Rezultate te kerkimit per termin: +Mars

Total: 9993
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.175Z

Jeta imagjinare në planetin Mars

Për breza të tërë, njerëzimi ka ëndërruar shkuarjen në planetin Mars për të eksploruar fqinjin më të afërt të tokës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Mike O'Sullivan njofton se ndërsa agjenci të hapësirës si NASA po planifikojnë misione me njerëz drejt planetit, disa vulln

No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:33.325Z

Jeta imagjinare në planetin mars

Për breza të tërë, njerëzimi ka ëndërruar shkuarjen në planetin Mars për të eksploruar fqinjin më të afërt të tokës. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Mike O'Sullivan njofton se ndërsa agjenci të hapësirës si NASA po planifikojnë misione me njerëz drejt planetit, disa vulln

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:54.408Z

3 mars 2008

  Komisioni për Ekonominë dhe Financat miraton një marrëveshje   Në mbledhjen e datës 3 mars 2008, Komisioni për Ekonominë dhe Financat shqyrtoi projektligjin: Për ratifikimin e marrëveshjes ndërmjet Republikës së Shqipërisë dhe Republikës së Austrisë, për shmangien e ta

No Pic available
  • 2020-09-15T14:03:47.621Z

Mars, deficiti tregtar ulet me 6.3%

Gjate muaj mars eksportet shqiptare drejt vendeve te tjera u permiresuan ne krahasim me janarit, por u perkeqesuan ne krahasim me marsin e vitit 2008. Sipas te dhenave te INSTAT per tregtine e jashtme gjate muajit mars, deficiti tregtar i ketij muaji eshte 25,5 miliarde leke, duke shenuar nje ulje p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:53.309Z

Muaji mars kushtuar grave regjizore

Arkivi qёndror shteteror i filmit ia ka kushtuar muajin mars, veprave filmike tё realizuara nga gra kineaste shqiptare. Çdo tё mёrkurё nё kinemanё e arkivit do tё shfaqen dokumentarёt apo filmat e regjizoreve femra. Lidhur me kёte

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:23.800Z

INSTAT: Çmimet u rritën në mars

Ard KolaIndeksi i Çmimeve të Konsumit në muajin mars shënoi një rritje prej 0.3 për qind krahasuar me muajin e mëparshëm, bëri të ditur INSTAT. Ndryshimi vjetor i indeksit në muajin mars (mars-2013/mars-2012) është 2.4 për qind (inflacioni). Një vit më parë ky ndryshim ishte 1 për

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:58.285Z

Mars, eksportet arrijnë 120 milionë euro

Shkëmbimet tregtare gjatë muajit mars kanë pësuar ulje, në krahasim me një muaj më parë. Sipas të dhënave të fundit, të publikuara nga INSTAT, deficiti tregtar gjatë këtij muaji llogaritet në 26 miliardë lekë, duke shënuar një rritje prej 47.2 %, krahasuar me muajin paraardhës dh

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama