Rezultate te kerkimit per termin: +Master

Total: 4160
No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:27.186Z

Pasuniversitaret, qeveria miraton programet master

Keshilli i Ministrave ka miratuar dje çeljen e nje sere programesh te reja masteri. Sipas vendimeve te Keshillit te Ministrave, eshte miratuar hapja e programit te studimit te ciklit te trete, master i nivelit te dyte (MND), ne gjuhe shqipe, ne Qendren Nderuniversitare te Studimev

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:03.644Z

Master ne Infermieri, kriteret

Keshilli i Fakultetit vendos noten 7,5 si kufi per pranimin e aplikanteve te regjistruar Te gjithe diplomantet e Fakultetit te Infermierise qe duan te perfeksionojne studimet, duke marre Diplomen e Nivelit te Dyte, duhet te kene parasysh nje sere kriteresh para se te aplikojne. Kriteri kryesor, ka

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.505Z

Shpallen diplomat Master

Disa prej fakulteteve të Universitetit të Tiranës kanë hapur programet e studimit të ciklit të dytë. Gjithashtu do të hapen programe studimi në qytetin e Kukësit dhe atë të Sarandës, si filiale të fakulteteve të UT-së Për të gjithë studentët që kanë mbaruar s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:17.610Z

“Vodafone Fleet Master”

18/08/2011  Vjen shërbimi Kompania Vodafone ka njoftuar se tashmë ka hedhur në treg shërbimin “Vodafone Fleet Master” për menaxhimin e flotës së automjeteve. Ky shërbim ju krijon mundësi kryesisht pajtimtarëve kompani dhe korporata të Vodafone të monitorojnë lëvizjen e a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.428Z

Politekniku, tani edhe me master

Keshilli i Ministrave ka miratuar dje hapjen e programit te studimit “Master te nivelit te pare”, ne Fakultetin e Inxhinierise Mekanike, te Universitetit Politeknik te Tiranes. Qeveria miratoi dje titullin qe do te marrin studentet qe do te specializuan ne kete program: &ldquo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:41.130Z

Presidenti Nishani me master FALLCO

Share Masteri i është shitur nga një mashtrues francez, i dënuar nga Gjykata e Tiranës një vit më parë me 5 vjet burg   Presidenti i votuar i Shqipërisë, Bujar Nishani, rezulton të ketë një master fallco Për studime evropiane, marrë në vitin 2005 në Tiranë. Masteri shpërnda

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:41.269Z

Miratohen studimet master në universitetet e rretheve

Autori i Lajmit: red.Në mbledhjen e djeshme të Qeverisë u miratua hapja, pranë universitetit “Eqrem Çabej”, Gjirokastër, në Fakultetin e Mësuesisë, të programeve të studimit, master i nivelit të parë në mësuesi, për ciklin e lartë të arsimit bazë. Programet u miratuan në lën

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama