Rezultate te kerkimit per termin: +Kolegji

Total: 6099
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:08.302Z

ldquoKorccedilardquo Kolegji rrezon PD

Kolegji Zgjedhor rrëzoi kërkesën e demokratëve për pavlefshmëri të zgjedhjeve në Korçë dhe ripërsëritjen e tyre. Ky vendim i Kolegjit Zgjedhor erdhi pasi Gjykata e Apelit pranoi si provë të paraqitur nga demokratët

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.643Z

Kolegji Zgjedhor rrëzon kërkesën e PS

Kolegji zgjedhor ka rrëzuar kërkesën e socialistëve për rezultatin e Tiranës. Kolegji ka vendosur të pushojë çështjen, duke lënë në fuqi rezultatin e shpallur nga Komisioni Qëndror i Zgjedhjeve. PS kishte ankimuar aktin e përgatitur nga KQZ për të numëruar fletët e votimit të gj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.281Z

Gara për Tiranën, Kolegji zbardh vendimin

TIRANE- Kolegji Zgjedhor ka zbardhur sot vendimin e publikuar ne daten 8 korrik, kur rrezoi kerkesen e PS-se per pavlefshmerine e rezultatit ne Tirane dhe lenien ne fuqi te vendimit te KQZ-se, qe shpalli fitues kandidatin demokrat Lulzim Basha. Ne vendimin e publikuar sot ne mesdite, ne 8 faqe, Kole

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:45.083Z

Kolegji zgjedhor rrëzon PD për Kurbinin

Kolegji Zgjedhor ka rrëzuar kërkesën e PD për Kurbinin. Partia Demokratike kishte kërkuar përsëritjen e zgjedhjeve në Kurbin. Por Kolegji i ka cilësuar të vlefshme zgjedhjet duke vendosur për mospërsëritjen e tyre. Në Kurbin fitoi e majta pasi PD tentoi dy herë të ndërronte kandida

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:57.008Z

Kolegji Universi sponsorizon Llapin (Foto)

Kolegji Universi vazhdon traditën e mbështetjes për klubet kosovare. Pasi më parë Kolegji Univeris ka sponsorizuar klube të ndryshme në vend, klubi i fundit që ka përfituar nga Kolegji Universi është KF Llapi (konkurrenca e femrave). Kështu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:56.994Z

Kolegji Universi sposorizon Llapin (Foto)

Kolegji Universi vazhdon traditën e mbështetjes për klubet kosovare. Pasi më parë Kolegji Univeris ka sponsorizuar klube të ndryshme në vend, klubi i fundit që ka përfituar nga Kolegji Universi është KF Llapi (konkurrenca e femrave). Kështu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.761Z

Kolegji na ka nje borxh

Kolegji Zgjedhor kjo gjykate zgjedhjesh e krijuar me short nga trupa e gjykatave te Apelit iu ka nje borxh te madh publikut shqiptar opozites politike dhe faktorit nderkombetar. U ka borxh argumentimin e plote nga pikepamja ligjore te vendimeve per zgjedhjet ne bashkine e Tiranes. Fjala argumentim

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama