Rezultate te kerkimit per termin: +Interesat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:11:29.345Z

Bien interesat e kursimeve

Te dhenat zyrtare nga Banka e Shqiperise tregojne se interesat kane rene thuajse per te gjithe instrumentet kryesore te kursimitbr br Sipas Bankes per depozitat njevjecare interesat kane zbritur ne 14 per qind duke qene me te uleta edhe se inflacioni nderkohe qe te njejten tendence kane ndjekur ed

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.611Z

Kredite, bankat rrisin interesat

Bankat kane rritur ndjeshem interesat e kredive per qytetaret dhe biznesin. Te dhenat me te fundit zyrtare nga Banka e Shqiperise tregojne rritjen me te madhe te interesave e ka patur kredia qe jepet ne monedhen vendase lek, normat e se ciles per disa lloje kredish jane rritur deri ne 30

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.083Z

BSH: Shtrenjtohen interesat e kredive

Të dhënat më të fundit zyrtare të Bankës së Shqipërisë tregojnë se interesat e kredive në lekë kanë arritur në muajin shtator nivelin më të lartë të dy viteve të fundit. Rritjen më të fortë e kanë pasur kreditë me afat deri në 6 muaj, të cilat përdoren nga biznesi si kapit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:20.488Z

Kosovë, Dell: "Interesat personale mbi interesat kombëtare"

Në një kabllogram të Ambasadës Amerikane në Prishtinë të shkurtit 2010, të cilin e ka publikuar WikiLeaks, ambasadori Christopher Dell flet për dy-vjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe sfidat e shtetit më të ri në Evrop&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.483Z

Interesat, depozitat bien, kreditë rriten

Politika monetare lehtëson qeverinë, por jo bizneset e familjet. Bankat pastrojnë bilancet  Gjergj Erebara Banka e Shqipërisë njoftoi dje se do të mbajë të pandryshuar interesin bazë në ekonominë shqiptare, ndërsa guvernatori Ardian Fullani deklaroi se institucioni i tij beson se stimul

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.791Z

Interesat e borxhit publik stabilizohen

Interesat e bonove të thesarit me afat maturimi 12-mujor duket se u stabilizuan në ankandin e djeshëm të zhvilluar në Bankën e Shqipërisë, ku kufiri prej 9.3 përqindësh nuk u kapërcye. BSH emetoi 14.6 miliardë lekë bono 12-mujore për llogari të Ministrisë së Financave, në një nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.254Z

Ekonomi, rriten interesat e bonove

Interesat e bonove te thesarit jane rritur serish, pas uljes qe shenuan ne fillim te muajit. Ne ankandin e fundit te Bankes, interesat e bonove njevjecare arriten ne 8.94 per qind, duke iu rikthyer serish niveleve me te larta, te shenuara perpara se banka te ulte normen baze te interesit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama