Rezultate te kerkimit per termin: +Ligji

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:31.443Z

Ligji emergjent antimafie

Gurali Brahimllari Duke qenë pjesë e grupit  të punës për përmirësimin e ligjit kam dhënë disa herë opinionin tim për defektet e ligjit aktual, për shkaqet e bllokimit apo jo efektivitetit të tij, jam shprehur për nevojën e ndërhyrjes emergjente në këtë ligj si dhe për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:14.661Z

Ligji i varfër

Investuesit e huaj nuk do të mund të gjejnë ndonjë vend me më pak obligime ndaj punëtorëve se në Kosovë. Për hatër të tyre, Qeveria e Kosovës ka reduktuar në maksimum obligimet e punëdhënësit ndaj punëtorit. Mjafton që punëdhënësi t’ia lëshojë të punësuarit kontratën, n

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.373Z

Shfuqizohet ligji per token

Ligji 7501 “Per Token” nuk do te zbatohet me dhe siperfaqet e tokave bujqesore, qe nuk jane ndare ende, do te rregullohen me nje ligj te ri. Pas disa muajsh diskutimesh, Komisioni i ligjeve vendosi qe te pranoje dje me ne fund propozimin e republikanit Arian Madhi per pezullimin e zbatimit te ke

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:22.234Z

Ligji për nënshkrimin elektronik, absolut

"Ligji për nënshkrimin elektronik është një thirrje elektronike, dhe një ligj i domosdoshëm për moshën dixhitale të vendit, për përpjekjet tona". Kështu e ka cilësuar Kryeministri Berisha ligjin për nënshkrimin elektronik. Sipas tij, ky ligj është përgatitur nga ekspertë shqiptar

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:09.296Z

Turqi,dekretohet ligji kontradiktor

Presidenti turk Abdullah Gul me arsytimin se eshte nje kusht i vendosur nga Bashkimi Europian, ka dekretuar nje ligj i cili zvogelon kompetencat e gjykates ushtarake.Gjithashtu ligji parashikon qe shume ceshtje qe me pare gjykoheshin ne kete gjykate, te shqyrtohen nga gjykatat civile. Vendimi ka sj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:49.387Z

Hartohet draft-ligji për Vullnetarizmin

Tiranë-  Sot në ditën ndërkombetare të Vullnetarizmit në ambjentët e Ministrisë së Turizmit, Kulturës, Rinisë dhe Sportëve (MTKRS) u mbaj tryeza e rrumbullakët me temë: Ligji për Vullnetarizmin, një kërkesë e kohës për promovimin e vullnetarizmit dhe punës vullnetare. Institu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:11.279Z

“Ligji, sipas standardeve ndërkombëtare”

Autori i Lajmit: red.Vendimin e Kuvendit për miratimin e ligjit për hapjen e dosjeve, edhe pas kundërshtimeve të shumta të opozitës dhe ndërkombëtarëve, e ka marrë në mbrojtje dhe Kryetarja e Parlamentit, Jozefina Topalli. Kryeparlamentarja pohoi dje gjatë një takimi me zëvendësamba

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama