Rezultate te kerkimit per termin: +Industri

Total: 3485
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.500Z

Rritet afarizmi në industri dhe shërbime

Sondazhi, xhiroja totale e ndërmarrjeve u rrit 1.7%. Lëvizje pagash te privati Zamir Alushi Ekonomia ka tendenca rritëse, sipas sondazhit të INSTAT për tremujorin e parë të vitit 2014. Vrojtimi i kryer në formë ankete ka si objekt indeksin e shifrës së afarizmit ose xhiros totale të ndë

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:22.761Z

Rriten të punësuarit dhe pagat në industri, ndërtim, shërbime

Në tremujorin e tretë të këtij viti është shënuar një rritje me bazë vjetore e numrit të të punësuarve në sektorin e industrisë, ndërtimit, shërbimeve, e shoqëruar kjo dhe me rritje të pagave për punonjësit. Të dhënat e ditura bëhen në statistikat afatshkurtra të tremujorit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:03.814Z

Lesi Turizmi nje industri ne zhvillim

“Sektori i turizmit është shndërruar në industri vitet e fundit, këtë e dëshmon edhe numri i madh i turistëve që vijnë në Shqipëri për pushime, si dhe investimet e mëdha që janë bërë në përmir&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:51.227Z

Lana Del Rey: Kam shkuar me shumë meshkuj në industri

Së fundmi ajo ka shkaktuar shumë debat me hitin F….d My Way Up To The Top. Dhe këngëtarja Lana Del Rey ka pranuar se ka një element të vërtetë në këtë këngë, që pak a shumë nënkupton se ajo e ka hapur rrugën e karrierës drejt majave duke bërë seks. Por edhe pse pranon se

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:36.212Z

Pse skemi industri turizmi, mes dy vendeve të famshme për turizëm?

  Përse anglezët e kanë patur dhe e kanë Greqinë si vend të privilegjuar për pushimet e tyre? - Ka natyrën e bukur të ishujve plot diell, peshkimin e zhvilluar, kulturën kulinare (të të gatuarit) në mënyra mesdhetare të kthyer në art. Kanë kujdes dhe mirësjellje në shërbim.

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:34.078Z

Bimët medicinale, Mediu: Industri me rëndësi për vendin

Bimët mjekësore në vend janë dëmtuar dhe janë përdorur pa kriter, ndërkohë që kanë munguar ndëshkimet e duhura. Në konferencën e parë të bimëve medicinal, ministri i Mjedisit Fatmir Mediu e vleresoi kete industri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:42.219Z

INSTAT: Shitjet në ndërtim dhe industri u rritën 10.1% në 2008-n

Indeksi i volumit të shifrës së afarizmit në 3-mujorin e katërt të vitit 2008 arriti 147.0 për qind, kundrejt 3-mujorit mesatar (2005=100), duke shënuar një rritje 7.9 për qind krahasuar me 3-mujorin e mëparshëm. Krahasuar me 3-mujorin e katërt 2007 ky tregues rezulton me 21.7 për qin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama