Rezultate te kerkimit per termin: +Kanali

Total: 2362
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:25.225Z

Kanali jeshil në dogana

Durrës - Në ditën Ndërkombëtare të Doganave, në doganat shqiptare aplikohet për herë të parë kanali jeshil, ose i quajtur ndryshe përzgjedhja pa kontroll doganor. Kanali jeshil mundëson disa përparësi për komunitetin e biznesit. Ndër to, më kryesorja është ulja e kostove dhe red

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:50.892Z

Berat, bllokohet nga mbeturinat kanali vaditës

Dikur kanali në hyrje të qytetit përcillte ujin në derdhjen më të afërt të lumit Osum me qëllim vaditjen e tokave bujqësore në fshatrat në dalje të qytetit. Por, tashmë prej vitesh si pasojë e mungesës së një pastrimi është shndërruar një kolektor të madh mbetjesh. Në munges

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.297Z

Turqi prezantohet Kanali i Stambollit

Turqia do të ndërtojë një kanal të ri ujor që do të shërbejë si bajpas për Ngushticën e Bosforit. Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri Recep Tayyip Erdogan, i cili ka deklaruar se Kanali i Stambollit do të lid

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.299Z

Turqi, prezantohet “Kanali i Stambollit”

Turqia do të ndërtojë një kanal të ri ujor që do të shërbejë si bajpas për Ngushticën e Bosforit. Lajmin e ka bërë të ditur kryeministri Recep Tayyip Erdogan, i cili ka deklaruar se Kanali i Stambollit do të lidhë deti

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:53.818Z

Kanali i vdekjes

Kanali i ujit të Hidrosistemit “Ibër-Lepenc”, gati çdo vit i merr jetën së paku një personi. I shtrirë thuajse në tërë territorin e Fushës së Kosovës, në pjesën më të madhe të tij është

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:15.934Z

Peshkopi, kanali i rrezikshm

Një kanal vadites qe kalon në lagjen llixha të qytetit të Peshkopisë, rrezikon seriozisht banesat që ndodhen aty. Së fundmi ky kanal i është nënshtruar një rikonstruksioni por shumë fermerë kanë bere nderhyrje pa kriter duke rritur rrezikshmerine. Ujrat dalin nga kanali nd

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:16.937Z

Peshkopi, kanali përmbyt banesat

Ujrat e një kanali vaditës dhe kullues, kanë dëmtuar mjaft rrugë dhe banesa të qytetit të Peshkopisë. Mjaftoi fare pak shi per te treguar cilesine e punimeve te bera ne kete kanal. Banoret e disa lagjeve te qytetit te Peshkopise kane luftuar me mjete rrethanore me rrjedhen e uji

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama