Rezultate te kerkimit per termin: +Ligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.609Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9881, datë 28.02.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9881, datë 28.02.2008 “Për aderimin e Republikës së Shqipërisë në “Marrëveshjen për tregtinë me avionët civilë”. Nr. Dekretit 5656 Tiranë,

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.553Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9818, datë 22.10.2007

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9818, datë 22.10.2007 “Për miratimin e buxhetit faktik të shtetit të vitit 2006”. Nr. Dekretit 5496 Tiranë, më 31.10.2007 PRESIDENTI I REPUBLIK

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.609Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9882, datë 28.02.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9882, datë 28.02.2008 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 9048, datë 07.04.2003 “Për trashëgiminë kulturore”, të ndryshuar. Nr. Dekret

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:45.084Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9917, datë 19.05.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9917, datë 19.05.2008 “Për parandalimin e pastrimit të parave dhe financimit të terrorizmit”. Nr. Dekretit 5746 Tiranë, më 09.06.2008 PRESIDEN

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.553Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9824, datë 01.11.2007.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9824, datë 01.11.2007 “Për akreditimin e organizmave të vlerësimit të konformitetit në Republikën e Shqipërisë”. Nr. Dekretit 5509 Tiranë, më

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.561Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9877, datë 18.02.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9877, datë 18.02.2008 “Për organizimin e pushtetit gjyqësor në Republikën e Shqipërisë”. Nr. Dekretit 5647 Tiranë, më 28.02.2008 PRESIDE

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:44.558Z

President Topi dekreton shpallje ligji nr. 9854, datë 26.12.2007.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9854, datë 26.12.2007 “Për disa ndryshime në ligjin nr. 8976, datë 12.12.2002 “Për akcizat”, të ndryshuar. Nr. Dekretit 5580 Tiranë, më 17.01.2

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama