Rezultate te kerkimit per termin: +Ligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.839Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9996, datë 22.09.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9996, datë 22.09.2008 “Për disa ndryshime në ligjin nr. 9693, datë 19.03.2007 “Për fondin kullosor”. Nr. Dekretit 5908 Tiranë, më 08.10.2008

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.839Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9995, datë 22.09.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9995, datë 22.09.2008 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 9663, datë 18.12.2006 “Për koncesionet”. Nr. Dekretit 5907 Tiranë, më 08.10.200

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:48.839Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 9997, datë 22.09.2008.

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 93 dhe 84, pika 1 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 9997 datë 22.09.2008 “Për disa ndryshime në ligjin nr. 9072, datë 22.05.2003 “Për sektorin e energjisë elektrike”, të ndryshuar. Nr. Dekretit 5

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:52.283Z

Skema e re e pensioneve, hyn ne fuqi ligji

Ka hyre ne fuqi ligji qe lejon akivitetin privat per mbledhjen e kontributeve te sigurimeve shoqerore per efekt te pensionit. Por ende Agjencia Shteterore e Mbikeqyrjes Fianciare nuk ka licencuar kompanite qe mund te uahstrojne kete aktivitet. Cdo individ i punesuar apo edhe vete pu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:25.733Z

Ligji i përgjimeve, tani mund ta kërkojnë 5 ministri

Ministria e financave dhe çdo ministri që ka në varësi struktura të policisë gjyqësore ka të drejtë të kërkojë përgjim të personave të caktuar. Ky është ndryshimi në ligjin e përgjimeve të telekomunikoacioneve të miratuar nga komisioni i ligjeve. Eksperti i ministrisë s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:21.862Z

Miratohet ligji për reformën e tregut financiar në SHBA

Reforma m e madhe e tregjeve financiare n SHBA n 80 vitet e fundit, ka kaluar me sukses edhe pengesn e fundit. Dy jav pas Dhoms s Prfaqsuesve edhe Senati e ka miratuar me shumic t qart paketn e ligjeve, me t ciln synohet q t evitohet prsritja e krizs financiare si ajo e viteve t fundit. Ligji me m s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:23.278Z

Presidenti Topi dekreton shpallje ligji nr. 6652, datë 26.07.2010

D E K R E T PËR SHPALLJE LIGJI Në mbështetje të neneve 84, pika 1 dhe 93 të Kushtetutës, D e k r e t o j Shpalljen e ligjit nr. 10 302, datë 15.07.2010 “Për disa shtesa dhe ndryshime në ligjin nr. 8308, datë 18.03.1998 “Për transportet rrugore”, të ndryshuar. Nr. Dekretit

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama