Rezultate te kerkimit per termin: +Loti

Total: 723
No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.038Z

Kusari-Lila: Qeveri “Thaçi 2”, e pastër “si loti”

Zëvendëskryeministrja Mimoza Kusari-Lila, njëherësh nënkryetare e AKR-së, thotë se kushti i tyre për “qeveri me duar të pastra” është përmbushur, ndërsa qeveria e re është e pastër “si loti”. &nb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:57.984Z

Imami Latifi: Hoxhallarët janë të pastër si loti

Imami i BIK-ut nga Mitrovica, Fatmir Latifi nëpërmjet një video të postuar në rrjetet sociale ka komentuar arrestimet e fundit të hoxhallarëve, në mesin e tyre edhe Imami i Xhamisë së Madhe, Shefqet Krasniqi. Latifi ka thënë se hoxhallar&e

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:06.508Z

"Fitorja e LDK-së është e pastër si loti"

 Arben Mehmeti sekretar i LDK-së në Gjilan tha se akuzat e Qemajl Mustafës dhe të PDK-së për vjedhje të votave janë qesharake dhe të paqëndrueshme. Fitorja e LDK-së është e pastër si loti dhe po të mos ishin ndikimet ins

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.803Z

Babai i Patriot Matoshit: Asnjë pikë loti, po të kishte dhënë jetën për vatan

Kosovë- Nëse do të kishte jetën për luftën, për territoret shqiptare, asnjë pikë loti nuk do të kisha derdhur, ka thënë babai i kosovarit Patriot Matoshi të vrarë dje në Irak. Ramadan Matoshi në një intervistë për Kohën Ditore kërkon nga shteti i Kosovës që të zbulojë se si

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:59.697Z

Kur loti ngrin në qepallë, dramë me motive nga Kadare e Gërvalla

Muaji i aktiviteteve “Një komb, një kulturë” vazhdon me një pjesë homazh për vëllezërit Gërvalla. Pas “Natës së Helverit” me regji të Altin Bashës dhe interpretimit të dy aktorëve të Prishtinës, në skenën e Teatrit Kombëtar ngjitet trupa e Teatrit “I

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:18.426Z

VENDIM PER SHPRONËSIMIN, PËR INTERES PUBLIK, TË PRONARËVE TË PASURIVE TË PALUAJTSHME, PRONË PRIVATE, QË PREKEN NGA NDËRTIMI I SEGMENTIT RRUGOR “BY PASS PLEPA-KAVAJË-RROGOZHINË, LOTI 1, 2, 3, 4, 5 DHE RRUGËT DYTËSORE, LOTI 1, 2, 3, NGA ANA E DETIT”

V E N D I M PëRSHPRONëSIMIN, PëR INTERES PUBLIK, Të PRONARëVE Të PASURIVE Të PALUAJTSHME, PRONë PRIVATE, Që PREKEN NGA NDëRTIMI I SEGMENTIT RRUGOR “BY PASS PLEPA-KAVAJë-RROGOZHINë, LOTI 1, 2, 3, 4, 5 DHE RRUGëT DYTëSORE, LOTI 1, 2, 3, NGA ANA E DETIT” Në mbështetj

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:19.955Z

Miratohet shpronesimi i pronareve qe preken nga ndertimi i segmentit Tirane- Elbasan Loti I

Këshilli i Ministrave vendosi sot shpronësimin, për interes publik, të pronarëve të pasurive të paluajtshme, pronë private, që preken nga ndërtimi i segmentit rrugor Tiranë - Elbasan (Loti I). Shpronësimi bëhet në favor të Dr

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama