Rezultate te kerkimit per termin: +Fixhit

Total: 26
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:05.267Z

Arrin nota verbale e njohjes së Kosovës nga Fixhi

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka pranuar notën verbale dhe një letër për njohjen zyrtare të Republikës së Kosovës nga Republika e Fixhit.Në përputhje të plotë me njoftimin e para dy ditëve të kryeministrit të Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, i cili

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:04.935Z

Na njohu Fixhi

Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit, Hashim Thaçi ka deklaruar se Kosova është njohur nga shteti i Fixhit. Sipas tij kjo njohje është konfirmuar nga vetë zyrtarët e këtij shteti.“Mund të ju konfirmoj se sot kemi pranuar konfirmimin nga shteti i Fixhit, për ve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:18.269Z

Kosova vendos marrëdhënie diplomatike me Fixhin

PRISHTINE - Republika e Kosovës ka vendosur dje marrëdhënie diplomatike me Republikën e Fixhit.“Marrëveshja e vendosjes së marrëdhënieve diplomatike ndërmjet dy shteteve është nënshkruar në Tokio nga ambasadori i Republikës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:05.365Z

Ka arritur nota e njohjes së Kosovës nga Fixhi

Ministri i Jashtëm, Enver Hoxhaj, ka pranuar notën verbale dhe një letër për njohjen zyrtare të Republikës së Kosovës nga Republika e Fixhit. Në përputhje me njoftimin e para dy ditëve të kryeministrit Hashim Thaçi, i cili ka b

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:47.968Z

V E N D I M PËR VENDOSJEN E MARRËDHËNIEVE DIPLOMATIKE ME REPUBLIKËN E ISHUJVE TË FIXHIT

V E N D I M  PËR  VENDOSJEN E MARRËDHËNIEVE DIPLOMATIKE ME REPUBLIKËN E ISHUJVE TË FIXHIT   Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 1, të nenit 15, të ligjit nr.9095, datë 3.7.2003, « Për shërbimin e jashtëm të Republ

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:47.765Z

Hoxhaj kërkon njohjen nga Fixhi

Ministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Enver Hoxhaj pas qëndrimit në New York, ka vazhduar vizitën e tij disa ditore në shtete të Oqeanisë.Ministri Hoxhaj sot ka qëndruar në Republikën e Ishujve Fixhi, ku ka zhvilluar shumë takime me përfaqësues të këtij shteti. Hoxhaj është pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:04.814Z

Kosova njihet nga Republika e Ishujve Fixhi

Flamuri i Fixhit PRISHTINE- Në mbledhjen e Qeverisë së Kosovës, kryeministri i vendit, Hashim Thaçi ka deklaruar se Kosova është njohur nga shteti i Fixhit. Sipas tij kjo njohje është konfirmuar nga vetë zyrtarët e këtij shteti, raporton Express. Fixhi, emri zyrtar Republika e Ishujve Fi

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama