Rezultate te kerkimit per termin: +Ligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:17.861Z

Pr/ligji përinspektimin, PS:Antikushtetues

TIRANE- Në Komisionin e Ligjeve është diskutuar paraditen e sotme projekt ligji për inspektimin financiar, për të cilin deputetët e Partisë Socialiste të pranishëm në Komision, janë shprehur se është antikushtetues. Deklaratat e tyre të majtët i mbështesin në faktin se, në bazë t

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:17.594Z

Ligji “Antimafie”, në Kushtetuese

Erald KapriLigji i shumëdebatuar "Antimafia" do të kalojë "provën e zjarrit" në Gjykatën Kushtetuese. Komiteti Shqiptar i Helsinkit ka dërguar në Gjykatën Kushtetuese një kërkesë ku kërkon pezullimin e zbatimit të këtij ligji me argumentin se ai ka probleme juridik

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:13.694Z

Përmirësohet Ligji i Sportit

Zhurma e madhe që është bërë deri më tani rreth Ligjit të Sportit, shumë shpejt pritet të marrë fund. Në fakt, ky ligj është miratuar në vitin 2003. Por, prej asaj kohe secilën herë janë krijuar rrethana të reja në vend, të cilat e kanë detyruar komunitetin sportiv të Kosovës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:31.443Z

Ligji emergjent antimafie

Gurali Brahimllari Duke qenë pjesë e grupit  të punës për përmirësimin e ligjit kam dhënë disa herë opinionin tim për defektet e ligjit aktual, për shkaqet e bllokimit apo jo efektivitetit të tij, jam shprehur për nevojën e ndërhyrjes emergjente në këtë ligj si dhe për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.661Z

Ligji i varfër

Investuesit e huaj nuk do të mund të gjejnë ndonjë vend me më pak obligime ndaj punëtorëve se në Kosovë. Për hatër të tyre, Qeveria e Kosovës ka reduktuar në maksimum obligimet e punëdhënësit ndaj punëtorit. Mjafton që punëdhënësi t’ia lëshojë të punësuarit kontratën, n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.373Z

Shfuqizohet ligji per token

Ligji 7501 “Per Token” nuk do te zbatohet me dhe siperfaqet e tokave bujqesore, qe nuk jane ndare ende, do te rregullohen me nje ligj te ri. Pas disa muajsh diskutimesh, Komisioni i ligjeve vendosi qe te pranoje dje me ne fund propozimin e republikanit Arian Madhi per pezullimin e zbatimit te ke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.234Z

Ligji për nënshkrimin elektronik, absolut

"Ligji për nënshkrimin elektronik është një thirrje elektronike, dhe një ligj i domosdoshëm për moshën dixhitale të vendit, për përpjekjet tona". Kështu e ka cilësuar Kryeministri Berisha ligjin për nënshkrimin elektronik. Sipas tij, ky ligj është përgatitur nga ekspertë shqiptar

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama