Natyrës dhe të Infermierisë

Hapen katër programe studimi master i nivelit të parë, në Universitetin e Tiranës. Në Fakultetin e Shkencave të Natyrës është miratuar masteri i nivelit të parë në “Teknologji informacioni”, kurse në Fakultetin e Infermierisë janë hapur tre mastera të nivelit të parë, që jan

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.184Z

Bie matura, konkurs në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja

Maturantët që dëshirojnë të ndjekin studimet e larta në Fakultetin e Gjuhëve të Huaja duhet t‘i nënshtrohen një testimi ekstra, që zhvillohet në muajin korrik. Nisur nga fakti se vitin e kaluar fituan qindra studentë, që nuk kishin asnjë njohuri në gjuhën që konkurruan, ky fakult

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.935Z

Masteri në mësuesi, qeveria miraton 50 kuota për Fakultetin e Shkencave Sociale

Jonida Tashi Vetëm 50 studentëve do t’u jepet mundësia për të ndjekur studimet “Master” në mësuesi, për arsimin e mesëm, në Fakultetin e Shkencave Sociale gjatë këtij viti akademik. Masteri 1-vjeçar në mësuesi, për arsimin e mesën, në Fakultetin e Shkencave sociale në Tira

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:15.263Z

Alarme false për bomba në Fakultetin e Drejtësisë dhe të Shkencave Sociale

Njësia Antieksploziv nuk gjen lëndë shpërthyese, dyshohen studentët. Tahiri nga Durrësi: Shqipëria nuk është imune nga terrorizmi Dy alarme false për bombë u regjistruan dje në Universitetin e Tiranës. Pak minuta pas konstatimit se në Fakultetin e Shkencave Sociale nuk ishte vendosur b

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.811Z

Presidenti Topi dekoron me Urdhrin Mjeshter i Madh Fakultetin e Bujqesise dhe Mjedisit dhe Fakultetin e Mjekesise Veterinare te Universitetit Bujqesor te Tiranes.

11 tetor 2010 Presidenti i Republikes Prof. Dr. Bamir Topi dekoroi sot me Urdhrin Mjeshter i Madh Fakultetin e Bujqesise dhe Mjedisit te Universitetit Bujqesor te Tiranes me motivacionin Per kontributin e vecante si nje qender unikale e edukimit bashkekohor universitar e pasuniversitar kerkimit sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.276Z

Mbrojtja e gjuhëve, radhë në fakultetin e Tiranës

 zirina llambroRadhë për mbrojtjen e gjuhëve të huaja në fakultetin e Tiranës. Brenda 3 ditëve janë plotësuar 100 vendet tek anglishtja dhe drejt përfundimit janë edhe për gjuhën italiane. Ndonëse nga  departamenti i mbrojtjes së gjuhëve, afati i regjistrimit për të dalë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.764Z

Dokumentar për Fakultetin e Histori-Filologjisë, diplomohen 293 studentë

Nga ceremonia e djeshme Oborri i Fakultetit të Histori-Filologjisë ishte i mbushur plot dje në mbrëmje. Veç 293 studentëve të cilët mes urimeve e brohoritjeve morën në duar diplomat, nuk mungonin as prindër familjarë e dhjetëra pedagogë. Në ceremoninë që mbledh bashkë studentët e

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama