Rezultate te kerkimit per termin: +Mars

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:52.025Z

Nasa projekton jeten ne Mars

0 brbr SSSAbrASS brbrSonda e rradhes qe do te dergohet ne Mars do te nise prodhimin atje te oksigjenitbrb

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.175Z

Jeta imagjinare në planetin Mars

Për breza të tërë, njerëzimi ka ëndërruar shkuarjen në planetin Mars për të eksploruar fqinjin më të afërt të tokës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Mike O'Sullivan njofton se ndërsa agjenci të hapësirës si NASA po planifikojnë misione me njerëz drejt planetit, disa vulln

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.325Z

Jeta imagjinare në planetin mars

Për breza të tërë, njerëzimi ka ëndërruar shkuarjen në planetin Mars për të eksploruar fqinjin më të afërt të tokës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Mike O'Sullivan njofton se ndërsa agjenci të hapësirës si NASA po planifikojnë misione me njerëz drejt planetit, disa vulln

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.408Z

3 mars 2008

  Komisioni për Ekonominë dhe Financat miraton një marrëveshje   Në mbledhjen e datës 3 mars 2008, Komisioni për Ekonominë dhe Financat shqyrtoi projektligjin: Për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Austrisë, për shmangien e ta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.621Z

Mars, deficiti tregtar ulet me 6.3%

Gjate muaj mars eksportet shqiptare drejt vendeve te tjera u permiresuan ne krahasim me janarit, por u perkeqesuan ne krahasim me marsin e vitit 2008. Sipas te dhenave te INSTAT per tregtine e jashtme gjate muajit mars, deficiti tregtar i ketij muaji eshte 25,5 miliarde leke, duke shenuar nje ulje p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.309Z

Muaji mars kushtuar grave regjizore

Arkivi qёndror shteteror i filmit ia ka kushtuar muajin mars, veprave filmike tё realizuara nga gra kineaste shqiptare. Çdo tё mёrkurё nё kinemanё e arkivit do tё shfaqen dokumentarёt apo filmat e regjizoreve femra. Lidhur me kёte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.800Z

INSTAT: Çmimet u rritën në mars

Ard KolaIndeksi i Çmimeve të Konsumit në muajin mars shënoi një rritje prej 0.3 për qind krahasuar me muajin e mëparshëm, bëri të ditur INSTAT. Ndryshimi vjetor i indeksit në muajin mars (mars-2013/mars-2012) është 2.4 për qind (inflacioni). Një vit më parë ky ndryshim ishte 1 për

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama