Rezultate te kerkimit per termin: +Lili +Saraci

Total: 27
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:04.901Z

Dëmshpërblimet, lista me 50 emrat e ish-të përndjekurve

Autori i Lajmit: Lili Saraci Është miratuar ditën e djeshme vendimi për dëmshpërblimin financiar për ish-të dënuarit politikë të regjimit komunist. Gazeta “Ballkan” ka siguruar listëpagesën e radhës për ish- të përndjekurit politikë. Janë 50 emra të ish- të përndjekurve

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:06.774Z

Dëmshpërblimet, lista me 70 emrat e ish-të përndjekurve

Autori i Lajmit: Lili Saraci Është miratuar ditën e djeshme vendimi për dëmshpërblimin financiar për ish-të dënuarit politikë të regjimit komunist. Gazeta “Ballkan” ka siguruar listë pagesën e radhës për ish- të përndjekurit politikë. Janë 70 emra të ish- të përndjekur

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.733Z

Oborret, veç formularit tip, edhe vërtetësi trualli

Autori i Lajmit: Lili SaraciAgjencia e Kthimit dhe e Kompensimit të Pronave shpjegon për qytetarët se si duhet të veprojnë për të hipotekuar oborret në përdorim. Kështu, qytetarët duhet të paraqesin në AKKP, edhe një dokument ku të vërtetohet se ai është zotëruesi i truallit që d

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:01.225Z

QSUT, në fund të muajit mars gati 2 transplante të veshkës

Autori i Lajmit: Lili Saraci Transplanti i dytë i veshkës pritet të bëhet në fund të këtij muaji. Kështu sipas të dhënave nga qendra më e madhe spitalore “Nënë Tereza”, bëhet me dije se në dhjetëditëshin e fundit të marsit, janë planifikuar 2 transplante. Në krye të listës

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:07.103Z

Kontrata, spitalet do të penalizohen për barnat e skaduar

Autori i Lajmit: Lili Saraci Instituti i Sigurimeve të Kujdesit Shëndetësor është duke zhvilluar një kontroll në spitalet rajonale të vendit për të parë gjendjen në të cilën ata ndodhen aktualisht. Të dhënat janë bërë të ditura për gazetën nga drejtoresha e ISKSH-së, El

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:11.467Z

Hipoteka, si të marrësh pronësinë, kur nuk është caktuar sipërfaqja

Autori i Lajmit: Lili Saraci Zyra e Regjistrimit të Pasurive të Paluajtshme ka treguar për gazetën “Ballkan” se si duhet të veprojnë qytetarët për të marrë pronësinë, kur në dokumentin që u është dhënë një herë kjo e drejtë pronësie, nuk është përcaktuar sipërfaqja

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:09.308Z

Studimi: 340 mijë shqiptarë, të varur nga alkooli

Autori i Lajmit: Lili Saraci Për herë të parë hapet në Qendrën Spitalore Universitare "Nënë Tereza" klinika për trajtimin dhe rehabilitimin e personave që janë të varur nga alkooli. Ditën e djeshme është bërë edhe përurimi i kësaj qendre, e cila ka kapacitete për trajtimin

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama