Rezultate te kerkimit per termin: +Familjar

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:40.014Z

Gjykata lejon planifikimin familjar

Filipine Qeveria triumfon mbi kundërshtimet e Kishës për shpërndarjen falas të prezervativëve dhe pilulave Gjykata Kushtetuese në Filipine miratoi një ligj mbi kontrollin e lindjeve, gjë që përbën një disfatë për Kishën Katolike. Ligji u kërkon qendrave shëndetësore të qeverisë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.388Z

Italia, rregullat për bashkim familjar

 Nga dita e sotme ndryshojnë rregullat dhe dokumentet që duhen për bashkim familjar me emigrantët në Itali. Gazeta boton listën zyrtare të kategorive që përfitojnë dhe dokumenteve që duhen dorëzuar në ambasadë dhe konsullata. Nga sot në Itali ka hyrë në fuqi reforma e normativ�

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:34.148Z

Emigrantët, ADN për bashkimin familjar

Emigrantët tanë në Itali do të bëjnë ADN për të bërë ribashkimin familjar. Kjo në rast se ata e kanë të pamundur të plotësojnë dokumentacionin përkatës. Komisioni i Çështjeve Kushtetuese të Dhomës së Deputetëve në shtetin fqinj, ku numërohen rreth 474 mijë emigr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:23.841Z

Itali, kriteret e bashkimit familjar

Prej datës 1 janar të këtij viti, paga që duhet të ketë një emigrant shqiptar në Itali, për të tërhequr familjen e tij, duhet të jetë më e madhe. Kjo, pasi qeveria italiane ka rritur “çekun social” në vendin fqinj, që është edhe kriteri matës për pagën e një emigranti që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.904Z

Ribashkimi familjar, përcaktohen kushtet e reja

Cilat leje qëndrimi janë të vlefshme për të kërkuar bashkim familjar. Të ardhurat që duhet të sigurohen sipas numrit të familjarëve që ribashkohen Italia bën publike kushtet e reja që duhet të përmbushin shtetasit e huaj për të kryer ribashkimin familjar. Dispozitat e reja mbi riba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.462Z

Itali, kriteret e reja të bashkimit familjar

Prej datës 1 janar të këtij viti, paga që duhet të ketë një emigrant shqiptar në Itali, për të tërhequr familjen e tij, duhet të jetë më e madhe. Kjo, pasi qeveria italiane ka rritur “çekun social” në vendin fqinj, që është edhe kriteri matës për pagën e një emigranti që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.230Z

Planifikimi familjar tani sipas Protokollit Kombëtar

Të gjitha qendrat shëndëtësore ku ofrohet shërbimi mbi planifikimin familjar, po ashtu edhe maternitetet tani e tutje do të punojnë duke u bazuar në Protokollin kombëtar të planifikimit familjar. Ky është i pari protokoll i cili u mundëson mjekëve njohuritë, instrumentet dhe mbështet

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama