Rezultate te kerkimit per termin: +Kodeve

Total: 1081
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:42.818Z

Meta Per 6 vite me radhe LSI ka qene nen presionin antidemokratik te Kodeve

Per gjashte vjet anetaret dhe simpatizantet tane kane qene ne nje presion te vazhdueshem anti-demokratik per shkak te zgjedhjeve dhe kodeve anti-LSI. Kjo ka qene deklarata e Metes per tee percaktuar presionin ne te cilin ndodhej LSI. Sipas tij vullneti per te punuar dhe per te respektuar kushtet e g

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.842Z

Telefonia, Kosovë-Shqipëri me prefiks të përbashkët, +355

Prishtinë- Parlamenti i Kosovës i ka dhënë zgjidhje rrëmujës të kodeve telefonike që operonin në territorin e vendit, duke miratuar me shumicë votash një kod të vetëm që është kodi i Shqipërisë +335.Është shqyrtuar kështu sot projekt-rezoluta lidhur me përdorimin e tre kodeve t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.841Z

Kosovë: Të përdoret kodi telefonik shqiptar

PRISHTINE- Kuvendi i Kosovës me shumicë votash ka miratuar projekt-rezolutën lidhur me përdorimin e tri kodeve të huaja telefonike në Kosovë. Rezoluta parasheh që Kosovës në rast të mosmarrjes së kodit të vet telefonik,  ti lejohet të shfrytëzojë kodin telefonik të Shqipërisë +35

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.847Z

Kosova do përdorë kodin telefonik të Shqipërisë (+355)

06-09-2012 / Gazeta 55 Kuvendi i Kosovës miraton me shumicë votash projekt-rezolutën – hiqen kodet telefonike të Serbisë, Monakos dhe SllovenisëKuvendi i Kosovës me shumicë votash ka miratuar Projekt-rezolutën lidhur me përdorimin e tri (

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.844Z

Kosovë, Parlamenti kërkesë për unifimim prefiksi me Shqipërinë

Prespektiva drejt unifikimit dhe bashkimit në një të dy shteteve shqiptare duket se cdo ditë po bëhet më reale. Tashmë Shqipëria dhe Kosova nuk do të kenë më vetëm një abetare të unifikuar, por do të përdorin dhe të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:49.845Z

Kosovë- Shqipëri bashkohen në telefon, dy shtetet shqiptare tani me një prefiks +355

Prespektiva drejt unifikimit dhe bashkimit në një të dy shteteve shqiptare duket se cdo ditë po bëhet më reale. Tashmë Shqipëria dhe Kosova nuk do të kenë më vetëm një abetare të unifikuar, por do të përdorin dhe të

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:26.927Z

KQZ shtyn mbledhjen, nesër vendos për kodet e sigurisë

KQZ pritet të vendosë në mbledhjen e nesërme edhe për blerjen e kodeve te reja me elemente të tjera sigurie në sasinë 90 mijë copë. PS kërkoi shtyrjen për nesër të miratimit të pr/vendimit. TIRANE-  Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve shtyu për ditën e nesërme shqyrtimin e pr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama