Rezultate te kerkimit per termin: +Konsullore

Total: 1285
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.545Z

MJ riorganizon veprimet konsullore

Nga data 26 janar e ketij viti, emigrantet shqiptare do te marrin sherbimet konsullore dhe do te paguajne per to vetem nepermjet sherbimit postar. Ministria e Jashtme ka urdheruar te gjitha ambasadat dhe perfaqesite tona ne bote te nisin zbatimin e ketij urdhri. Kjo mase thuhet ne njoftimin e minist

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:09.520Z

Kosova, sherbimet konsullore, vitin e ardhshem

Sherbimet konsullore te Kosoves ne vendet perendimore do te behen funksionale ne tremujorin e pare te vitit te ardhshem. Lajmin e bejne te ditur mediat kosovare, sipas te cilave dy ligjet kryesore te diplomacise se Prishtines, ai per sherbime konsullore dhe ai i misioneve diplomatike, do

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:41.331Z

Qeveria e kalon zyrën konsullore pranë OKB-së

VENDIMI Në mbledhjen e djeshme, Këshilli i Ministrave vendosi mbylljen e Konsullatës së Përgjithshme të Shqipërisë në Nju Jork dhe hapjen e zyrës konsullore pranë misionit të përhershëm të vendit tonë pranë Organizatës së Kombeve të Bashkuara, po në Nju Jork të Shteteve të Bas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.542Z

Ministria e Jashtme:Shërbimet konsullore vetëm nëpërmjet postës

Ministria e Jashtme në një deklaratë thotë se që prej 26 janarit 2008, shtetasit shqiptar që jetojnë jashtë vendit do të kryejnë shërbimet konsullore vetëm nëpërmjet shërbimit postar. Po ashtu kjo ministri ka urdhëruar të gjitha përfaqësitë shqiptare jashtë vendit, ambasadat dh

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:12.557Z

Emigrantët, tani veprimet konsullore vetëm me postë

Të gjithë emigrantët shqiptarë tani mund t‘i kryejnë të gjitha shërbimet konsullore vetëm nëpërmjet postës. Ministria e Jashtme ka vendosur dje një masë lehtësimi për të gjithë shtetasit shqiptarë që jetojnë jashtë vendit dhe që kanë nevojë për dokumente të karakterit kon

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:17.085Z

Qeveria pretendon të fuqizojë misionet konsullore

Brenda 5 vitesh të pavarësisë Kosova ka vendosur vetëm një mision të plotë konsullor duke themeluar Konsullatën e Përgjithshme të Republikës së Kosovës në New York. Në 13 vende të tjera ka hapur njësi konsullore, po

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:43.888Z

Mbyllja e bankave greke/ Ambasada shqiptare: Pagesat kryhen pranë Zyrave Konsullore

Me mbylljen e bankave greke për një javë ambasada shqiptare në Greqi merr masat. Ambasada e Republikës së Shqipërisë njofton se, “Si pasojë e mbylljes së përkohshme së Bankave në Greqi, deri në rihapjen e tyre pagesat për të gjitha veprimet pranë Ambasadës do të kryhen pr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama