Rezultate te kerkimit per termin: +Interesat

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:27.254Z

Ekonomi, rriten interesat e bonove

Interesat e bonove te thesarit jane rritur serish, pas uljes qe shenuan ne fillim te muajit. Ne ankandin e fundit te Bankes, interesat e bonove njevjecare arriten ne 8.94 per qind, duke iu rikthyer serish niveleve me te larta, te shenuara perpara se banka te ulte normen baze te interesit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:13.520Z

Interesat e bonove te thesarit

Interesat e bonove te thesarit u rriten deri ne 8.98 per qind ne ankandin e se martes organizuar ne Banken e Shqiperise. Kjo norme interesi, pasqyron mungese likujditeti ne treg dhe ka shkaktuar dobesim te lekut kundrejt euros dhe dollarit. Te dhenat nga Banka e Shqiperise, nxjerrin ne pah se bankat

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:55.862Z

Rriten interesat, shtrenjohet overdrafti

Te gjithe ata individe qe kane nje overdraft ne banke paguajne tani interesa mbi 15 per qind me te larta se ne fillim te vitit. Te dhenat me te fundit zyrtare, te publikuara nga vete shoqata e bankave, tregojne se interesat e overdraftit ne leke kane pesuar nje rritje te forte ne 4 mujor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:50.578Z

Kursimet interesat ne pikiate

Qytetarët që kursejnë, tani përfitojnë shumë më pak të ardhura se më parë. Të dhënat e fundit zyrtare tregojnë se interesat e kursimeve në tregun e brendshëm kanë rënë në minimumet historike dhe vazhdojn&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.945Z

Interesat, ankohet BSH

Banka e Shqipërisë u ka kërkuar bankave private që ti përcaktojnë interesat kredive dhe depozitave duke u bazuar tek politika monetare që ndjek Banka e Shqipërisë. Guvernatori i Bankës, Ardian Fullani ka deklaruar se pika fillestare e referimit duhet të jetë norma bazë që p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.300Z

Rriten shpenzimet për interesat e borxhit

Shpenzimet për interesat e borxhit publik shqiptar pritet të rriten me një ritëm dy herë më të lartë sesa shpenzimet totale të buxhetit, si pasojë e rritjes së interesave të brendshme dhe shtimit të kredive tregtare të vendit, bëhet e ditur nga statistika të publikuara prej Ministris

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.847Z

Borxhi qeveritar, interesat kapin 8.5%

Interesat e Bonove të Thesarit shkojnë në nivelin më të lartë të gjithë vitit 2007 Interesat e borxhit qeveritar i janë ofruar ndjeshëm nivele më të larta të emetuara gjatë viteve të fundit, pavarësisht premtimit të Ministrisë së Financave për një kosto në ulje të borxhit të

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama