Rezultate te kerkimit per termin: +Irfan +Tarelli

Total: 32
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:41.253Z

Subvencion për produktet organike

 Subvencion për prodhimet organike. Këtë parashikon Ministria e Bujqësisë për vitin që vjen. Skema subvencionuese deri në 50% të vlerës do të aplikohet për certifikimin e produkteve bujqësore organike. Drejtori i Përgjithshëm i Menaxhimit të Burimeve dhe Ofrimit të Sh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:24.074Z

Komisioni për vlerësimin e tokave gati në shtator

03/08/2010 Tokat bujqësore të pashfrytëzuara, skema për dhënien me qira të tyre Të gjitha tokat bujqësore të pashfrytëzuara do të kalojnë në shfrytëzim nëpërmjet një komisioni vlerësimi, i cili do të ngrihet në çdo komunë të vendit. Lajmin e ka konfirmuar dje drejtori i tokav

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:24.529Z

Në shtator komision për shfrytëzimin e tokave bujqësore

Ministria e Bujqësisë, Ushqimit dhe Mbrojtjes së Konsumatorit, në muajin shtator do të fillojë ngritjen e komisionit të vlerësimit mbi shfrytëzimin e përdorimin e tokave bujqësore, me qëllim njoftimin për qiradhënien e tokave të pashfrytëzuara, të cilat janë në pronësi të fermer

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.409Z

18 mars 2008

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrton projektligjin mbi tokën bujqësore   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e tij të datës 18 mars  2008, vazhdoi shqyrtimin e   projektligjit Për vlefshmërinë lig

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.495Z

Tokat e pa shfrytëzueshme, ja si do të jepen me qira

Tokat bujqsore t pa shfrytzueshme nga pronart, do t'u jepen me qira n form ankandi t gjith t interesuarve. Drejtori i Drejtoris pr tokat bujqsore pran Ministris s Bujqsis, sqaron mnyrn se si kto toka do kalojn n shfrytzim nprmjet nj komisioni vlersimi q do t ngrihet n do komun t vendit. Irfan Tarell

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:15.100Z

Tapite per tokat e ndara para 2008 afat deri ne 2016

e Enjte 4 Dhjetor 20140800 am p classwp-caption-text Dje gjate mbledhjes se Komisionit te Veprimtarise ProdhueseSSSAbrASSTokat e ndara pas vitit 1991 dhe qe nuk kane kaluar ende ne pronesi do te regjistrohen ne hipoteke brenda vitit 2016 SSSAbrASSPer te perfituar nga afati i ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.409Z

10 mars 2008

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrton dy projektligje për tokën bujqësore   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e tij të datës 10 mars  2008, shqyrtoi: 1. Projektligjin Për një shtesë në ligjin nr.8053, d

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama