Rezultate te kerkimit per termin: +Familjar

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:28.904Z

Ribashkimi familjar, përcaktohen kushtet e reja

Cilat leje qëndrimi janë të vlefshme për të kërkuar bashkim familjar. Të ardhurat që duhet të sigurohen sipas numrit të familjarëve që ribashkohen Italia bën publike kushtet e reja që duhet të përmbushin shtetasit e huaj për të kryer ribashkimin familjar. Dispozitat e reja mbi riba

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.462Z

Itali, kriteret e reja të bashkimit familjar

Prej datës 1 janar të këtij viti, paga që duhet të ketë një emigrant shqiptar në Itali, për të tërhequr familjen e tij, duhet të jetë më e madhe. Kjo, pasi qeveria italiane ka rritur “çekun social” në vendin fqinj, që është edhe kriteri matës për pagën e një emigranti që

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:42.230Z

Planifikimi familjar tani sipas Protokollit Kombëtar

Të gjitha qendrat shëndëtësore ku ofrohet shërbimi mbi planifikimin familjar, po ashtu edhe maternitetet tani e tutje do të punojnë duke u bazuar në Protokollin kombëtar të planifikimit familjar. Ky është i pari protokoll i cili u mundëson mjekëve njohuritë, instrumentet dhe mbështet

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:14.261Z

Turizmi familjar kthehet ne Gjirokaster

Turizmi familjar po kthehet ne Gjirokaster ne nje mundesi per te perfituar ekonomikisht per disa nga pronaret e shtepive te vjetra qindra vjecare. Disa nisma te marra se fundi prej tyre po kthejne ne jete godina te braktisura duke i sherbyer per turistet. Korrespondenti yne Raimond Kola vizi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:40.973Z

Një letër biznesit familjar

Nga Fatmir Gjoni Dikur, në fillesat e tregtisë së lirë, ata që i hynin botës së biznesit nuk kishin shumë alternativa por të fillonin me biznese të quajtura biznese familjare. Nuk ekzistonte akoma koncepti i burimeve njerëzore dhe të vetmit persona që mund tu besoje ishin njerëz të fa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.378Z

Qeveria gjermane bllokon bashkimin familjar të refugjatëve?

Në Greqi mijëra refugjatë presin të bashkohen me familjet në Gjermani, megjithëse kanë një premtim për të vazhduar udhëtimin drejt këtij vendi. Bashkimi familjar ishte temë e rëndësishme në fushatën zgjedhore gjermane. Sipas një raportimi në media e drejta e refugjatëve në Gje

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:58.923Z

Votimi familjar, ende problem në malësi

Shmangia e votimit familjar ishte një nga sfidat e këtij procesi zgjedhor. Raportimet e korrespondentëve tanë në rrethe flasin për një ulje të ndjeshme të fenomenit, por asesi për zhdukjen e tij. Burrat e shumë shtëpive kanë hyrë dje në dhomat "e fshehta", ku shënonin votën gratë,

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama