Rezultate te kerkimit per termin: +Matur

Total: 5254
No Pic available
  • 2020-09-15T14:10:55.040Z

Testi i Maturës cilësohet i suksesshëm nga MASHT

Komisioni Qendror Shtetëror i Maturës (KQShM), në konferencën e mbajtur për media, e ka vlerësuar të suksesshme mbarëvajtjen e procesit të Provimit të Maturës Shtetërore 2015, në afatin e gushtit (pjesa e dytë). Kryetari i KQShM-s

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:04.759Z

Diplomat e maturës shtetërore, pas 12 Korrikut

TIRANE- Maturantët e këtij viti nuk do të pajisen më me dëftesë pjekurie, por me Diplomë të Maturës, e cila fakton mbarimin e studimeve të shkollës së mesme. Drejtori i arsimit parauniversitar në Ministrinë e Arsimit, Fatmir Vejsi

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:54.414Z

Mustafa apelon: Mos ndërhyni në provimin e maturës

Zëvendësministri i Ministrisë së Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë, Nehat Mustafa gjatë një intervistë për RTK-në ka thënë se, ndërhyrja në formë ilegale në testin e maturës përbënë vepër p

No Pic available
  • 2020-09-15T14:06:02.254Z

Parlamenti Rinor monitoron provimet e Maturës Shtetërore

TIRANË- Një ditë para fillimit të provimeve të Maturës Shtetërore, Parlamenti Rinor paraqiti nimën për ngritjen e një bordi monitorimi, në mënyrë që i gjithë procesi i provimeve të zhvillohet në një transparenc

No Pic available
  • 2020-09-15T14:08:47.618Z

Të famshmit në mbrëmjen e maturës

Mbrëmja e maturës është një moment i rëndësishëm në jetën e çdo adoleshenti. Cili prej jush nuk e mban mend atë? Emocionet, zgjedhja e fustanit dhe e sandaleve, grimi flokët, për vajzat e kostumi për çunat? Kush nuk

No Pic available
  • 2020-09-15T14:09:54.414Z

22 mijë maturantë, sot në testin e Maturës

Rreth 22 mijë maturantë, që nuk e kanë kaluar provimin shtetëror të Maturës në afatin e parë, do të hyjnë në test sot në pjesën e parë dhe më 6 shtator në pjesën e dytë të testit. Afati i dytë i

No Pic available
  • 2020-09-15T14:04:44.578Z

"Shqiperia me program, per te matur cilesine e spitaleve"

Shqiperia tashme eshte nje nga pak vendet Evropiane, qe ka nje program dhe mjete per te matur cilesine e sherbimit shendetesor ne vend. Kjo ka qene deklarata e kreut te Qendres Kombetare te Cilesise, Sigurise dhe Akreditimit, Isuf Kalo. Sipas tij, akreditimi ndihmon qytetaret qe te dallojne reklamen

Reklama

Lajmet e fundit

Reklama