Rezultate te kerkimit per termin: +Interesat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.611Z

Kredite, bankat rrisin interesat

Bankat kane rritur ndjeshem interesat e kredive per qytetaret dhe biznesin. Te dhenat me te fundit zyrtare nga Banka e Shqiperise tregojne rritjen me te madhe te interesave e ka patur kredia qe jepet ne monedhen vendase lek, normat e se ciles per disa lloje kredish jane rritur deri ne 30

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.083Z

BSH: Shtrenjtohen interesat e kredive

Të dhënat më të fundit zyrtare të Bankës së Shqipërisë tregojnë se interesat e kredive në lekë kanë arritur në muajin shtator nivelin më të lartë të dy viteve të fundit. Rritjen më të fortë e kanë pasur kreditë me afat deri në 6 muaj, të cilat përdoren nga biznesi si kapit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:20.488Z

Kosovë, Dell: "Interesat personale mbi interesat kombëtare"

Në një kabllogram të Ambasadës Amerikane në Prishtinë të shkurtit 2010, të cilin e ka publikuar WikiLeaks, ambasadori Christopher Dell flet për dy-vjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe sfidat e shtetit më të ri në Evrop&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.483Z

Interesat, depozitat bien, kreditë rriten

Politika monetare lehtëson qeverinë, por jo bizneset e familjet. Bankat pastrojnë bilancet  Gjergj Erebara Banka e Shqipërisë njoftoi dje se do të mbajë të pandryshuar interesin bazë në ekonominë shqiptare, ndërsa guvernatori Ardian Fullani deklaroi se institucioni i tij beson se stimul

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.791Z

Interesat e borxhit publik stabilizohen

Interesat e bonove të thesarit me afat maturimi 12-mujor duket se u stabilizuan në ankandin e djeshëm të zhvilluar në Bankën e Shqipërisë, ku kufiri prej 9.3 përqindësh nuk u kapërcye. BSH emetoi 14.6 miliardë lekë bono 12-mujore për llogari të Ministrisë së Financave, në një nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.254Z

Ekonomi, rriten interesat e bonove

Interesat e bonove te thesarit jane rritur serish, pas uljes qe shenuan ne fillim te muajit. Ne ankandin e fundit te Bankes, interesat e bonove njevjecare arriten ne 8.94 per qind, duke iu rikthyer serish niveleve me te larta, te shenuara perpara se banka te ulte normen baze te interesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.520Z

Interesat e bonove te thesarit

Interesat e bonove te thesarit u rriten deri ne 8.98 per qind ne ankandin e se martes organizuar ne Banken e Shqiperise. Kjo norme interesi, pasqyron mungese likujditeti ne treg dhe ka shkaktuar dobesim te lekut kundrejt euros dhe dollarit. Te dhenat nga Banka e Shqiperise, nxjerrin ne pah se bankat

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama