Rezultate te kerkimit per termin: +Institucionet

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:52.069Z

HIV/AIDS miratohet vendimi për trajtimin e të prekurve

Miratohet vendimi për parandalimin e transmetimit të HIV/AIDS-it dhe për kujdesin, këshillimin dhe trajtimin e personave që jetojnë me HIV/AIDS në institucionet e arsimit, të riedukimit, institucionet e trajtimit mjekësor, institucionet rezidenciale të përkujdesit social, burgjet dhe vend

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:30.148Z

Nën kodin kuqezi

Shtohen përpjekjet për të zgjeruar numrin e subjekteve që identifikohen përmes faqeve të tyre të internetit me kodin ndërkombëtar të Shqipërisë .al  Qeveria shqiptare po synon që të rregullojë një herë e mirë procedurat e difuzionit të domaineve të interne

No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:25.621Z

Tahiri thotë se s’ka rrezik nga integrimi i ‘Mbrojtjes Civile’ (Video)

Integrimi i ish-pjesëtarëve të mbrojtjes civile në institucionet e Kosovës, nuk përbën rrezik për sigurinë e Kosovës, apo bartje të informacioneve të rëndësishme për në Serbi. "Kjo pasi ata persona nuk do të jenë të punësuar në institucionet e ndjeshme të sigurisë së Kosovës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:45.638Z

Kosove, familjaret e te humburve, presion qeverise

Familjaret e personave te pagjetur kane kerkuar nga institucionet e Kosoves dhe ato nderkombetare te bejne me shume presion per zbardhjen e fatit te te humburve. Ne prag te 27 prillit qe eshte “Dita e te Pagjeturve te Kosoves”, familjaret kane theksuar se institucionet pergje

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama