Rezultate te kerkimit per termin: +Master

Total: 4160
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:53.060Z

MASH: Më 10 nëntor nis programi Master

Tiranë (Start)-Ministria e Arsimit lajmëron se programet dhe kuotat për studimet Master të nivelit të parë në mësuesi për arsimin e mesëm në Fakultetet e Gjuhëve të Huaja, të Histori-Filologji dhe në Shkencat e Natyrës të Universitetit të Tiranës, do të nisin në 10 Nëntor. Sipa

No Pic available
  • 2020-09-15T14:05:10.676Z

Studentët, si do të ndryshojnë diplomat “Master”

Autori i Lajmit: Entela DurajVetëm pak ditë më parë Ministra e Arsimit bëri publike ndryshimet e reja në Ligjin për Arsimin e Lartë duke u fokusuar në emërtimin e ri të diplomave sipas cikleve të studimit të Bolonjës. Vetë ministri Myqerem Tafaj i komentoi ndryshimet e projekt-ligjit

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:51.334Z

Asnjë master për diplomat "ruse"

Të gjithë personat e interesuar për të ndjekur një master të nivelit të dytë do të duhet të presin sërish. Deri tani universitetet publike në vend nuk ofrojnë ndonjë mundësi të re për ata persona që kanë një diplomë të sistemit të mëparshëm "rus" të shkollës së lartë. Pr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:28.230Z

Gjashtë kualifikimet "Master" që ofron Fakulteti i Ekonomisë

Degët përkatëse dhe mënyra e aplikimit në degë të ndryshme. Kushti kryesor, mesatarja mbi 8 e lëndëve të fakultetit Emanuela Sako Studentët që kanë mbaruar fakultetin dhe që duan të vazhdojnë studimet e avancuara, fakultetet në të cilët ata kanë përfunduar studimet ofrojnë Mas

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:59.688Z

Minxhozi Studimet master do transformojne tregun e punes

e Premte 3 Tetor 20141407 pm p classwp-caption-text Drejtoresha e shkolles Master ne UET Luljeta Minxhozi dhe koordinatoretbrbrUET ngre Shkollen Master per keshillim me te afruar me studentetbrbrTri drejtime themelore ku do fokusohet struktura e rebrbrUniversiteti Europian i Tir

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:54.771Z

Kuotat per Master ne te gjitha nivelet

Ministria e Arsimit dhe Shkences ka miratuar dje vendimin per percaktimin e numrit te kuotave te studenteve qe do te pranohen per studimet e ciklit te dyte master shkencor dhe master profesional me kohe te plote dhe me kohe te pjesshme. Specialistet e Ministrise se Arsimit bejne te ditur se eshte rr

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:05.055Z

Po diskriminohen në master

Nga Express më 09 korrik 2011 në ora 13:16 Universiteti i Prishtinës ka paraparë që këtë vit akademik masterin do të mund ta regjistrojnë rreth 2500 studentë që priten të jenë kryesisht nga ky universitet, por jo edhe nga kolegjet private. Përfaqësuesit e kolegjeve kërkojnë që

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama