Rezultate te kerkimit per termin: +Historia

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:38.406Z

Historia e Francës përmes publicitetit

Ekspozita  Historia e një vendi mund të tregohet edhe përmes publicitetit. Kjo është forma që Aleanca Franceze e Tiranës dhe Galeria Kombëtare kanë zgjedhur për të treguar historinë e një shteti si Franca. Ekspozita Historia e Francës e treguar përmes publicitetit, do të hapet sot n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.034Z

Historia nuk është gjyqësi

Robert Qafzezi Historikisht, gabimet në lidhje me vizionin e të parit të historisë sonë kanë qenë katastrofike, së pari nga mediokriteti dhe politizimi i historianëve vendas dhe së dyti edhe nga një lloj keqdashjeje prej historianëve të huaj. Gjithashtu, kjo ka ardhur edhe nga optika e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.419Z

Kryetarja e Kuvendit:"Historia e Integrimit është historia e reformave tona.

  "Historia e integrimit të Shqipërisë në këto vite,  është historia e i qeverisjes së  Partisë Demokratike,  është historia e reformave tona, është vullnet i lidershipit të fortë, u shpreh Kryetarja e Kuvendit para banorëve të komunave  Bajzë dhe Bogë n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:56.221Z

Këtu fillon historia

Share Nga Shpëtim Gjika Nuk dëshirojmë turbullira dhe ngatërresa, nuk duam të prishet paqja në mes të kombeve që janë në gadishullin e Ilirisë. Dëshirojmë vetëm dhe kërkojmë me gjithë zemër bashkimin e farës shqiptare, përparimin e saj si në punë të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:16.688Z

Promovohet Historia e Kosovës

Në organizim të Kuvendit Komunal, të mërkurën në Tetovë janë promovuar tre librat për historinë e Kosovës, të autorit Jusuf Buxhovi. Librat përfshijnë periudhën antike dhe mesjetën, periudhën osmane dhe periudhën deri te protektorati ndërkombëtar në Kosovë.Recensenti i librit,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:36.587Z

Historia: A ishin me të vërtetë vikingët gjakatarë?

Historia e vikingëve ka magjepsur njerëzit për shumë shekuj. Por ndërsa një ekspozitë e madhe është hapur në Muzeun e Britanisë, disa kanë ngritur diskutimin se njerëzit ndoshta i kanë kuptuar gabim këta luftëtarë Tom de Castella, BBC Anijet e gjata mbërritën më 8 qershor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.296Z

Historia në treg

Mbase Çurçilli e kishte gabim. Mbase nuk është se Ballkani, siç thoshte ai, prodhon më tepër histori sesa mundet të konsumojë. A nuk kanë treguar dy dekadat e fundit pikërisht se Ballkani ka konsumuar gjithë historinë që ka prodhuar, madje ka uri edhe për më tepër?

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama