Rezultate te kerkimit per termin: +Master

Total: 4160
No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:40.505Z

Shpallen diplomat Master

Disa prej fakulteteve të Universitetit të Tiranës kanë hapur programet e studimit të ciklit të dytë. Gjithashtu do të hapen programe studimi në qytetin e Kukësit dhe atë të Sarandës, si filiale të fakulteteve të UT-së Për të gjithë studentët që kanë mbaruar s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:17.610Z

“Vodafone Fleet Master”

18/08/2011  Vjen shërbimi Kompania Vodafone ka njoftuar se tashmë ka hedhur në treg shërbimin “Vodafone Fleet Master” për menaxhimin e flotës së automjeteve. Ky shërbim ju krijon mundësi kryesisht pajtimtarëve kompani dhe korporata të Vodafone të monitorojnë lëvizjen e a

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:48.428Z

Politekniku, tani edhe me master

Keshilli i Ministrave ka miratuar dje hapjen e programit te studimit “Master te nivelit te pare”, ne Fakultetin e Inxhinierise Mekanike, te Universitetit Politeknik te Tiranes. Qeveria miratoi dje titullin qe do te marrin studentet qe do te specializuan ne kete program: &ldquo

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:41.130Z

Presidenti Nishani me master FALLCO

Share Masteri i është shitur nga një mashtrues francez, i dënuar nga Gjykata e Tiranës një vit më parë me 5 vjet burg   Presidenti i votuar i Shqipërisë, Bujar Nishani, rezulton të ketë një master fallco Për studime evropiane, marrë në vitin 2005 në Tiranë. Masteri shpërnda

No Pic available
  • 2020-09-15T14:02:41.269Z

Miratohen studimet master në universitetet e rretheve

Autori i Lajmit: red.Në mbledhjen e djeshme të Qeverisë u miratua hapja, pranë universitetit “Eqrem Çabej”, Gjirokastër, në Fakultetin e Mësuesisë, të programeve të studimit, master i nivelit të parë në mësuesi, për ciklin e lartë të arsimit bazë. Programet u miratuan në lën

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:32.257Z

Studimet Master, 7500 kuotat përfundimtare

Autori i Lajmit: Entela DurajKëshilli i Ministrave vendosi dje të rishpërndajë kuotat e pranimit për Diplomat e Nivelit të Dytë dhe Masterat e Nivelit të Parë. Në mbledhjen e Qeverisë është miratuar një vendim i dytë i cili modifikon VKM-në nr. 984, datë 30 shtator 2009. Vendimi i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:07:46.901Z

Kuotat per studimet master

Kuotat e pranimit për të ndjekur studimet e masterit në universitetet publike këtë vit janë rritur me rreth 10%. Kjo pas vendimit të Këshillit të Ministrave marrë gjatë mbledhjes së sotme në të cilin janë saktësuar kuota

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama