Rezultate te kerkimit per termin: +Interesat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.083Z

BSH: Shtrenjtohen interesat e kredive

Të dhënat më të fundit zyrtare të Bankës së Shqipërisë tregojnë se interesat e kredive në lekë kanë arritur në muajin shtator nivelin më të lartë të dy viteve të fundit. Rritjen më të fortë e kanë pasur kreditë me afat deri në 6 muaj, të cilat përdoren nga biznesi si kapit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:20.488Z

Kosovë, Dell: "Interesat personale mbi interesat kombëtare"

Në një kabllogram të Ambasadës Amerikane në Prishtinë të shkurtit 2010, të cilin e ka publikuar WikiLeaks, ambasadori Christopher Dell flet për dy-vjetorin e pavarësisë së Kosovës dhe sfidat e shtetit më të ri në Evrop&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:05.483Z

Interesat, depozitat bien, kreditë rriten

Politika monetare lehtëson qeverinë, por jo bizneset e familjet. Bankat pastrojnë bilancet  Gjergj Erebara Banka e Shqipërisë njoftoi dje se do të mbajë të pandryshuar interesin bazë në ekonominë shqiptare, ndërsa guvernatori Ardian Fullani deklaroi se institucioni i tij beson se stimul

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.791Z

Interesat e borxhit publik stabilizohen

Interesat e bonove të thesarit me afat maturimi 12-mujor duket se u stabilizuan në ankandin e djeshëm të zhvilluar në Bankën e Shqipërisë, ku kufiri prej 9.3 përqindësh nuk u kapërcye. BSH emetoi 14.6 miliardë lekë bono 12-mujore për llogari të Ministrisë së Financave, në një nga

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.254Z

Ekonomi, rriten interesat e bonove

Interesat e bonove te thesarit jane rritur serish, pas uljes qe shenuan ne fillim te muajit. Ne ankandin e fundit te Bankes, interesat e bonove njevjecare arriten ne 8.94 per qind, duke iu rikthyer serish niveleve me te larta, te shenuara perpara se banka te ulte normen baze te interesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.520Z

Interesat e bonove te thesarit

Interesat e bonove te thesarit u rriten deri ne 8.98 per qind ne ankandin e se martes organizuar ne Banken e Shqiperise. Kjo norme interesi, pasqyron mungese likujditeti ne treg dhe ka shkaktuar dobesim te lekut kundrejt euros dhe dollarit. Te dhenat nga Banka e Shqiperise, nxjerrin ne pah se bankat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:55.862Z

Rriten interesat, shtrenjohet overdrafti

Te gjithe ata individe qe kane nje overdraft ne banke paguajne tani interesa mbi 15 per qind me te larta se ne fillim te vitit. Te dhenat me te fundit zyrtare, te publikuara nga vete shoqata e bankave, tregojne se interesat e overdraftit ne leke kane pesuar nje rritje te forte ne 4 mujor

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama