Rezultate te kerkimit per termin: +Fund +Marrs

Total: 1
No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:08.961Z

Footnot-a e Kosovës dhe simboli i numrit 13

Në datën 22-23 shkurt, në Bruksel u fi rmos një marrëveshje midis perëndimit dhe lindjes, Amerikës dhe Rusisë, shqiptarëve dhe serbëve, marrëveshje e cila nuk kishte lidhje vetëm me të ardhmen e Kosovës, por të gjith&eu

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama