Rezultate te kerkimit per termin: +Ligjit

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:36.967Z

Shëndetësi,grupin për rishikimin e ligjit

Prishtinë - Ministri i Shëndetësisë së Republikës së Kosovës, Alush Gashi emëroi Grupin për rishikimin e Ligjit për Shëndetësi të miratuar në Kuvendin e Kosovës më 2004. Rishikimi i ligjit është i nevojshëm për të mundësuar zhvillimin e shëndetësisë kosovare në sektorin pu

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:21.821Z

PD: Garantojme zbatimin e ligjit

Ceshtja e ligjit te lustracionit ka qene tema e nje takimi te zhvilluar nga zv.kryeministri Genc Pollo dhe perfaqesuesve te Trojkes Europiane te kryesuar nga Ambasadori i Komisionit Europian, Helmut Lohan. Sipas njoftimit zyrtar, Pollo eshte shprehur se do garantohet zbatimi korrekt dhe i paanshem i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:05.368Z

Nis ndryshimi i Ligjit

Kosova duhet të ketë një Ligj për Kinematografinë që për referencë ka kërkesat e komunitetit artistik dhe gjendjen reale në terren, por edhe që është konform praktikave më të mira rajonale e evropiane, deklaroi ministri i Kulturës, Rinisë dhe Sportit, Memli Krasniqi, gjatë punëtor

No Pic available
  • 2020-09-15T14:12:32.448Z

IMUNITETI I PABARAZISË PARA LIGJIT

Ylli MANJANI Sikur të gjithë të pandehurit që gjenden në paraburgim ose jo, të kishin të drejtë të jepnin konferenca për shtyp, do dëgjonim shumë histori spektakolare. Por të gjithë të pandehurit kanë një deklaratë të përbashkët: ndaj meje nuk ka PROVA! Normal, nuk ka njeri q

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:49.680Z

Sundimi i ligjit, shtyn liberalizimin

Sundimi i ligjit vazhdon të jetë problemi kryesor i Kosovës në procesin e përmbushjes së kritereve të Udhërrëfyesit për Liberalizimin e Vizave. Në raportin e Misionit Faktmbledhës të Bashkimit Evropian, i cili si i plotë pritet t&

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:18.471Z

Bllokohet shfuqizimi i ligjit 7501

• Pas 16 vjetësh nga zbatimi i tij, Kuvendi “varros” ligjin 7501 “Për tokën bujqësore”.BLEDAR HOTI Nisma e republikanëve ka gjetur vetëm mbështetjen e maxhorancës, pasi opozita ka shprehur votën kundër për rrëzimin e ligjit 7501, pasi nuk i cilëson të drejta ars

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:58.385Z

“Porta e Ligjit”

Elmaz Sherifi Në novelën “Procesi”, Franc Kafka ka edhe një esse të shkurtër me titull: “Para ligjit”. Sipas Kafkës, për t’u futur te porta e ligjit, duhej të kaloje nga një derëtar (roje). Një ditë derëtarit i drejtohet një fshatar, i cili dëshironte t

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama