Rezultate te kerkimit per termin: +Irfan +Tarelli

Total: 32
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.409Z

18 mars 2008

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrton projektligjin mbi tokën bujqësore   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e tij të datës 18 mars  2008, vazhdoi shqyrtimin e   projektligjit Për vlefshmërinë lig

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.495Z

Tokat e pa shfrytëzueshme, ja si do të jepen me qira

Tokat bujqsore t pa shfrytzueshme nga pronart, do t'u jepen me qira n form ankandi t gjith t interesuarve. Drejtori i Drejtoris pr tokat bujqsore pran Ministris s Bujqsis, sqaron mnyrn se si kto toka do kalojn n shfrytzim nprmjet nj komisioni vlersimi q do t ngrihet n do komun t vendit. Irfan Tarell

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:15.100Z

Tapite per tokat e ndara para 2008 afat deri ne 2016

e Enjte 4 Dhjetor 20140800 am p classwp-caption-text Dje gjate mbledhjes se Komisionit te Veprimtarise ProdhueseSSSAbrASSTokat e ndara pas vitit 1991 dhe qe nuk kane kaluar ende ne pronesi do te regjistrohen ne hipoteke brenda vitit 2016 SSSAbrASSPer te perfituar nga afati i ri

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.409Z

10 mars 2008

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrton dy projektligje për tokën bujqësore   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e tij të datës 10 mars  2008, shqyrtoi: 1. Projektligjin Për një shtesë në ligjin nr.8053, d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.409Z

26 mars 2008

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin shqyrton projektligjin për vlefshmërinë ligjore të krijimit të titujve të pronësisë mbi tokën bujqësore   Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e tij të datës 26 mars  2008, v

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:59.705Z

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin fillon shqyrtimin e projektligjit Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.8752, datë 26.3.2001, Për krijimin dhe funksionimin e strukturave për administrimin dhe mbrojtjen e tokës.

Komisioni për Veprimtaritë Prodhuese, Tregtinë dhe Mjedisin, në mbledhjen e datës 3.3.2010, në orën 11:00, filloi shqyrtimin e projektligjit: Për disa ndryshime dhe shtesa në ligjin nr.8752, datë 26.3.2001, Për krijimin dhe funksionimin e strukturave për administrimin dhe mbrojtjen e t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:51.533Z

Komisioni i Ekonomise Malaj e Harasani thyejne bojkotin

/ / Dy deputetet e Partise Socialiste Arben Malaj dhe Andis Harasani kane marre pjese ne mbledhjen e Komisionit te Ekonomise ku u diskutua akti normativ qe sanksionon menyren e perzgjedhjes se kompanive qe do te rehabilitojne argjinaturat ne zonen e Shkodres dhe Lezhes. Dep

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama