Rezultate te kerkimit per termin: +Interesat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.578Z

Kursimet interesat ne pikiate

Qytetarët që kursejnë, tani përfitojnë shumë më pak të ardhura se më parë. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se interesat e kursimeve në tregun e brendshëm kanë rënë në minimumet historike dhe vazhdojn&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.945Z

Interesat, ankohet BSH

Banka e Shqipërisë u ka kërkuar bankave private që ti përcaktojnë interesat kredive dhe depozitave duke u bazuar tek politika monetare që ndjek Banka e Shqipërisë. Guvernatori i Bankës, Ardian Fullani ka deklaruar se pika fillestare e referimit duhet të jetë norma bazë që p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.300Z

Rriten shpenzimet për interesat e borxhit

Shpenzimet për interesat e borxhit publik shqiptar pritet të rriten me një ritëm dy herë më të lartë sesa shpenzimet totale të buxhetit, si pasojë e rritjes së interesave të brendshme dhe shtimit të kredive tregtare të vendit, bëhet e ditur nga statistika të publikuara prej Ministris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.847Z

Borxhi qeveritar, interesat kapin 8.5%

Interesat e Bonove të Thesarit shkojnë në nivelin më të lartë të gjithë vitit 2007 Interesat e borxhit qeveritar i janë ofruar ndjeshëm nivele më të larta të emetuara gjatë viteve të fundit, pavarësisht premtimit të Ministrisë së Financave për një kosto në ulje të borxhit të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.079Z

Rama: SHISH cenon interesat e SHBA

Aristir LumeziLigji i SHISH cenon jo vetëm interesat kombëtare, por dhe interesat e partnerëve tanë. Kështu e ka përkufizuar kryetari socialist ligjin e SHISH, të cilin Parlamenti e shtyu për seancën e ditës së hënë. "Ky është një projekt që tejkalon cakun e vendimit tonë poli

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:04.797Z

Si ti kuptoni interesat e negocimit

18/05/2005  Traktati i paqes ndërmjet Egjiptit dhe Izraelit i bllokuar në Kemp Dejvid në vitin 1978, demonstron dobinë e të parit përtej pozicioneve. Izraeli e kishte pushtuar gadishullin egjiptian të Sinait që nga Lufta Gjashtëditore e vitit 1967. Kur Egjipti dhe Izraeli nisën n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:55.926Z

Interesat e shqiptarëve

Këto ditë, lideri i Alternativës Shqiptare, V. Sinishtaj, në një deklaratë për opinion, konstatoi se "pasi që qeveria e ka njohur pavarësinë e Kosovës, me siguri do të vijë deri te rikomponimi i strukturave politike në Mal të Zi". Konstatimi është i logjikshëm, sepse është më

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama